lidmil11 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 no ja psp radsi do skoli neberu.jednou jsem to zkusil a "pujčíš mi to ??" jo jednomu kamosovi jsem to pucil a dopadlo to s rozbitym joistykem.od te doby nenosim psp do skoly.a navic ve skole mam mamu a tatu (pracuji tam jako ucitele) takze dalsí -. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Já pařím každý den a to v matice,protože te učitelce to nevadí,možná kdybych mněl jiné známky a v HV(stejná učitelka),ale tam to určitě není známkama xD. A ještě ve VV a PČ a informatice.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 ja sedim v prvni lavici a parim kazdou hodinu. navic mam asi metr od sebe zasuvku takze kdyz se mi psp vybije tak si ho nabiju, nekdy aji v hodine. psp nijak neschovavam jenom asi ve dvou hodinach to parim bud pod lavici za knizkou nebo nabijim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 my muzeme pařit pořád učitelům a učitelkám to je jedno oni vždycky když nikoho načapou tak mu řeknou at si nestěžuje u písemky že to neumí a paříme dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Tak Já bez PSP do školy nejdu (výjma bricku). Pařím normál na lavici nebo pod lavicí, uča si myslí že je to mobil a když něco, tak já dám mobil a pařím dál :-D. Horší bylo když mně čapl učitel co mi dal přístup na školní WiFi v hodině, jak čumím na Freefoto :-D Jak si z něj dostal ten přístup??Pač já bych ve škole chtěl taky na WiFi, ( samozřejmě je zamklá) a ptal sem se už několika učitelů....:Dvšichni tvrděj, že nevěděj..:):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksy Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 my sedime s kamosem vedle sebe a oba mame psp tak dycky si dame ucebnice tak at pres ne nejde videt a pod to psp a parime:wohow: zatim za ty roky se mi stalo jenom jednou ze me nacapali:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Hej ja pařím v hodinach :D furt :D a uz mi dvakrat malem zabavili PSP . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 A jeste maly navod na pareni v hodinach :D dejte si na klin vzdycky mikinu a kdyztak to hodite pod ni ?D mejte se a parte decka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 nas kdyz chytnou tak mame okamzite reditelskou dutku takze v hodinach hraju jenom u reditele pac ten keca a nevnima ale jednou mne chytl kdyz sem rekl nahlas ze mne zabily a ze se jen tak nenecham tak mi ho sebral a pak jsme spolu udelali v rditelne dohodu a ja ho dostakl z5 a nemel zadnej postih nastesti u nas by byl ten navod ny pytel kdyz nekdo kouka totiz do klina tak hned ucitele cumi a jak hrajes a ses do toho zazranej tak to ani nevnimas ze to nekdo vidi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Od toho je PSP aby se nenudilo o hodinach.A kdyz ucitelka vybehne a chce to zabavit reknete ji at se nestara a hledi si svyho.To se tak nasere ze na to zapomene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 My máme učitelky hodné ve škole pařím často :DA dovolují mi to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Ve škole radši pařím s kámošem piškvorky:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 já to mam v poho8)...normálně pařim ,ale jednou mě chytil jeden starší učitel ,když jsem koukal s holkama na jeden seriál ,ale jak ho rychle vzal do ruky tak mi ho tak rychle vrátil a pak se ptal co to je :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badicots Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Nehraju a nepodporuju to........:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 O hodině na PSP nehraju,když už tak na mobilu...kámoš si pouštěl film učitel za ním zezadu přišel a ještě se s ním na ten film chvilku koukal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 poslední dva mesíce ce se chodilo do skoly tak PSP vyslo z mody ja a jeden kamos sme si vzali notesy a parili sme :D, ale hur se to zakrývalo ale kdyz si to dal clovek na zidli vedle sebe místo spoluzáka tak to slo dobre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 O hodinách hraju,ale věčinou je to učitelkám jedno,když umím to co mám umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*mini*<MeMbEr>02 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 mi si na skole nechavame naschval zabavit stary mobil a pak nas poslou za dvere a tam vytahnem psp a hrajem :psp: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 dej si na lavici mikinu nebo penal nebo tasku a par za tim a kdyz pride ucitelka tak to schovej pod to..... já to dělám podobně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Nepařim, buď dávám pozor neo s někym kecám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Při hodině moc nepařim spíš se dívam na nějaký film :D Zatim si toho nikdo nevšim takže OK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 bud davam pozor :D hej, hlaska dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 V nudnejch hodinách (:D) si pustím HIMYM na Go nebo odjezdím pár kol v GT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 pokud jen kecáme nebo na něco koukáme tak hraju, no spíš sem na netu :) ale většinou furt něco píšem takže neni čas hrát :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 naš učitel na M a HV je docela svine nechal totiz oddelat u vesch lavic spodni casti aby sis tam nemoh nic za soupnout. Já sice pSP nemal ale mám DSi musím to nekdy skusit hrat ve vyucování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.