wencaCZE Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 No takhle to nejde.Potřebuješ router a tim si vytvořit domácí wifi síť.Nebo strč internetovej kabel rovnou do PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilda85 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 ahoj Lidi. potreboval bych nutne od vas zkusenejsich poradit z problemem ohledne pripojeni.. mam mini nootebuk a mobilni pripojeni od O2 v podobe flešky.. stahnul jsem si aplikaci Connectify running a zkousel jsem se spojit s ps3 a nic..nevim si rady a rad bych si zahral po netu a nevim jak to mam udelat.. prosim vas moc o radu,navod a pomoc. mozna ze je to tu nekde vysvetlene ale nenasel jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilda85 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 ahoj Lidi.<br>potreboval bych nutne od vas zkusenejsich poradit z problemem ohledne pripojeni..<br>mam mini nootebuk a mobilni pripojeni od O2 v podobe flešky..<br>stahnul jsem si aplikaci Connectify running a zkousel jsem se spojit s ps3 a nic..nevim si rady a rad bych si zahral po netu a nevim jak to mam udelat..<br>prosim vas moc o radu,navod a pomoc.<br>mozna ze je to tu nekde vysvetlene ale nenasel jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 ahoj Lidi.potreboval bych nutne od vas zkusenejsich poradit z problemem ohledne pripojeni.. mam mini nootebuk a mobilni pripojeni od O2 v podobe flešky.. stahnul jsem si aplikaci Connectify running a zkousel jsem se spojit s ps3 a nic..nevim si rady a rad bych si zahral po netu a nevim jak to mam udelat.. prosim vas moc o radu,navod a pomoc. mozna ze je to tu nekde vysvetlene ale nenasel jsem to Odpoveď nájdeš o riadok vyššie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali_Z Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ahoj mám dotaz prošel jsem všechny návody a tady se mi zdál nejlepší. Ale internet připojen pořádk ps3 není. Chci se zeptat jestli problém možná není u routeru nebo kabelu. Já mám modem a kabel, který jsem používal u O2TV. Modem je Zyxel Prestige 600HW-T3. Dle dostupných info na netu jsem zjistil, že má router. Co se týče kabelu dočetl jsem se že se má jednat o typ ethernetový kabel typu CAT5. Dal jsem ho do vyhledávače ať vím jak vypadá a dle dostupných obrázků je to on. DOKÁŽETE MI NĚKDO PORADIT? DOOPRAVDY UŽ NEVÍM V ČEM KDE JE PROBLÉM? kdokoliv jakoliv dokážete pomoct napište na neuman@ali21.cz předem děkuji všem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Prošel jsi nastavení jak je uvedeno zde? http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/connectadvance.html Co ti píše test připojení v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Ahoj, mám problém s wifi připojením k PS3. Wifi domácí síť funguje v pořádku, notebook i telefony ji vidí a připojí se k ní. PS3 tu síť vidí, vytvořim připojení a funguje to. Po 10 minutách to spadne, na všech ostatních přístrojích stále funkční. PS3 poté už ani wifi síť nevidí. Po restartu PS3 je to stejné, 10 minut a pak se to odpojí a nenajde se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Lantos: mam uplne stejny problem akorat ze me to spadne po par se♥♥♥♥♥ch pak musim ps3 restartovat aby wifi opet nasla ale opet jen par sekund a konec :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Lantos: mam uplne stejny problem akorat ze me to spadne po par se♥♥♥♥♥ch pak musim ps3 restartovat aby wifi opet nasla ale opet jen par sekund a konec :cry: Tak tomu to hovorím cenzúra ako vyšitá z učebnice. Škoda že skript nerozlišuje či dané slovo je sprosté alebo nie. :cheesygrin: Lantos: skúšal si pripojiť iba samotnú konzolu na wifi sieť? Všetko ostané vypni a ponechaj iba konzolu. Avšak skôr to vidím ako problém s wifinou v ps3. Ako vytváraš pripojenie do siete v ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Lantos: mam uplne stejny problem akorat ze me to spadne po par se♥♥♥♥♥ch pak musim ps3 restartovat aby wifi opet nasla ale opet jen par sekund a konec :cry: Nerad to řikám, ale už jsem taky na těch 10 sekundách. A vůbec nemám tušení čím to může být. Asi to vyhodim z okna, pak bude po starostech. Je úplně jedno jestli to nastavím automaticky nebo manuálně. Vypnu, zapnu povolení pro media server... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 zkus restartovat wifi nech ji 30s az 1minutu vypnutou pak pripojeni zkus znovu. Mel jsem podobny problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 ja resetoval modem i nastavoval komplet celou wifi znova (zabezpecenou i free), nastaveni v PS3 automat nebo komplet manualne a stejne jsem problem neporesil. Divny je ze druha PS3 se k wifi pripoji uplne bez problemu :-( ale u te druhe se proste wifi v PS3 po tech 10 vterinach uplne blokne a teprve az po restartu PS3 najde opet wifi signal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Trotlos nechci strašit, ale mě začala tohle dělat PS3 před tím než chytla YLOD. Taky by to ovšem mohl byt jen vadny WiFi board. Pokud mas dve stejne verze PS3, obě po zaruce, muzes je zkusit prohodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveP Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Zdarec .. hele plánuju si koupit PS3 a budu to chtít určo připojit k netu ale chci se zeptat jestli když mám internet od UPC 10mb/s připojenej k UPC modemu a k internetu se připojuju normal přes Internetovej kabel a ten kabel co se připojuje do modemu jak napojuje tu UPC síť, jestli se pude dát namontovat to toho routeru co tu ukazuje uplně na začátku a jestli k němu budu potřebovat tu externí dvoukanálovou Zyxel ZyAIR AG-220 wiFi kartu a nebo jestli stačí koupit jenom ten router D-Link DI-524 a jestli to pak normal připojim to PS3 k netu přes ten router a nebo budeme muset nahlašovat u UPC že přecházíme z kabelového připojení na bezdrátové ? (máme notebook a používáme kabel ale s tim PS3 budeme chtít bezdrátový net abysme nemuseli pořád přehazovat internetovej kabel ... ale budu potřebovat nějakej ten kód ne ... na to připojení k bezdrátové íti ale ten já nevim tak jestli se pak pude dát zjistit nějak) ... sem v tomhle uplná lama díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slivek Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 je to můj first tutorial....tak jsem chtel udelat dojem:) kdyz dam scan tak mi to napíše The access poin was not detected. ale wi-fi doma máme to mam udelat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 kdyz dam scan tak mi to napíše The access poin was not detected. ale wi-fi doma máme to mam udelat?? Zkusit na wifi routeru nastavit jiný kanál. Případně zrušit zabezpečení a otestovat zda najde PS3 nějakou wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ash Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu. Doma je internet od 02 s wifi modemem Huawei HG520i. Zjistil jsem, že jestliže je puštěný počítač, router a pustím si k tomu PS3, přihlásím se - wifi připojení na PS3 mi v pohodě funguje, můžu jít třeba do PSN, jít hrát online, cokoliv. Jakmile ale běží pouze router (a ten počítač je vypnutý), já tu PS3 k netu nepřipojím. V domnění, že se to nějak nešikovně spojilo a výsledkem je fakt, že pokud si chci na PS3 zahrát online, musím mít k tomu puštěné i pc, chtěl jsem na PS3 nastavit nové bezdrátové připojení. Takže - svítí router (počítač je vypnutý), já si pustím PS3 a z hlediska nastavení, vlastně udělám vše, co dělá např. tenhle člověk ve videu (od času 2:45) ... když pak dojdu k testu, „Obtain IP adress“ proběhne úspěšně, kdežto na dalším bodu, na „Internet Connection“ to ztroskotá. Nechápu proč. Zapomněl jsem říct - vzdálenost mezi krabičkou Huawei a PS3 je necelých 12 metrů. Když jsem v nastavení u položky „Select the acces point to be used“, tak je Signal Strength 95 - 100 %. Vyhledal jsem si, že má být v nastavení routeru zaškrtnuto „enable“. Nebyl jsem si jistý, jestli to tak máme, tak jsem se podíval - máme. Tím mi nějak docházejí možnosti, kde by mohl být problém a proto bych Vás chtěl poprosit o radu. Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karamel Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Ahoj kluci mohl by mi prosim nekdo poradit? ja to trosku nechapu nebo si nevim rady, vcera jsem si koupil ps3 a pripojeni k internetu u pocitace mam UPC s modemem, jde to nejak propojit teda? Dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 z routeru protahni kabel do ps3 nebo pokud mas wifinu tak neni co resit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karamel Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 ktery kabel z modemu mam teda natahnout do ps3? :-D promin ja jsem na takovy veci maslo... EDIT: opravdu to nechapu, treba kdyz se segra chce pripojit na notebooku na net diky sitovymu kabelu tak musi bejt muj pc zaplej, nevim jestli tohle nejak stim souvisi. Kdyz vezmu z pc bilej kabel od modemu a zapojim ho do ps3 tak tam pasuje, ale nic se nerozsviti a kdyz to chci pak nastavit v Network Settings, tak nakonci pri testu mi to vzdycky u IP Adressy ukaze failed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Tak pouzivas sdílení internetu. Neporadim ti jak to prenastavit router ale prozatím můžeš segre odpojit kabel a zapojit ho do pska. Odesláno z mého HTC Flyer P512 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karamel Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 To uz jsem zkousel ale stejnej vysledek.:-( Kazdopadne dekuju za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alienluk Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Dobrý den, mám modem od 02 Zyxel P-660Hn-TxA a nevím si rady s připojením k ps3. Předtím jsem měl internet od T-mobile tam stačilo zadat jen DNS servry a všechno fungovalo tak jak má. Když tam zadám teď DNS servry a dám test připojení tak to píše: The attempt to obtain an IP address timed out. Nevíte v čem by mohla byt chyba? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Asi mas nastaveno prirazovani IP adresy automaticky na PS3 a nemas na to routeru zaply DHCP server, ktery se prave o pridelovani IP adres stara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.