Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MotorStorm Pacific Rift

marek_2080

Recommended Posts

Na me to demo dojem docela udelalo. Je pravda ze se cela hra podoba MS 1, ale to je podle me dobre. Podobnejch her moc neni, proto je to mozna lepsi. Velkej pokrok (grafickej) jsem zaznamenal u prejezdu ze stinu na cestu osvetlenou primym sluncem. V prvnim okamziku budete oslneni, coz docela pridava na realite :D. Dal jsem si behem vcerejsiho kratkyho hrani vsimnul o dost vyspelejsich destrukci - trochu v nich vidim Burnout Paradise :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě zklamala ta trať,je docela nudná doufam že je to jedna z horších.A taky mi štve že při jízdě big footem kamera v zatáčkách nějak ujíždí,při pauze už si nemúžu jezdit kamerou kolem auta,to mi v jedničce bavilo při bouračkách :) Naopak lepší mi přijdou pády motorkáře,ty jsou vychytaný,včera mi krásně padal ze skáy...:cheesygrin:

Rash-dík,to mi vúbec nenapadlo.

Odkaz ke komentáři

O tom, že demoverze her neukazují konečnou podobu hry, ví asi každý. Bohužel u dema hry MotorStorm: Pacific Rift to platí dvojnásob. Ve čtvrtek Sony vydala demo MotorStorm: Pacific Rift, které ukazuje velmi starý build a s plnou hrou nemá vůbec co dělat. Dokazují to screenshoty, které se objevily na Neogaf.com. Zde je vidět srovnání demoverze z PSN (napravo) a 80% buildu, které se dostalo do redakce IGN.com (nalevo). Rozdíl je opravdu velmi znatelný a my si jen můžeme položit otázku, proč vývojaři vypouští demo, které se tak drasticky liší od finální hry? Ještě jednou, odkaz na screenshoty http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=12789925&postcount=503

zdroj: sony-playstation.cz

tak teď už je mi to jasný :dozey:

Odkaz ke komentáři

stejne nevim co tady rypakujete.. jednicku sem sice hral jenom demo ale aji kdyby to bylo buhvi jak podobny tak porad je to dobry! pamatuju si ze na tuhle udajne 40% verzi nadavali vsichni a me se libi hafo.. takze jestli je ta 80% o tolik lepsi tak to si to snad aji koupim

EDIT: a co se tyce tech screenu tak rozdil vidim v tom ze na jednich je vic zeleně jinac se me libi stridave

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 1 year later...
  • 11 months later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu