Max96 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 ale na pc, ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Max nn na PS3 :) Tky jsem tam nakoupil :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ale od kdy sou v kauflandu hry na PS3 WTF? :D PS: Sorry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 To neřeš a jdi nakoupit!!! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Já osobně bral jen HAWX1, o zbytek jsem nestál. Hry byly normálně na informacích. Čuměl jsem jak puk. Měli tam i pár her na ps2, teď si už nevzpomenu na jejich cenu, ale určitě stály míň jak stovku. EDIT: Kdo nevěří, mohu sem nahodit oskenovanou účtenku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ty na PS2 stáli něco kolem 80-90 Kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Potvrzuju, i v Karvinském kaufu jsou za 137 výše zmiňované hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 TV SUPERSTARS za 179,- Alza.cz Bioshock 2 za 419, - Alza.cz Socom 4: Special Forces za 719,- Alza.cz Nier za 299,- JRC.cz Bayonetta za 299,- JRC.cz Front Mission Evolved za 299,- JRC.cz Move Kung Fu Riders za 299,- JRC.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Na xzone.cz prave akce na Call of Duty Black ops za krasných 699, jak na PS3 tak na XBOX 360, plati do vyprodani zasob a navic jeste dostanete stylovou Black Ops medaili..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Hoši a byli jste ve starém kauflandu ve Zlíně? Nebo v novém? Zítra tam musím... srry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Byl jsem a kupoval ve starém na Vršavě, v novém na Čepkově jsem byl dneska a těch her jsem si nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Já si myslim že pokud už nejsou vyprodané tak by měli snad být všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 LIDI , InFamous 2 ze 799kč! Sice jen blue-ray disk bez manuálu a přebalu, ale myslím že i tak fajn :) http://www.playcentrum.cz/infamous-2-hra-ps3-879301.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 doporucuji sledovat xzone treba namatkou hodne kusove omezene ban hero +kytara + bubny a mikrofon za 1299,- dale cod ops stim autickem za 999,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Kdybyste nekdo nekdy narazil na akci na Modern Warfare 2 Prestige edici, dejte vedet, hru mam, ale shanim to nocni videni s podstavcem, takze disk by sel pak do sveta :-) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Nejlevnější jsem tuším viděl na gameexpres.cz za 2.300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 mandaz tak pokud vim nedavno jrc za 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 no, aspon v necem ma ceska republika, co se her vubec tyka, navrch =). Diky tomu, ze tady jsou hry silene drahy, daji se stale sehnat i takoveto specialni edice dnes jiz starsich her, protoze je za ty penize nikdo nechce :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 ten band hero uz je asi vyprodanej, ptz uz ho tam nemuzu najit , ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 ten band hero uz je asi vyprodanej, ptz uz ho tam nemuzu najit , ze? Jak se říká, český národ je národem překupníků :) Jop, vyprodáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 cod ops je na xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 huhla byli na ps3 dopadlo to presne jak s rock ban +kytara +bubny a tak dale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 no, aspon v necem ma ceska republika, co se her vubec tyka, navrch =). Diky tomu, ze tady jsou hry silene drahy, daji se stale sehnat i takoveto specialni edice dnes jiz starsich her, protoze je za ty penize nikdo nechce :P To je pravda, ale nikde nemůžu sehnat Legendary edici Halo 3, děsně jí chci, hlavně kvůli té Master Chiefově helmě, tuhle edici už taky shánim asi rok ale nikde jí nemůžu sehnat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Tak to potom asi do CR slo nejake omezene mnozstvi v radu desitek ks, nejspis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 huhla byli na ps3 dopadlo to presne jak s rock ban +kytara +bubny a tak dale nevadí ja si vzal tu edici na boxe :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.