PsychoCZ Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 na root karty znamena proste na kartu ... hodi s to tam kde mas slozky ISO , MUSIC , VIDEO atd proste to hodis k nim (do zadny slozky ) a zbytek do Update ... to uz snad zvladnes ne?> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David79 Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Pro japonské verze PSP-...THE UPDATE CANNOT BE COMPLETE.CONTACT TECHNICAL SUPPORT FOR ASSISTANCE DRNFFFFFFBO-tento problém vyřešen http://www.console-forum.net/showthread.php?t=21708&highlight=update+cannot&page=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don.hankiss Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 na root karty znamena proste na kartu ... hodi s to tam kde mas slozky ISO , MUSIC , VIDEO atd proste to hodis k nim (do zadny slozky ) a zbytek do Update ... to uz snad zvladnes ne?> Rozumim tomu jen castecne, stahnu ten program, ktery teken tady doporucuje.. rozbalim ho a jsou v nem 4soubory.. dam je na roor kary,ale ktery soubor do UPDATE??? :roll: to je otazka:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Rozumim tomu jen castecne, stahnu ten program, ktery teken tady doporucuje.. rozbalim ho a jsou v nem 4soubory.. dam je na roor kary,ale ktery soubor do UPDATE??? :roll: to je otazka:bash: boze boze .] .. Soubor 150.PBP das na root karty A do slozky (jedu od prvni slozky na rootu a to PSP) takze PSP>GAME zde nakopirujes slozku 150k_installer tot vse,co na tom nechapes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don.hankiss Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 boze boze .] .. Soubor 150.PBP das na root karty A do slozky (jedu od prvni slozky na rootu a to PSP) takze PSP>GAME zde nakopirujes slozku 150k_installer tot vse,co na tom nechapes? Uz jsem tomu porozumel a nainstaloval bez problemu, tak do budoucna vim a diky za vysvetleni..8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkdivh Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Muzu ten fw prehrat na 3.72 origos??sem v tom novej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 nene, musis nejdriv sve psp flashnout s pandorras battery ... doporucuji ti se podivat na mapu flasheru , zde si najdes nekoho kdo ti to udela , nebo pokud jsi z havirova tak napis me .] ( mapa flasheru - odkaz u me v podpisu .] ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Zdarec na co je dobrej tn popsloader psp s cfw umí přehrávat hry na psx nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 popsloader je k tomu ze kdyz nejde nejaka psx hra tak si loadnes jinej pops loader a nekdy tahra jde treba crash team racing funguje s grafickyma chybama na 3.71 a vys tak si loadne pops 3.40 a jde paradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 JEdinej problem. 390.PBP se má dát do složky UPDATE ne na root karty.Je to i v oficiální dokumentaci a jinak to chce aby sis to stahnul z internetu. Tot vse, ale jinak GW! Já mám psp slim 3.80 a dal jsem to na kartu přesně tam, kde to má být a napsalo se mi tohle "the game could not be started. (80020148)" Poradte co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Já mám psp slim 3.80 a dal jsem to na kartu přesně tam, kde to má být a napsalo se mi tohle "the game could not be started. (80020148)" Poradte co s tím a ty máš ofíko 3.80 pokud ano tak ti to nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Instalace 3.90 M33 jde pouze na FW: 3.52 M33-3/4, 3.60 M33, 3.71 M33-1/4, 3.72 HX, 3.72 HX, 3.80 M33-1/5 vidíš tam někde 3.80 ? já teda ne...musíš nejdřív PSp flashnout přes Pandoru viz http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riviera_KID Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 PROBLEM updatnul sem Slim z 3.60 M33 na 3.90 M33 pak na 3.90 M33-2 vše bez problémů a když sem tam chtěl hodit M33-3 tak vše OK pak se psp nereslo ale samo vyplo a už nejde zapnout :dozey: prostě jen černá obrazovka ani recovery prostě nic...neví někdo co s tím nebo aspoň jak to rozchodit? EDIT: Tak unbrick to vyřešil, zřejmě to vzniklo kvůli špatný pamětovce:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkdivh Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 ahoj vim ze vas tu urcite votravuju ale kdyz instaluju nakej cf na offic fw 1.50 tak s tim musim nejak carovat treba kdyz si tam nainstnu na cisty psp s1.50 ofic. fw tak pred tim nez tam nakej cfw budu instalovatr tak neco musim delat ?ja vim sem hrozna lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erbeg Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 chci se zeptat ma program devhooko.4x launcher for 2.71 a chci se zeptat jestli to muzu dat na neco jiniho nez 2.71 je to nalehave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 tak jsem updatnul z 3.80-M33-5 na 3.90-M33-2 a vše je okey! :) na 3.90-M33-3 updatovat zatim nebudu,když tu píše Riviera_KID ze mel nejaky problem,takze s tím zatím počkám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 chci se zeptat ma program devhooko.4x launcher for 2.71 a chci se zeptat jestli to muzu dat na neco jiniho nez 2.71 je to nalehave Nechapu ani tvuj post. Kazdopadne je nesmysl v dnesni odbe vyuzivat devhook na 2-71 . Mnohem lepsi je falshnout na custom firmware - viz topic pro začatečníky v tutoriálech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Hele lidi mam problem s homebrew na 1.5 fw at to davam do jake slozky chci a mam nastavene recovery jak chci vzdy mi vyskoci 80020148 uz fakt nevim co s tim fw mam upnuty na m33-3 a ten 1.50 jsem taky predtim daval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epatrik Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Zdravim, jde instalovat FW:3.90 m33 na FW:3.80 M33 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 jj de nainstalovat nma 3.80 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackOneil Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 jsem tady tak nejak procet tenhle topic ale nikde jsem nenarazil na to co je to ten bypass battery, je to v aktualizaci, ze se pouziva trojuhelnik + L (ale co to je, co to dela, a kde se to pouziva vubec netusim) nevi nekdo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15kaplan Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Tak už ho mám taky. btw: proč ten skype je jen na slimku? čemu to brání, aby byl i na fatku?.. Mohl byste mě upravit psp na iso hry.Tel 603524016 Kaplan,e-mail v.kaplan@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Mapa flasherů: http://console-forum.net/showthread.php?t=17627 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno76 Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Potřeboval bych radu nedaří se mi nahrát POPSloader do psp slim v 3.90 m33 v3 nehraje mi resident evil 1 z psx(rip je vpořádku) Díky za radu bruno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Coast- Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 taky nevím jak dostat PopSloader do PSP Slim 3.90M33-3...pomuze mi nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.