mina Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 no ja jsem si koupil motorstorm a jeste bych chtel LAir, warhawk+headset, heavenly sword a eye of judgement ale nejsou moc prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 jestli někdo chce tak mu do toho tesca mužu skočit mrknout :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 JA premejslim o Lair nebo Eye of Judgment. Mate nekdo zkusenost s temito hrami? Napiste sem! EDIT: Chjooo, Lair uz nemaj ani na e-shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Hele on se asi ještě objeví, EYE OF JUDGEMENT už taky dvakrát zmizel:hide1: a zase objevil;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Tak v Letnanech maji stale jeste na prodejne jak Lair tak i ten Eye of Judgement (pack s kamerou i bez kamery). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Tak to musim prekecat mamku aby tam se mnou zajela...hral jste nekdo LAIR? Je to good? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Tak to musim prekecat mamku aby tam se mnou zajela...hral jste nekdo LAIR? Je to good?Hra Lair je fiasko.Je sixaxisem neovladatelná.Musíte si počkat asi 14 dní na opravný patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Hra Lair je fiasko.Je sixaxisem neovladatelná.Musíte si počkat asi 14 dní na opravný patch. Tak to je naprd. Uz jsem se na to tesil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 no tak zas 14 dni pockat muzes ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 no tak zas 14 dni pockat muzes ne? No to muzu, ale od ty doby co se mi posralo totalne PS3 kdyz jsem tam na linuxu neco delal, aby mi slo WiFi, tak uz tam radsi nechci nic instalovat.Btw.Kde to vemu? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 To se ti stáhne automaticky se zapnutím hry.. Mimochodem . Copak se ti posralo ? Vždycky to de ještě dodělat. Neříkej že si zformátoval HDD :D . Vždycky to spustíš pomocí příkazu OLD . :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Tak jsem si objednal EoJ. Už se těším až přijde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Výprodej her na všechny možné platformy zahájil server www.surtep.cz, od 17.4. - 22.4. 2008. Mezi zlevněnými hrami jsou i tituly na PS3 ( např. Army of Two za 999,-). Najdou se i hry za 600,-. Odkaz zde: http://playstation-3.surtep.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maslo1468621435 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 predaju aj na slovakiu nieco?Lebo by som chcel objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Zas takova cenova bomba to teda neni a kupu hru nemaji ani na sklade. Rozdil mezi konkurenci je asi tak 200kc, ale pokud vim tak neposkytuji ani zadne zakaznicke bonusy nebo neco podobneho. Takze stejne radsi nakoupim u konkurence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Mrkněte sem http://www.hraj-super-hry.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Zatim jsem tu nikde nazahledl topic s touto akci u spolecnosti JRC. Pro nektere z nas by se mohlo jednat o velice zajimavou vec. Jedna se o to, ze koupite jednu hru na nejakou platformu a druhou mate zadarmo. Akce se kona od 9.1 do 20.1 2009 http://www.jrc.cz/index.php?a=9&id=288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 A můžu si tu druhou opravdu vybrat jakou chci nebo jen z těch slevových ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 je to tam napsany ...jen z tech slevenych myslim ne"§! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Ano je to tak, muzete vybirat pouze z tech slevenych a ze stejne platformy, ze ktere objednate tu prvni. Takze napr. 1 hra na PC + druha hra na PC zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 To je na nic... nemaj tam poradny hry a kdyz uz bych si vybral tak musi byt ta druhan a stejnou platformu...damn...snad si spon nekdo vybere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 chtěl jsem se jen zeptat... koupím si třeba hru Guitar Hero World Tour s kytarou ( klik ) a pak si budu moct vybrat jednu z her ze stejný platformy z těch slevěnejch her? jejky :D už to chápu x'-D nedocvaklo mi to :D a navic to bylo řečeno nahoře xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnovd Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Ahoj, vikendova sleva na xzone obnovena: http://www.xzone.cz/vikendovasleva.php3 Tento tyden: Dragon AGE 799Czk (PS3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 saaakra, super chlape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spawny Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Fakt dobrá práce...o tom jsem neměl ani páru...docela mě mrzí, že jsem zmeškal ten Dead Space Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.