huhla Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Tohle si zaslouží thanks, chtělo by to každý týden refresh :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 výborná věc, dlouho jsem zvažoval Dead Space, ale nakonec jsem se rozhodl, že počkám na Mirror's Edge (a ani nebudu muset čekat dlouho :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Velice zajimava nabidka coz? :) Asi objednam...posilam thanks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 dik moc!!!kupuju a posilam thanks!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 máj gát skoda ze jsem propasl DS :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Dead Space je mega skoda, tos sem raci nemel davat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ajta krajta propasl jsem dead space, no pockame si na dalsi tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Hele moc díky je to fakt super !! snad tam každý týden ňáké hry a dobré .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 hm skvělé no:( objednal sem to mirrors edge v neděli a v uterý proto jel a řekli mi že sem si to mohl vyzvednout jen do pondělí ale nikde to tam napsáno nebylo sou ale svině.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnovd Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Refresh topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Fallout 3 ? :) mazec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Falloun :-( moc nebavy radsi bych tam dal priste GTA 4 nebo Little big planetnebo jinou dobrou hru :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 NemáChybu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Tak to jsem nestihl. Ale díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 uz ten link mam v oblibenych. Super thx. FC2 za tyhle prachy... ted otazka pro co to koupit, PC ci PS3 ... :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 FC 2 jsem mel , ani jsem to nedohral takovou blbost jen jsem uvidel FC 2 za 599,- tak jsem uvazoval :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 http://www.xzone.cz/vikendovasleva.php3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 http://www.xzone.cz/vikendovasleva.php3 Paráda, děkuji moc za připomenutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeCtArPoWeRsLiDeR Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Včera jsem si koupil superpařbu Haze (PS3), jen za 999 Kč.Bylo to super,stálo to dřív 1999.Určitě doporučuju všem kteří mají rádi zběsilou akci,haldy krve, a,a hlavně NECTAR! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Vikendova sleva si ted da par vikendu volno ;-), asi tak do pulky kvetna. Chysta se zajimava vyprodej ve stylu Vikendove slevy akorat na cely mesic (takova Mesicni sleva ;)) a zakaznici, kterym tato akce vyhovuje, si 100% prijdou na sve. Navic musime zase domluvit nejake zajimave tituly a budou u nas navic nejake dovolene, takze se to hodi na malou pauzu. Vikendovky ale nekonci, vratej se v plne sile v tydnu po 17.5. Info ohledne te vyprodeje jiz brzy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Včera jsem si koupil superpařbu Haze (PS3), jen za 999 Kč.Bylo to super,stálo to dřív 1999.Určitě doporučuju všem kteří mají rádi zběsilou akci,haldy krve, a,a hlavně NECTAR! Já si včera taky koupil Haze, novou za 599, ale ještě jsem to nerozbalil ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 KONEČNĚ dali také Burnout Paradise: The Ultimate Box do víkendové slevy, je za velice dobrou cenu 549 Kč na všechny 3 platformy... Jenom jsem chtěl abyste to věděli, protože od začátku co tahle akce běží, na tuhle hru čekám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 sry za offtopic, ale proc ste smazali prispevky? od toho je to forum, aby tu byly ne? Pokud tu zadne byt nemaji, tak to zamknete at to nejakej moderator pravidelne updatuje, ale nemazte to proboha! ps: jestli tenhle muj prispevek nekde smaze s tim, ze to tu nema co delat, tak to fakt uz bude nuda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Tento víkend je na xzone.cz velice špatná hra, ale přeci jenom někdo na ni možná čeká... Lord of the Rings Conquest na PC za 599 Kč a na konzole za 699 Kč prosím tedy o refresh pro případné zájemce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Tyyy jo:?. O MGS4 bych měl zájem..škoda, že jsem to nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.