Han Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 kdyz si to tak vemete tak nekteri ucitele byvaji o hodinach docela stresovani, nekdy i kdyz vas vidi hrat tak vas nechaji, z toho stresu toho maji dost a nechteji dalsi problemy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 :Djá sedím v poslední lavici na levé straně;)je přede mnou 6 lavic (úplně plné)sedím v řadě kde jsou vyskový:Dmám 182cm v 8 třídě a pařim vždycky kromě češtiny:Dto máme hroznou babku...:( No to my máme na češtinu taky hroznou babku, před tou kdybych vytáhl PSP tak mě asi zavraždí :D. Jinak PSP do školy jsem zatim nezkoušel ,ale brzo asi zkusim je to fakt hrozná nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 wow a to bylo dobrovolne nebo z donuceni?? :D pokud jsi krestan tak se omlouvam :angle:;)Chodil som tam preto, lebo to bolo najblizsie k domovu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 si piš;)nejelepší je o zemáku:Dto mám 60letýho dědka co furt kecá jak byl v Mexiku a žral nějaký papriky bo co:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 no já to dnes zkoušel v druhý lavici o fyzice jenže kdo by řekl že ta 150-ti letá plesnivá bába bude tak pobíhat po třídě:Dpořád "no pozor děcka" bych ji zabil za děcka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 nejlepší je když v hodině ekonomiky tvrdím že moje psp je jen vícefunkční kalkulačka,pak máme takové konferenční stolky v jazykové třídě,tam si vytáhnu mega knížku z angl.a za to si dám psp a GoW jede na full xD,jinak vlastně cely den mimo těhle hodin otevřený notes,a CS hraje 24 lidi z 28 početné třídy xD přikládam foto z nějak minulého týdne hodiny UVT(ůvod do vypočetní techniky)hrál menší počet lidí;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 PSP normálně schovam za penál, sešity, učebnice... Jinak naše jedna paní učitelka když uviděla PSP držící spolužákem v ruce zezadu prohlásila: "Schovej ten foťák!" UMD mechanika a její lesklý kroužek jí asi foťák připomněl... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Chodil som tam preto, lebo to bolo najblizsie k domovu :lol: ahaaaa tak to potom ano :D som si povedal ze jestli niesi krestan.....tak to tam pre teba bolo spise peklo v cirkevnej skole :D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 nejlepší je když v hodině ekonomiky tvrdím že moje psp je jen vícefunkční kalkulačka,pak máme takové konferenční stolky v jazykové třídě,tam si vytáhnu mega knížku z angl.a za to si dám psp a GoW jede na full xD,jinak vlastně cely den mimo těhle hodin otevřený notes,a CS hraje 24 lidi z 28 početné třídy xDpřikládam foto z nějak minulého týdne hodiny UVT(ůvod do vypočetní techniky)hrál menší počet lidí;) ses low... ASSault sux:wohow: jinak o hodine hraju porad... jim to nevadi)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pino Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ja jsem na konzervatori a tady parime porad... je to sranda... pri hodine to nikdo neresi, je to jak na vejsce, jdes na prednasku a profesorovi je fuck co pri te hodine delas.. takze parim.. vlastne nejvic % games parim ve skole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Moje bilance je asi takova : V matice si neskrtnu, v cejaku uz ani nahodou, v zemaku hrajem countera (sme na kompech) takze si zahraju tak O Fyzice... a to je asi vsechno :lol: Jo a jeste o angline... Delam to tak ze si dam PSP do tech mrizek pod lavici a hraju po kouskach.. Hraju, pauze , hraju , pauze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 PSP mam sice jen chvili ale od te doby ve skole nedelam skoro nic jinyho :D Hraju vsechny hodiny krome matiky a stavby a provozu stroju tam musim davat pozor jinak bych neprolezl :D jinak normalne pod lavici za pouzdrem vsude kde se da :D a kdyz me nekdo chytne tak se jen pta co to je a k cemu to je a at to radsi schovam....ale za 5min parim dal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Kdyby jste ve škole raději dávali pozor ... Ale jinak , semtam si zahraju v matiky ... Jinak čas není :P rád bych prolezl :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Nej je to třeba v literatuře nebo v biologi sedim ve prostřed řady zapnu péčko a celá řada čekuje :) ale nejlepsi je dejak zemak to pareim na lavici a oni nic...jinak delej ze ctes v ucebnici a dej si pred nu psp a val:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 PSP je nejlepší stroj jak si zkrátit hodinu ve škole:D Já na něm hraju non-stop kromě dějepisu - ředitel a když máme třídni tak taky nehraju ale jinak pořád:D tak už mi ho asi 100x zabavily, ale vždycky na konci vyučování daj;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Mě ani jednou...no jednou skoro sem ji donesl pamětovku a navic z mobilu a ji to vubec navadilo a ja valil dal:D:arrow::chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecka Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Ja ho do skoly nenosim :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Lol, s tou mikinou me to nenapadlo a to asi proto ze jsem mel péesko ve skole jen jednou :-) THX :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 jako PSP ve skole je super treba tkaovy utery 4hodiny jazyku (to se parit neda, ale je to v poho) pak fy+zsv 2plne propareny hodiny a pak IVT dalsi dve hodiny kdyz mam NB tak se stihne dat tak 1.2k honoru ve wow :-D ale jinak hraju vetsinou za mikinou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silent Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 psp do školy je fakt nejvíc věc! hlavne když ho má ve třídě víc lidí...nejčastějc hraju tak,že si dám kšiltovku na lavici a do ní psp:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyCZ Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Já do školy PSP nosím denně :] Mám od většiny učitelů povoleno hrát v hodině, ovšem pod podmínkou, že mám na druhý den v sešitě všechno a učivu rozumím :] Základy elektrotechniky si nechávám na jídlo, matematika... tam máme přísnou učitelku, jinak zbytek hodin se nejvíc hraje :] v dějepise půjčuju PSP spolužákovi, už je to taková "rutina" :] Holt jsem si vybral dobrou střední :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 NO ja pouzivam PSP hlavne k poslechu hodby kdyz valim do skoly a zni jinak vo prestavkach no hold na gymplu to neni s tim parenim vo hodinach lehky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Nej je to třeba v literatuře nebo v biologi sedim ve prostřed řady zapnu péčko a celá řada čekuje :) .A zapoměl jsi že čekujete tak že mate ruce v riflích :D:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 ja sedim v levo posledni ale psp zetim neni.az v lete:cry::spam::psp::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Twl .ja si vybral zadni lavici na levo a razem jak se krasne hraje ,akorat propadam z chemie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.