Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Na aukro to hodin na prvni stranku za 699 , uz jsem takhle 3 prodal nedavno... Na prvni strance to lidi sezerou jak pes vuřty

Tak už mám na stavu objednávky "na cestě k zákazníkovi". Sám si myslím, že 10ks není zas tak moc, aby to stornovali.

Každopádně lidem z fora jsem ochotný to dát za 599,-. Kdyby někdo chtěl, tak dejte vědět.

Upraveno uživatelem Dweightee888
Odesláno

ano na aukru uz mesic prodavam pravidelne levne last of us, dolozka ve smlouve mne neumoznuje jakkoliv obchodovat s datartem. Vsechny disky mam primo od Sony za kvalitni podporu teto firmy. Popravde,kdyby vetsina z vas nebyla lina a sla se podivat do kamennych obchodu ew,tak tam 14 dni byli disky za 333,- a tim mysleno cele CR. Jiz to tu bylo zmineno v teto sekci,bohuzel jsem na to nemohl reagovat.

Odesláno

Tyhle kecy říká každej, ale když si ve svém svědomí zalistuješ, neříkej mi, neříkej! , že jsi tohle nikdy neudělal.

Obvykle to nedělám, ale tohle jsem musel, protože TLOU je bezva hra = 1Ks pro mě, 1Ks pro kámoše a zbylejch 10 prodám za jednu z nejlepších cen na netu, což je výhodné i pro jiný :)

Takže nemoralizuj, vlastně to těm lidem dávám levně.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu