Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hry, které dlouho vydrží?!

Hannibal411

Recommended Posts

hehe, jak tam někdo píše GTA LCS, tak jak u koho :D ono jsem to jeden den půjčil kámošovi ve škole, a druhej den přišel s tim, že to dohrál, a celej den ve škole prospal:-D (šel prej spát ve 4 hod ráno, a v 6:20 vstává:-D )takže asi tak no:-D jinak save mi ukázal, a měl ho normál na 100% :-D maniak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hej reknu ti to tak jestli nechces aby te ta hra chytla tak si Monster Hunter freedom 2 protoze me to chytlo tak ze to parim uz aj ve skole misto hodiny pod lavici frcim MHF2 :D:D mega narezova hra a to sem ji pochopil nedavno kdyz to pochopis dobre sam od sebe tak te to vic chytne :D:D ale davej sio bacha je to malinko navykove ale mega dobra parba tesim se na dalsi dil ten special :D:D ale je dost tezka ta hra takze si aj zanervis obcas :D:D

Odkaz ke komentáři

hehe, jak tam někdo píše GTA LCS, tak jak u koho :D ono jsem to jeden den půjčil kámošovi ve škole, a druhej den přišel s tim, že to dohrál, a celej den ve škole prospal:-D (šel prej spát ve 4 hod ráno, a v 6:20 vstává:-D )takže asi tak no:-D jinak save mi ukázal, a měl ho normál na 100% :-D maniak

ale hof*o .. no chance

to GTA je dobry, a ten monster hunter freedom nebo jak je to, to me nebavilo, celkem nuda... dungenon siege sem mel radsi

Odkaz ke komentáři

Jestli stoji nejaky akcni RPG za rec... tak je to prave monster hunter freedom 2

...samotna hra dokaze zabavit na opravdu, OPRAVDU dlouho a pokud by to nestacilo je mozne pres wifi stahovat dalsi questy. Navic za nedlouho(doufam) vyjde na MHF2 pridavek ktery do hry prida dalsi questy, prisery, zbrane a hlavne taky moznost hrat po infrastruktur...

btw hru bych nedoporucoval lidem kteri na psp hledaji nahrazku za nejakou popularni MMORPG (v tom pripade je lepsi dungenon siege)

Tim chci rict, ze hra se neda srovnavat s zadnym rpg typu diablo 2, wow... atd

Skratka monster hunter je monster hunter...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu