Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

první flash

damates

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak mam konecne taky PSP Slim Lite,takze vas asi budu obcas otravovat s prosbama o radu :? Ta prvni se tyka toho,ze mam Pandora baterku a kdyz ji dam s MMS do myho PSP s firmwarem 3.71,tak se nic nedeje.Sviti jen zeleny tlacitko POWER a dal nic.Ten znamej mi rikal ze ji dam s MMS do PSP,flahnu na 3.71 m33,potom dam normalni bateru a z karty nainstaluju 3.9m33.Jenze mne se tools baterkou PSP nerozjede,takze jsem uviznul hned na zacatku a toho cloveka zas uvidim az za 14dni...Muze prosim nekdo poradit?Diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Tak mam konecne taky PSP Slim Lite,takze vas asi budu obcas otravovat s prosbama o radu :? Ta prvni se tyka toho,ze mam Pandora baterku a kdyz ji dam s MMS do myho PSP s firmwarem 3.71,tak se nic nedeje.Sviti jen zeleny tlacitko POWER a dal nic.Ten znamej mi rikal ze ji dam s MMS do PSP,flahnu na 3.71 m33,potom dam normalni bateru a z karty nainstaluju 3.9m33.Jenze mne se tools baterkou PSP nerozjede,takze jsem uviznul hned na zacatku a toho cloveka zas uvidim az za 14dni...Muze prosim nekdo poradit?Diky moc

Podle toho co pises , nemas vytvorenej magic memorystick.

Samotna pandora nic nedela pokud nema spravne vytvorenej memorystick

Odkaz ke komentáři

• 0

jak uz tu rikaji ostatni, pokud tam tu baterii vlozis a PSP se samo zapne a ani se nerozsviti obrazovka a ani se samo nevypne, tak mas vytvorenou pandoru, ale udelal jsi nekde chybu pri vytvareni MMS.. Koukej co ti ten program pise - urcite ti pri nekterem z kroku napsal chybu a ty jsi to normalne preskocil - nesmi se nic preskocit, vse musi probihat tak, jak je v navodu ..

Odkaz ke komentáři

• 0

Diky za rady.Ja tu MMS nedelal.Tu jsem dostal s tou baterkou a melo to bejt funkcni protoze uz jich par delal,tak nevim - ale je mozny ze to odflaknul.No zkusim ji udelat sam.Tim nic nezkazim....snad :roll: A je to jak rikal s tim ze nejdriv to flashnu na 3.71 m33,potom dam normalni bateru a z karty nainstaluju 3.9m33?Diky moc

Odkaz ke komentáři

• 0

Tenhle postup jsem vcera cetl,ale nejak jsem so v tom "pouze pro Fat" atd zamotal.No podstatny je,ze jsem to na tvou radu dneska projel znova,pochopil myslenku a mam 3.71 m33 :bash: Diky vsem moc.Pak jsem zkousel update na 3.9m33.To mi problehlo (podle udaju na displayi)ale pise to porad 3.71m33.No musim letet,ale prvni krok je za mnou.jeste jednou diky :psp:

Tak uz to beha.Update nesel protoze i kdyz stav baterie ukazoval plny nabiti tak v infu bylo 75%.proto me to asi nepustilo dal (az po dobiti).Tak jeste jednou dik moc

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu