damates Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Potřeboval bych pomoct chci poprví flashnou psp a nevím jak verze psp je 3.72......druhy flashnuty psp mam....??? pls pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 coze?co potřebuješ vědet?psp musis flashnot pandorou a vsechny psp jdou flashnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Vcera jsem poprve flashoval PSP a podle postupu http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 (bod 3 a 4) se mi to povedlo bez vetsich problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomek Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Tak mam konecne taky PSP Slim Lite,takze vas asi budu obcas otravovat s prosbama o radu :? Ta prvni se tyka toho,ze mam Pandora baterku a kdyz ji dam s MMS do myho PSP s firmwarem 3.71,tak se nic nedeje.Sviti jen zeleny tlacitko POWER a dal nic.Ten znamej mi rikal ze ji dam s MMS do PSP,flahnu na 3.71 m33,potom dam normalni bateru a z karty nainstaluju 3.9m33.Jenze mne se tools baterkou PSP nerozjede,takze jsem uviznul hned na zacatku a toho cloveka zas uvidim az za 14dni...Muze prosim nekdo poradit?Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 špatně udělaná mms podle mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Tak mam konecne taky PSP Slim Lite,takze vas asi budu obcas otravovat s prosbama o radu :? Ta prvni se tyka toho,ze mam Pandora baterku a kdyz ji dam s MMS do myho PSP s firmwarem 3.71,tak se nic nedeje.Sviti jen zeleny tlacitko POWER a dal nic.Ten znamej mi rikal ze ji dam s MMS do PSP,flahnu na 3.71 m33,potom dam normalni bateru a z karty nainstaluju 3.9m33.Jenze mne se tools baterkou PSP nerozjede,takze jsem uviznul hned na zacatku a toho cloveka zas uvidim az za 14dni...Muze prosim nekdo poradit?Diky moc Podle toho co pises , nemas vytvorenej magic memorystick. Samotna pandora nic nedela pokud nema spravne vytvorenej memorystick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 jak uz tu rikaji ostatni, pokud tam tu baterii vlozis a PSP se samo zapne a ani se nerozsviti obrazovka a ani se samo nevypne, tak mas vytvorenou pandoru, ale udelal jsi nekde chybu pri vytvareni MMS.. Koukej co ti ten program pise - urcite ti pri nekterem z kroku napsal chybu a ty jsi to normalne preskocil - nesmi se nic preskocit, vse musi probihat tak, jak je v navodu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomek Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Diky za rady.Ja tu MMS nedelal.Tu jsem dostal s tou baterkou a melo to bejt funkcni protoze uz jich par delal,tak nevim - ale je mozny ze to odflaknul.No zkusim ji udelat sam.Tim nic nezkazim....snad :roll: A je to jak rikal s tim ze nejdriv to flashnu na 3.71 m33,potom dam normalni bateru a z karty nainstaluju 3.9m33?Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 jo,jestli máš na kartě update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 A podrýel si L pro vstup do Pandora menu..nebo nemas MMS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomek Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 MMS tam davam a L jsem drzel.Ted jsem se tady nekde docetl,ze se to na Slimu dela poslepu.Tak jsem to drzel snad minutu ( a xjsem mackal taky)a porad nic.Zkusim to podle nejakyho navodu co jsem tu nasel vytvorit magic MMS na nejakou jinou kartu a uvidim...V kazdym pripade diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 zkus tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=16495 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomek Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Tenhle postup jsem vcera cetl,ale nejak jsem so v tom "pouze pro Fat" atd zamotal.No podstatny je,ze jsem to na tvou radu dneska projel znova,pochopil myslenku a mam 3.71 m33 :bash: Diky vsem moc.Pak jsem zkousel update na 3.9m33.To mi problehlo (podle udaju na displayi)ale pise to porad 3.71m33.No musim letet,ale prvni krok je za mnou.jeste jednou diky :psp: Tak uz to beha.Update nesel protoze i kdyz stav baterie ukazoval plny nabiti tak v infu bylo 75%.proto me to asi nepustilo dal (az po dobiti).Tak jeste jednou dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
damates
Potřeboval bych pomoct chci poprví flashnou psp a nevím jak verze psp je 3.72......druhy flashnuty psp mam....??? pls pomoct
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts