Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Na Originalky.cz mají akci do 24.12. na hry od EA, battl 3 za 1099,- na ps3, fifa 12 za 999,- ps3 a další NFS run, NHL12 i na ostatní platformy..

Link: http://www.originalky.cz/index.php?force_sid=3cca459933c8ea7da8d560c9e9e3c403&cl=search&searchparam=akce+do+24%2F12%2F2011&searchcnid=

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

R3 rozhodně doporučuju, za tu cenu lepší hru nekoupíš. Budu se opakovat, ale podle mne jedna z nej koridorových FPS na trhu, hodně nedoceněná hra se skvělou atmosférou, v singlu o mnoho lepší než třeba B3 a i MW3. A musím se pochlubit, moja mi koupila hned v den vydání na narozeniny Survivor edici :D

Odkaz ke komentáři

R3 rozhodně doporučuju, za tu cenu lepší hru nekoupíš. Budu se opakovat, ale podle mne jedna z nej koridorových FPS na trhu, hodně nedoceněná hra se skvělou atmosférou, v singlu o mnoho lepší než třeba B3 a i MW3. A musím se pochlubit, moja mi koupila hned v den vydání na narozeniny Survivor edici :D

No mě přijde že je nedoceněná právem :) Pro mě nejhorší Resistance, ale i tak docela sranda hlavně v coopu

Odkaz ke komentáři

At to nemusíte hledat tak tu je přímo odkaz :) http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-ovladace/PS3DUALSHOCK3/gamepad-dualshock-3

Jen tak aby se neřeklo :-) V Electroworldu originální ovladač za 799,- což se mi nezdá jako špatná cena :-)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu