Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Totalbrick u slima

SHPEK1468621162

Otázka

Recommended Posts

• 0
ja se ale nesmeju tomu co se ti stalo ale tomu jak ses blbej...kdyz je to vsude napsany..NAND NAND NAND.!

To sem taky myslel.

Tak me prisel dump poskozenyho nandu zbytecnej,a nenapadlo me ze kdyz sel ten timemachine na 5 psp pred tim ze zrovna tady to udela takovouhle chybu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
  • Moderators

Ja si udelal zalohu nand hned jak sem psp po koupi flashoval , mam zalohu origa 3.60 fw . Je to tam v tom navode nekolikrat cervene napsany , nj za blbost se plati .

Psal si ze uz je problem vyresen , ze jdes reklamovat , takze by to moh nekdo locknout at se tu zbytecne nespamuje :)

Odkaz ke komentáři

• 0
ja se ale nesmeju tomu co se ti stalo ale tomu jak ses blbej...kdyz je to vsude napsany..NAND NAND NAND.!

Jo všude je napsáno nand. ALe Koupim psp s 3.60 udělam si zálohu NAND. A teď si to flashnu na 3.70 m33 a pak na 3.80 m33. Pokaždé si udělám zálohu NAND. Teď mám fullbrick. A kterou zálohu NAND mám použít ???

Nemám ten problém,ale kdyby náhodou nastal tak co??? Nikde jsem se o tom nedočtl? Jinak PSPček jsem flashnul dost,ale náhoda je blbec!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu