heksa Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 pry se chysta firmware 2.4 pro playstation 3 (nevim teda gde je verze 2.2 a 2.3) ale pisou ze by mel podporovat komunikaci ve hrach.... viz zde: http://www.ps3fanboy.com/2008/03/03/scees-maguire-lets-slip-firmware-2-4/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 jj má vyjít v létě :) verze 2.2 a 2.3 snad bejt ani nemusí...Sony taky přeskakuje u PSP :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 mohli by zlpešit podporu AVI a také do toho zahrnout titulky ! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Jestli tam budou titulky tak určitě nebudou podporovat český znaky ,stejně jako Internet Browser.. Jako největší + vidím to dostupný menu friends přímo ze hry. Jinak doufám že už budou v XMB konečně hodiny :D .. Anebo aspoň když zmáčknu PS button.. To mě na PS3 asi sere zatím nejvíc.. Hodiny prostě nikde.. vždycky musím jít do Date and Time Settings a to už radši jdu k oknu a kouknu se na kostel kolik je hodin. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvoracekd2 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 to ja zas doufam ze rozsiri podporu u videí, stahoval jsem tady z fora serial Sanctuary, v psp mi jde v poho, ale v PS3 jede jenom zvuk a obraz pořád černej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Byla by super podpora .mkv a souboru nad 4GB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 jj presne, ty hodiny a avi s titulky me stvou... grrr...proc se tam vubec ten cas nastavuje kdyz ho tam ani nevidim ? :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 taky by bodla podpora přehravaní vlastní hudby ve hrách:wohow: marek_2080: zamykam, po zverejneni novych informaci odemknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts