Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

by ses divil,ale ne vsechny hry bez obalu jsou kradene. Uz jsem se takto dostal k mnoha hram od distributora,ktery ti hry zasle v jinem obalu,nez je bezne prodavane. viz treba moje foto hry Resistance 3 (sekce sberatele her) obsahuje vsechno krome manualu, obal hry je delany presne do dvd krabicky a je tam i online pass.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar borci,nevite jestli ted nekde neprobiha nejaka sleva na Battlefields 3,for Xbox 360?Predstavoval bych si tak 800KC :D

I když se v mrkvkosoftím xšrotu nevyznám, a si v sekci PS3 ;) pochybuju, že nový B3 seženeš za míň jak 999,- Za tu cenu ho mají třeba v gameexpresu http://www.gameexpres.cz/hra-pro-xbox-360-battlefield-3-p-12501.html

Odkaz ke komentáři

I když se v mrkvkosoftím xšrotu nevyznám, a si v sekci PS3 ;) pochybuju, že nový B3 seženeš za míň jak 999,- Za tu cenu ho mají třeba v gameexpresu http://www.gameexpres.cz/hra-pro-xbox-360-battlefield-3-p-12501.html

Myslím že už dlouho tenhle topic slouží jako multiplatformní tak prosímtě si nech urážky typu xšrot... mrkvosoft uznávám :D

Odkaz ke komentáři

Myslím že už dlouho tenhle topic slouží jako multiplatformní tak prosímtě si nech urážky typu xšrot... mrkvosoft uznávám :D

Pokud mrknu nahoru, vidím že jsem v sekci PS3 pokec, takže tu jsou jemné urážky mrkvosoftu skoro pravidlem :D

Ale teď vážně, pochubuju, že B3 bude nová někde levnější než těch 999,- a to platí pro obě konzole.

Odkaz ke komentáři

Pokud mrknu nahoru, vidím že jsem v sekci PS3 pokec, takže tu jsou jemné urážky mrkvosoftu skoro pravidlem :D

Ale teď vážně, pochubuju, že B3 bude nová někde levnější než těch 999,- a to platí pro obě konzole.

Na aukru (dovoz z anglie) určitě

Odkaz ke komentáři

Má někdo zkušenosti s tímto obchodem http://www.thehut.com/home.dept ? Mají tam teď totiž dobré slevy na hry.

Anglický obchod, pošta za cca 1 libru za položku (jednou za čas je pošta do ČR úplně zadarmo), pozor na objednávky nad 19 - 20 liber za položku (teď to číslo nevím přesně), protože obchod má sklady poblíž VB, ale tato zóna už není bezcelní (nepatří do EU) a naši celníci ti zásilku mohou zadržet a nákup se ti prodraží.

Pokud ale objednáš více položek (každá v ceně nižších než těch 20 liber), pak se nic neděje, protože Thehut zasílá každou položku zvlášť a tak s tím celníci nebudou mít problém.

Doufám, že to tak ještě funguje. :)

PS: Jinak ještě doporučuji zavvi.com, platí výše zmíněné, ale poštovné (1 libra) se platí za celou objednávku

Odkaz ke komentáři

Nevím kam to napsat ale nevíte zdali se v UK nebo někde v evropě dá sehnat: Minecraft Foam Pickaxe? Jedná se celkem sběratelský předmět a hrozně to chci, ale jediné kde to prodávají je Amazon.com a thinkgeek.com, což jsou oba USA shopy.

Našel jsem něco na ebay.co.uk. Ale pošta 11 liber

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu