Sim3to Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 njn, klasika :D Slevy, tak vsechno vyprodane (to co chci):D Skdoa ze jsem si to neotevrel driv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Nevím jestly to sem patří ale na xzone se objevily celkem zajimavé slevy her od EA http://www.xzone.cz/slevy.php3?druh2=ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 nechci ti kazit radost ale to je všude :) v každém obchodě prostě EA má zas málo kešů na nějakej ten propadák tak dávaj slevy aby se něco prodalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Nevím jestly to sem patří ale na xzone se objevily celkem zajimavé slevy her od EA http://www.xzone.cz/slevy.php3?druh2=ps3 na xzone nejsou zrovna levný a pokud mají slevy tak to je většinou normální cena :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 dik určitě se podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Trochu škoda ,že maj prodejnu jenom v Ostravě a Brně.Jinak bych určitě pro nějakou hru zašel :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 prodejnu mam par zastavek asi se tam stavim pro neco na xbox :) doporucuju ji je to bezvadna prodejna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Trochu škoda ,že maj prodejnu jenom v Ostravě a Brně.Jinak bych určitě pro nějakou hru zašel :cry: Si to nech poslat ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Prohlížel jsem si jen tak eshop alza.cz a narazil jsem na PS3 hry za dobré ceny. Unreal Tournament 3 - 359,-kč NBA Live 09 - 359,-kč NHL 09 - 359,-kč Beowulf - 359,-kč Ratchet & Clank Future: Quest For Booty - 359,-kč Turning Point: Fall Of Liberty - 407,-kč Tiger Woods PGA TOUR 09 - 419,-kč Guitar Hero: Aerosmith - 419,-kč Command & Conquer Red Alert 3 - 419,-kč The Orange Box - 431,-kč Condemned 2: Bloodshot - 443,-kč L.A.I.R. - 443,-kč The Bourne Conspiracy - 455,-kč Clive Barkers Jericho - 455,-kč Alone in the Dark: Inferno - 479,-kč Turok - 479,-kč Stormrise - 479,-kč Stuntman: Ignition - 503,-kč Tony Hawk's Proving Ground - 503,-kč Kane & Lynch: Dead Men - 515,-kč Baja: Edge Of Control - 515,-kč SEGA Rally Revo - 515,-kč Assassin's Creed - 587,-kč Killzone 2 - 599,-kč Ceny jsou velmi zajímavé.Když najdete náké další zajímavé nabídky napište je sem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Alza má dobré ceny, Stormrise sem tam ale nedávno kupoval za 177 kč. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Ja jsem si na Alze.cz koupil Nhl 09 za 359,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Já jsem si koupil NHL 09,Ratcheta,UT3,Beowulf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Já kupuji hry na aukru za pár korun, sice jsou někdy už hrané, ale to nevadí. Ale některé ceny co tu máš jsou pěkný, i když takovej lair je na aukru novej někdy za 150kč. Je to i o štěstí co tam zrovna lidi daj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Já kupuji hry na aukru za pár korun, sice jsou někdy už hrané, ale to nevadí. Ale některé ceny co tu máš jsou pěkný, i když takovej lair je na aukru novej někdy za 150kč. Je to i o štěstí co tam zrovna lidi daj.Ale moc za takovýhle ceny hry nevyhraješ jen třeba o svátcích atd.... já jsem ted o vánocích večer vyhrál za 560,-kč 120GB HDD do xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 zaujala me tam predobjednavka Dante's Inferno za 1069,- vč DPH. Nevi nekdo jak alza.cz dodrzuje ceny? V pripade, ze se zvysi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 V JRC v Edenu mají Fallout3 (hraný, v perfektním stavu) za 600 Kč...POdle mě dost dobrá nabídka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 zaujala me tam predobjednavka Dante's Inferno za 1069,- vč DPH. Nevi nekdo jak alza.cz dodrzuje ceny? V pripade, ze se zvysi? Kupoval jsem je vždy za cenu předobjednávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 V JRC v Edenu mají Fallout3 (hraný, v perfektním stavu) za 600 Kč...POdle mě dost dobrá nabídkav "jrc" (game) v anglii za 470 včetně pošty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 zaujala me tam predobjednavka Dante's Inferno za 1069,- vč DPH. Nevi nekdo jak alza.cz dodrzuje ceny? V pripade, ze se zvysi? Alza je kvalitní obchod, tam by měly být stejné ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 to je na prd ted stojí zase 419,-kč nhl 09 ale fifa street 3 stojí 400,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 S alzou sem spokojený, je to velmi kvalitní obchod do druhého dne jsem měl vždy hru doma, koupil jsem tam např GH world tour za nějakých 350 kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Díky určitě se podívám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ahoj, nevím, jestli sem už někdo přímo toto dával, ale někomu by se to mohlo hodit. Myslím, že nová Far Cry 2 za 359,- je super cena. http://www.alza.cz/hry/pro-konzole/playstation-3/18849001.htm Jestli tady už toto je, tak to pls smažte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamry Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Pokud kupujete někdo tuto hru, zajděte do obchodu OK elektro. Maji je v akci za 399,--. V Jihlavě jsem tuto hru kupoval za tuto cenu...... Když vydím, že se starší tady prodává od 400,-- nahoru, tak jsem Vám to musel napsat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Pokud kupujete někdo tuto hru, zajděte do obchodu OK elektro. Maji je v akci za 399,--. V Jihlavě jsem tuto hru kupoval za tuto cenu......Když vydím, že se starší tady prodává od 400,-- nahoru, tak jsem Vám to musel napsat :-D Zdar myslíš že by to mohli mít i někde tady v Praze za těch 400? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.