Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 otázečky před koupí

mobisek

Otázka

ahoj, vsem zkusenym ps3 paranum:bash::)nez si pujdu vysnenou ps3 koupit, mel bych par otazek, abych pak se rovnou vrhnul na to a nemusel hledat, sice nejsem zadny amater ale neco jsem se proste nedocetl a nebo se mi to nechtelo cele procitat:):!:

1. ps3 pripojim k netu normalni kabelem z modemu, nemusim nikde nic nastavovat???a bude rovnou pristup do PSN a store???

2. nema nahodou nekdo zkusenost jestli volant logitech momo bude fungovat i s ps3????nekde jsem cetl ze jo nekde zase ze neee tak prosim poradte!!!!!

3. jaky mate zkusenosti s dualshockem 3????

4. upgrade firmware se provadi automaticky po zapnuti???

5. sluzba home uz je v provozu???nebo musim taky stahnout??

6. budu kupovat PS3 40GB a ta ma podporu ps2 her nebo ne??jsem cetl ze to jde s pomoci noveho firmware a nekde zase ze nejde......

dekuju vsem kteri se pokusi mi na vsechno odpovedet, nejsem zadny lamer mel jsem vsechny ps a ted se tesim na novou a na GT5P a GTA4 asi ani nedospim:)ale budu muset hodne pracovat aby byli money:cheesygrin::cheesygrin:

tak se mejte krasne a jeste jednou diky za rady.............

marek_2080: presunuto z PS3 Pokec

marek_2080: nastaveno jako Důležité

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

teď jsem se díval na video cod:bo a borec měl nějaký sharpshooter (nevím jak se to píše) a jak jsem se na tu zbraň díval tak on měl jako kdyby dva ovladače jeden move s balonkem a jeden nevím jak se tomu říká, ale vypadalo to jako nunchack (taky nevím jak se to píše :D) z wiička a chtěl jsem se zeptat jestli se to musí dokoupit nebo je to součástí té pistole a jaké další hry se s tím dají hrát to cod mě celkem zaujalo

Odkaz ke komentáři

• 0

Všimli jste si, že starší PS3 slim měly tu vyřízlou plochu před mechanikou stříbrnou a šedivý tlačítka a teď ty nový to mají černý? :)

http://www.overclock.net/t/1101744/new-ps3-160gb-all-black-no-eject-light-and-button-lights

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj, existuje nějaká možnost jak dostat do PS3 např. film ? (mám aktuální verzi) Přes USB už to nejde.

Nejde? Mě to vždycky šlo přes externí disk v pohodě.

Můžeš použít třeba Playstation Media Server.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj, mám nové další x360 a nějak si říkám, jak je to s přehrávání videa na ps3. Jaké formáty to zvládá?

PS3 narozdil od Xka video upravuje v realnem case, obraz je o dost ostrejsi a ma upraveny kontrast (sytost barev).

Porovnaval jsem to, nedavno jsem kupoval Xko,

Pro sledovani avi zustanu u PS3, ta dokonce umi film nakopirovat na HDD, na xku jsem na to neprisel to prehravalo jen z flesky

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím lidi, chtěl bych si taky koupit ps3.Ted prodavaji verzi slim 320gb.Chci se zeptat zda-li na ni funguje dálkový ovladač,který se dá přikoupit na ovladani bd a dvd.V jedene recenzi psali ze slim nepodporuje dalkovy ovladac tak nevim.A dale jsem na vazkach kvuli ylod.Nevim jestli ma cenu investovat 7tisic a po zaruce odejde do vecných lovist.Prosim napiste me kdo ma slim verzi 320gb jak dlouho vam funguje bez problemu hodne sem se docetl ze spouste lidi se to stane hned po zaruce.Moc dekuji za odpoved.

Odkaz ke komentáři

• 0

pokud konzole nekomu chcipne hned po zaruce je to kvuli tomu, ze ten dotycnej bud ma opravdu smulu a nebo spis, coz plati rekl bych v 90%, je to ♥♥♥♥♥... konzoli je potreba trochu opecovavat, po kazdym hrani ji nechat vychladnout tak 10 minut nez ji vypnes, aby ji vetracky pekne ochladily, a cistit ji + samozrejme dodrzovat zasady kolik cm od zdi, nemit ji na sklenenym stolku atp...

no a k tomu ovladaci, pokud je to origo sony, tak ten sparujes pres bluetooth a pokud nejaky 3rd party, tak ten ma vetsinou usb prijimac, kterej pripojis do usb portu a sparujes nebo nekdy byvaji uz sparovany...

urcite ani jedna vec neni problem.

Odkaz ke komentáři

• 0

sklo je studeny kdyz se nezahreje, ja mel stolek, na nem sklenenou desku. V dobre vire, ze sklo bylo prakticky porad studeny i v teplych dnech sem na nej posadil ps3, prave taky z duvodu, ze to urco bude dobre chladit..., a cca po 5ti hodinach hrani v relativne teplym dnu, kdy konzole mela roztopino, sem sahnul na to sklo a bylo vic horky jak ta konzole snad, samozrejme to, ze pod tou konzoli se to pomalu varilo, ani nemluve...

Děkuji za odpověď a díky za radu s tím nechat vychladnout než vypnu a zeptam se mám dřevěný stolek a myslím si že je prostorný kvůli chlazení jak píšeš ale zajímalo by mě zda-li můžu ps 3 postavit na videorekorder nebo musi stat primo na stolku???

video co? :)) :)) no kdyz to nepojede zaroven tak asi ano. Hodne se tu vzdy diskutuje, zda konzoli polozit ci postavit, ja osobne ji mam ve stojanku na stojaka, stojanek ma dva dalsi vetracky, pripojeny do usb konzole a v tomhle stavu je konzole opravdu do 10ti minut od hrani (kdyz ji necham zapnutou ofc) studena. (tady jde vlastne o to, ze kdyz by jsi konzoli po hrani ihned vypnul, tak je porad rozpalena a zacne se doslova upekat, proto je nutny ji nechat ochladit jejima vetrackama.)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu