tekken90 Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 no na hře jsem našel jediný + ..Monster Trucky :D jinak musím souhlasit s gejmsem a senseiem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Na me to demo dojem docela udelalo. Je pravda ze se cela hra podoba MS 1, ale to je podle me dobre. Podobnejch her moc neni, proto je to mozna lepsi. Velkej pokrok (grafickej) jsem zaznamenal u prejezdu ze stinu na cestu osvetlenou primym sluncem. V prvnim okamziku budete oslneni, coz docela pridava na realite :D. Dal jsem si behem vcerejsiho kratkyho hrani vsimnul o dost vyspelejsich destrukci - trochu v nich vidim Burnout Paradise :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Destrukce mě právě přijdou naprosto stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maslo1468621435 Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Nic moc u mna,auta sa smykaju,grafika-na to co sa sony vychvaluje aky ma vykon priemerna,ty co to nemate nemusite plakat,niet za cim.Obycajne offroad zavody.Uz som to aj vymazal,je aj bude kopa lepsich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Mě zklamala ta trať,je docela nudná doufam že je to jedna z horších.A taky mi štve že při jízdě big footem kamera v zatáčkách nějak ujíždí,při pauze už si nemúžu jezdit kamerou kolem auta,to mi v jedničce bavilo při bouračkách :) Naopak lepší mi přijdou pády motorkáře,ty jsou vychytaný,včera mi krásně padal ze skáy...:cheesygrin: Rash-dík,to mi vúbec nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 kraj trate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 kua, ještě jsem to demo nehral, ta grafika je fakt tak hrozná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 omg.. nejak takhle hru vidite kdyz hrajete - opravdu citite tu rychlost :D ukazka dynamickyho rozsahu - stopy na ceste - idealni prilezitost pro analyzovani rohu podel cesty - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 díky marku, dneska to snad konečně stihnu stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 O tom, že demoverze her neukazují konečnou podobu hry, ví asi každý. Bohužel u dema hry MotorStorm: Pacific Rift to platí dvojnásob. Ve čtvrtek Sony vydala demo MotorStorm: Pacific Rift, které ukazuje velmi starý build a s plnou hrou nemá vůbec co dělat. Dokazují to screenshoty, které se objevily na Neogaf.com. Zde je vidět srovnání demoverze z PSN (napravo) a 80% buildu, které se dostalo do redakce IGN.com (nalevo). Rozdíl je opravdu velmi znatelný a my si jen můžeme položit otázku, proč vývojaři vypouští demo, které se tak drasticky liší od finální hry? Ještě jednou, odkaz na screenshoty http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=12789925&postcount=503 zdroj: sony-playstation.cz tak teď už je mi to jasný :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 kuva mne neprisel asi ten kod ... :( od jakej ,,adresy" ma ten mail prist ? nvm ci to nemam v spame dpc :D v spame mam nejake maili od PlayStation Underground aj s MotorStormom ale ziadny kluc tam nevidim dpc dpc . lol ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 stejne nevim co tady rypakujete.. jednicku sem sice hral jenom demo ale aji kdyby to bylo buhvi jak podobny tak porad je to dobry! pamatuju si ze na tuhle udajne 40% verzi nadavali vsichni a me se libi hafo.. takze jestli je ta 80% o tolik lepsi tak to si to snad aji koupim EDIT: a co se tyce tech screenu tak rozdil vidim v tom ze na jednich je vic zeleně jinac se me libi stridave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rellic Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 kurna tak co to sakra mam doma teda :D, muj motorstorm 2 vypada uplne stejne jak to demo a ne jak na obrazkach co se od toho dema lisi tou zeleni, ja tu zelen tam vubec nemam :/ , nevi nekdo jak je to mozny ? :D na to ted cumim jak puk. Mam zas nakej zmetek :,( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Nevíte jestli tam vůbec jde nastavit nick místo Jména Player 1 ? Nkde jsem to tam nenašel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 ???? jmeno ve hre ziskas podle bud nazvu konta v PS3, ktere mas zrovna aktivni nebo podle nicku v PS3 na trofeje... zatim sem se nesetkal snad se hrou kde by si musel sve jmeno vytukavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 stejě mi to nejde, pořád tam mám zobrazeno player 1 místo nicku co mám na trofejích :( mám zresetovat HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 ze by tahle hra mela nejakej bug... dyt ji hraju... musim na to mrknout, jeste nic neresetuj :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 ok, mrkni na to prostě všude mám napsáno Player 1 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpa Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 to me taky stvalo v dobach, kdy jsem byl offline...myslim, ze se musis prihlasit na PSN nebo odjet zavod online nebo tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 zdravim, nevíte jak se 3D? na psn je v nějakém balíčku demo riftu 3D ale někde psali že kdo má některou z těch her v tom balíčku.. takže i Pacific Rift tak by po stažení nějakého patche to 3D být mělo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pener Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 jak odemknu závody , které zůstanou zamknuty po dohrání základního modu ??? musím mít vše na zlato ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Hlavně plnit ty vedlejší úkoly v závodech typu zajet závod pod nějaký čas, nebo max. 3krát nabourat atd. Je to vyznačené u každého závodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.