SHPEK1468621162 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Mam problem u kamosovyho slima zkousel sem na nem timemachine a najednou se stal brick ale byl full tak sem doma udelal DC v4 a vzdycky se to sekne u formatting flash0 muze te mi nekdo pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 jj zkus to reklamovat, ty nandy asi nepomůžou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 jj zkus to reklamovat, ty nandy asi nepomůžou... urco nepojedou kdyby jo to by byl zazrak no jo za hloupost se plati a to vzdy:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 strasne rad se smeju takovym lidem jako ses ty..:lol: :lol: :lol: :lol: dobre ti tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SHPEK1468621162 Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Ja se taky smal,to se smeje kazdej kdyz(dokud) to nezazije :) A k ty zaloze nandu ta by asi stejne nemela smysl kdyz uz to bylo brickly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ja se ale nesmeju tomu co se ti stalo ale tomu jak ses blbej...kdyz je to vsude napsany..NAND NAND NAND.! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SHPEK1468621162 Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ja se ale nesmeju tomu co se ti stalo ale tomu jak ses blbej...kdyz je to vsude napsany..NAND NAND NAND.! To sem taky myslel. Tak me prisel dump poskozenyho nandu zbytecnej,a nenapadlo me ze kdyz sel ten timemachine na 5 psp pred tim ze zrovna tady to udela takovouhle chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 5, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Ja si udelal zalohu nand hned jak sem psp po koupi flashoval , mam zalohu origa 3.60 fw . Je to tam v tom navode nekolikrat cervene napsany , nj za blbost se plati . Psal si ze uz je problem vyresen , ze jdes reklamovat , takze by to moh nekdo locknout at se tu zbytecne nespamuje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Jaj...Nejak mi porad nedocházi jak muzes FULL Zabrikovat PSP přes Timemachine... NAND zaloha je zaklad .. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Lolec, přes Timemachine nebrickneš :), takže si zřejmě po*ral něco jinýho. Všude u DC atd ... máš napsáno " U PSP SLIM SI VŽDY NEJPRVE UDĚLEJTE ZÁLOHU NAND" ;-). Kdybys nebyl línej a udělal dump, seš v suchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SHPEK1468621162 Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Tak jeste pred tim DC uz to bylo posrany a ja mam normal fat ze jo a u nej sem ji nedelal tam se to vzdycky da nejak vochcat a mas pravdu za blbost se plati ted jenom jestli budu platit ja nebo sony :D A pls admini o lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kadlik62 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 U sony se stim nemažou.Naučtujou ti novou desku + práci. Ja tam měl slima v záruční opravě na výměnu UMD mechaniky a dojebali mi svrchní kryt při spětný montáži.Tak zdarec a držim palec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 no,když se mu spustí recovery tak to asi full neni,hlavně nechápu jak ho mohl udělat...:roll:(brick) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SHPEK1468621162 Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Ja mam sice recovery ale z TM jinak kdyz ho zapnu tak se za vterinu zase vypne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dexter Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ja se ale nesmeju tomu co se ti stalo ale tomu jak ses blbej...kdyz je to vsude napsany..NAND NAND NAND.! Jo všude je napsáno nand. ALe Koupim psp s 3.60 udělam si zálohu NAND. A teď si to flashnu na 3.70 m33 a pak na 3.80 m33. Pokaždé si udělám zálohu NAND. Teď mám fullbrick. A kterou zálohu NAND mám použít ??? Nemám ten problém,ale kdyby náhodou nastal tak co??? Nikde jsem se o tom nedočtl? Jinak PSPček jsem flashnul dost,ale náhoda je blbec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Na své psp můžeš použít jakoukoli vlastní nand, nezáleží na verzi firmwaru, prostě jakou nand použiješ, takovej se ti nahraje zpět firmware a vše ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SHPEK1468621162
Mam problem u kamosovyho slima zkousel sem na nem timemachine a najednou se stal brick ale byl full tak sem doma udelal DC v4 a vzdycky se to sekne u formatting flash0 muze te mi nekdo pomoct?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
40 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts