bobo Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 pri brouzdani jsem narazil na playstation 2 emulator pro pc ... jestli mate nekdo nejake ps2 hry tak to plz oskousejte zadne nemam download http://rapidshare.com/files/2295207/PS2emulator2pcnew2091.rar%22 edit : odskousel jsem to ... nemam zadne hry ani na dvd ani na hdd ale ciste emulator funguje ... jsem zvedavy jak to pojede jestli nekdo mate neco tak to muzete skusit a napsat tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Tak to vypada ze file is not found. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 oprava ted uz doufam ze to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Mno, bylo by to sice hezký, ale.... myslím, že to bude asi dost nepoužitelný, teda pokud nebudeš mít počítám alespoň 2.5 - 3GHz mašinu. Ono emulovat Emotion Engine nebude zrovna nenáročná věc. Ale za pokus to stojí :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 hmmm nestojí to není jen tak stáhnout emulátor docela jsem se tomu věnoval měl jsem všechny různé emulátory musíš do toho sehnat ještě pluginy na grafiku zvuk a tak dále dostal jsem se do fáze že jsem pustil medal of honor ale v menu se rozmazali barvy pak jsem se na to ***** pač to není tak jednoduché jako emulovat PSX1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 blbost...nefunkcne, lagujuce atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 lagujuce tezko kdyz to neni pres net =))) proste to nestiha..a porovnej si trhaní a lagy jakej v tom je vyznam :-o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 asi tak PSX2 emulátor nikdy nebude ení tak dokonalej ještě a potřebuješ na to nadupaný PC jak ***** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 kupte si PS2 s chipem a je vystaráno ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sting Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 za 3500Sk :D a s 300MHz EE :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 kupte si PS2 s chipem a je vystaráno ;-) přesně ted už je ps2 za pár šupů asi ho koupim ségře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 zatim snad ani neni nic poradnyho na emulovani ps2 her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 to je nesmysl to rozjet nekdy mozna ale ted rozhodne ne protoze PS2 ma 128bit-ovy procesor takze bys potreboval hodne dobrou masinku ale nerikam ze je to nemozny....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angeloras Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Nejlepší emulátor PS2 pro PC je jednoznačně PCSX2 0.92. Spousta her na něm nejde, spousta naopak funguje a zbytek tak půl na půl.:-) Osobně jsem zkoušel jen Final Fantasy X a bez problémů jsem dohrál až do konce (v průměru 40-60 fps). Pravdou ale je, že je potřeba hodně dobrá mašina (jako minimum bych doporučil dvoujádrový PC). To nic ale nemění na faktu, že emulace PS2 na PC funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Nejlepší emulátor PS2 pro PC je jednoznačně PCSX2 0.92. Spousta her na něm nejde, spousta naopak funguje a zbytek tak půl na půl.:-)Osobně jsem zkoušel jen Final Fantasy X a bez problémů jsem dohrál až do konce (v průměru 40-60 fps). Pravdou ale je, že je potřeba hodně dobrá mašina (jako minimum bych doporučil dvoujádrový PC). To nic ale nemění na faktu, že emulace PS2 na PC funguje. a na jake sestave si to hral ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angeloras Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Já osobně hrál na: Intel Core 2 Duo 6300 1,86 GHz 1 GB Ram NVidia GeForce 7600 GS Ale na fórech jsou i lidé, kteří vše rozchodili s 2,8 GHz, s tím ale zkušenosti nemám. Na mém starém 2,2 GHz Athlonu jsem získal max. 7-8 fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Lidi poslete me nekdo link na ten funkcni emulator? Rad bych ho vyzkousel na mým střepu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angeloras Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 http://www.pcsx2.net/downloads.php Hodně důležité je zjistit, jestli daná hra vůbec na emulátoru funguje (ať se člověk zbytečně nesnaží), a pak pro ni na fóru zkusit najít nejvhodnější nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 A určitě to jelo? Mám s tím problémy. Nevíte kde najdu bios? Nemáte někdo kompletní emulator? Nechce se mě hledat někde na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Z duveryhodnych zdroju mam informaci, ze PCSX2 pro Linux bezi s vetsinou her plynule i na PRUMERNEM dnesnim PC (64-bit procesor, 1 GB RAM, GF 6600). Linux instaluju az koncem tydne, tak se ozvu, jestli to byla pravda nebo ne :) BTW. Pod WinXP mi bezel Tekken 4 cca 2-4 FPS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angeloras Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Nad lepší výkonností pod Linux jsem se nikdy nezamýšlel, ale ze zdrojů nejdůvěryhodnějších (tvůrců) jsem vyšťoural, že je to pravda. Výkon se zlepší...o 2-5%.:-D A to je, dovolím si spekulovat, způsobeno méně zatíženým procesorem (přeci jen přeplácané Windows je přeplácané Windows). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Nad lepší výkonností pod Linux jsem se nikdy nezamýšlel, ale ze zdrojů nejdůvěryhodnějších (tvůrců) jsem vyšťoural, že je to pravda. Výkon se zlepší...o 2-5%.:-D A to je, dovolím si spekulovat, způsobeno méně zatíženým procesorem (přeci jen přeplácané Windows je přeplácané Windows).Linux dovede daleko lépe využít vlastnosti procesoru, takže podle mého názoru by měl emulaci zvládat dobře..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Stáhl sem si nejnovějíší verzi pcsx 2 9.4 s biosy ale nakonec sem stoudle novou verzí neočekávaně zklamán nespustil sem tam téměř nic na předcházejcích verzí něco málo třeba ROKYHO,GRAND TURISMO 3 samozřejmě se to tak trhalo že sem to po hodině musel vypnout a žádná sláva co se týče PS 2 emulatorů je jich omezené množství a doufám že nás nemine emulator pro psx 3 ten by moch být velkou nadějí...LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Stáhl sem si nejnovějíší verzi pcsx 2 9.4 s biosy ale nakonec sem stoudle novou verzí neočekávaně zklamán nespustil sem tam téměř nic na předcházejcích verzí něco málo třeba ROKYHO,GRAND TURISMO 3 samozřejmě se to tak trhalo že sem to po hodině musel vypnout a žádná sláva co se týče PS 2 emulatorů je jich omezené množství a doufám že nás nemine emulator pro psx 3 ten by moch být velkou nadějí...LOL myslim ze nas mine :D 1) naroky na hardware by byly opravdu KRVAVE 2) velikost her ... prece jenom stahovat nekolik giga jenom pro emulaci ps 3 ... no way ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 dřív jsem zkoušel emulovat gta sa,ale neuměl to ani jeden z dvanácti co jsem stáhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.