ramalamadingdong Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 V Japonsku bude uvedený aj nový „bronzový" model PSP a ako ukazuje ilustračný obrázok balenie Value Packu bude bohaté. Nájdete v ňom TV kábel, USB kábel, mäkký ochranný obal, čistiacu handričku a Memory Stick. Stále však chýba diaľkové ovládanie a slúchadlá. Cena bude 230 bux, prodej začína 24. Dubna v Japonsku. Je to limitovaná edice 60,000 kusů. Btw. asi budu prodávat moje slimko (silver), tak když tak dám vědět, supr stav :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 no,hezkej teda moc neni,....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Já nevim kam ti japonci s tim vkusem spějou. To máte vybledne zelený,teď tohle... Mě se to tedy moc nelíbí,ale chtěl bych to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Ahoj , kdys delas ten flash , nemas pristup k nejakymu slim PSP s fw 3.90 M33 ..,a kdys mam PSP fat a na spousteni her musim mit vlozenej v mechanice demo disk , muzu na nem poustet origo hry ? ..sem totiz pres PSP LAMA , pls helpni mi .. ___________ pardoon ,..smazte to , ja psal PM a nejak sem se preklik ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 me se to zda docela pekny, rozhodne hezci nez moje cerna barva... ale cena bude vyssi, doprava taky draha...takze nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 ta barva je pěkná .. klidně bych to vyměil za můj black FAT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Celkem pěkný, není nad originalitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Já jsem závislý na černé barvě, takže mi přijde - ohmataná neohmataná - stejně hezčí (: Sice je pravda, že je tuctová, ale jsem za ni rád, protože černou jsem si vždycky přál (: Nicméně, na druhou stranu, tahle nevypadá taky špatně - originalita je vzácná, pravda (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Tak to je moc hezkyyy. Uvidime kolik to na ebay bude stat i s dobravou. Ale pocitam tak s 7000 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Tak to je moc hezkyyy. Uvidime kolik to na ebay bude stat i s dobravou. Ale pocitam tak s 7000 :(stim ja samozrejme pocitam :wohow: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Vypada dobre doufam ze se bude dat sehnat kryt :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 no podle me pujde ale rekneme si na rovinu ze to nebude ono :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 mi se to teda líbí :wohow::wohow::wohow: ......kdyžtak ebay to jistí:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ja si pockam GOLD:cheesygrin:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Kdybych ho mel tak se nezlobim, ale normalne bych si ho nekoupil. Bily nebo Silver se mi líbí víc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
St0rM5 Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 neni to špatný, ale ta cena bude mastná xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 tu cenu bych moc nehrotil.....ani FF edice nestála zas tak moc a to u toho byla hra a přívěsek...takže těch 6000 kč bych tipoval ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 tu cenu bych moc nehrotil.....ani FF edice nestála zas tak moc a to u toho byla hra a přívěsek...takže těch 6000 kč bych tipoval ;)ja myslim , že cena bude tak 5000kč... i míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.