shadow.wizard Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Tak co? Tesite sa na tuto uzasnu hru? Pozrite si toto video! Uplne ma dostalo... http://plnehry.sector.sk/video/5541/alone_in_the_dark.htm nemam slov... hra vychadza v 05/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 LUXUS!! Už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doc-Mac-coy Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Jo 4ka se mi líbila tak proč to nezkusit ale spíš se těším na Silent Hill 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Nevypadá to špatně. :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Já se těšil hrozně na Silent Hill, ale co jsem viděl to video tak přehodnocuju názor. To bude řež :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Real World Rules Episode II http://www.ene3.com/archives/020937.htm Nemam slov... cim dalej sa mi to zacina viac a viac pacit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Nemam slov... http://xboxweb.cz/hry/alone-in-the-dark-5/1031-alone-in-the-dark-8-gameplay-videi.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 A myslíte, že bude lepší než byl Resident Evil 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Já snad ještě spím , krása ... Bravo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Nevíte jestli už je film Alnone in the dark? pokud ano je i z českým dabingem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Alone in the Dark jsem hrával jako malej, myslím že první díl a hrozně se mi to líbilo ale nutno napsat, že od tý doby jsem žádnej jinej díl nezkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Upřímně řečeno se na tuhle hru těším mnohem víc než na nový Silent Hill a to je upřímně co říct, protože SH jsem hrál zatím všechny díly a je to geniální série ale zatím mi ten nový díl rozhodně neuchvátil tolik jako nový Alone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Pls poradí mně někdo sem v takovim kanále a předemnou je voda je pod elektrickým napětím a já vyskočim na takovou trupku a lezu z ní de pára tak se ji vždy uhnu a dolezu a jsem v takový místnosti tam je průchod alen nadnim je trubka z kterýho de ohen takže nemůžu projít nevíte to mám dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 Koukam,že seš dál než já,mam taky zásek...jsem v tom parku jak v nějáký tý budově kam jsem se musel jít oléčit venku za oknama jsou nějáký příšery a nevim jak se dostat ven ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDa Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 Ok tak k tomu prvnimu.....vsimni si pred zabadlim je kabel (elektricky) musim ho necim rozhoupat aby se zalekl za to zabradli a ty mohl jit dal.....teba ho chyt nebo do nej strel pistoli.....no a k omu druhemu za oknama jsou netopyri ted nvm jak to tam presne bylo ale jak vejdes do te mensi mistnustky tam sadne takovy kabel el. odstrelis a pak ti to ukazu tu rozpraskanou zed...ty si musis vytvorit molotov koktail (zapalna lahev) neci na ni jsou treba vem spraj mas fuk a svihni to na tu zed :D a mas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 dík moc sice hned po vytvoření tohohlen topicu sem na to přišl a tet sem se alen zas zasen vysvobodil sem tu mojí kámošku bo přítelkyni a sem v nějáky místnosti kde sou takový ty pavoučci ty jsem musel jednou zabýt a šel sem dál a tet sem u takovejch mříží před nima je krev a po pravici je díra ve zdi a skrz tu díru vždy příjde ten pavouk a líže krev a pak zasen odběhne a nvm co mám dělat ví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.