Mickey13 Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 už se ví kdy to přesně vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Ale jo mohlo by to bejt hratelný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandercz Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 cuss uploadne to pak nekdo na PSP? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 už se ví kdy to přesně vyjde? http://psp.ign.com/objects/885/885369.html cuss uploadne to pak nekdo na PSP? :) určitě NE ...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Tak ta hra vypada moc dobre. Urcite se tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Červen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 na PC myslim uz vysla:roll: a můžu se tě zeptat kde si to slyšel že to na PC už vyšlo??..... na PC to nebude!! bude to jen na Playstation 3, Playstation 2, Xbox 360, Wii, PSP , DS!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 jezis tak sem se splet,se nepodelejte! ale tyhle videa sem nekde zhlidnul uz pred 2 roky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 5o Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 vyzera to slubne...som zvedavy co za vyplod to bude...lucasarts ma kvalitne hry dufam ze tato nesklame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Vypadá to zajmavě ... ale třeba to dopadne jako Iron Man - nuda :dozey: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Tak na Livku uz je demo, zkouseli jste ho? Podle gameplay videi to vypadalo dost nadejne, tak sem zvedavej (za tyden:?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Vypadá to zajmavě ... ale třeba to dopadne jako Iron Man - nuda :dozey: ... hry podle filmu většinou nedopadly dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onlyxi Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Zdravim všechny. Mám takový dotaz je tady někdo kdo hrál demoverzi star wars tfu?já nemám PS3 připojenou k internetu tak jsem si to nemohl stáhnout.Tak mě zajímají názory z hraní.Pokud budete ochotni se o ně podělit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 1) IronMan se nevyvíjel několik let ale tak měsíc xD za 2) Hry podle Star Wars dopadly některý dost dobře ;). 3) Já tomu věřím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 tak jsem si myslel jak to nebude ono když to nebude tak soustředěný na boj s mečem ale když jsem to pustil tak jsem stejně furt bleskoval a pushoval :lol: a ta grafika.... už aby ten měsíc utekl a my tu měli plnou i s darth vaderem :love: jinak musim říct že podle osledních videí z psp verze si určitě zahraju jak xbox tak psp verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 To jo podle me to bude uspesna hra uz jenom diky fyzice tusim ze je to Havok (nebo jak se to pise) grafika taky good a snad i hratelnost a pribeh bude za neco stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 To jo podle me to bude uspesna hra uz jenom diky fyzice tusim ze je to Havok (nebo jak se to pise) grafika taky good a snad i hratelnost a pribeh bude za neco staton to neni jen havoc,je tam ještě euphoria kterej byl v gta4 (a kde se mi dost líbil) a ještě nějakej dmm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Nevim, kde vseichni berete tak velkou jistotu, ze to bude takova pecka. Podle me to uplne spatny nebude, ale rozhodne zadny zazrak a dopredu tvrdit o multiplatformove hre, ze bude nejlepsi? Docela se bojim, aby to nedopadlo jako NFS:PS, na ktery jste se tady taky vseichni strasne tesili.:D Ale samozřejmě plati, ze budu rad, pokud to bude tak dobry, jak rikate. No čekám že na DS to bude parba protože slibují propracovanou fyziku u DS! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 on to neni jen havoc,je tam ještě euphoria kterej byl v gta4 (a kde se mi dost líbil) a ještě nějakej dmm :D To jo ale Havoc tusim delal fyziku nebo pomahal delat valve (jestli ne tak sry tak si to asi pletu) a jak vsichi vime v Source enginu je fyzika velmy dobra ... proto si myslim ze to bude hra kde fyzika bude mozna i nejlepsi na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Tak demo me poradne potesilo a splnilo co slibilo, hodilo by se sice vice komb ale stejne je to dost zabavni a na sith lord docela tezke, zejmena v hangaru kdy se 3-4x doplni stavi stormtrooperu :) Uz se nemuzu dockat plne verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Demo předčilo moje očekávání.. Skvělá grafika a kombinace různejch útoků sou skvělý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Tak na Livku uz je demo, zkouseli jste ho? Podle gameplay videi to vypadalo dost nadejne, tak sem zvedavej (za tyden:?). jj, hned jak se tam objevilo ale hra mne nějak neoslovila, plnou asi nekoupím není to špatný, používání síly je dobrý, ale něco mi tam schází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Tesim se a dost :) na PS3 to bude bomba na PSP to zase osidijou :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 kde stahnu demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 kde stahnu demo? na US Store...a taky myslim na UK... sem se kvůli tomu musel znova registrovat:bash: ale stálo to za to, to demíčko je fakt řežba sem zvědav na full:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 jj, hned jak se tam objeviloale hra mne nějak neoslovila, plnou asi nekoupím není to špatný, používání síly je dobrý, ale něco mi tam schází jj přesně taky mi něco chybí...Jedi Academy na PC mě bavilo mnohem víc než tohle kde stahnu demo? pouze pro PS3 a Xbox360 na US/UK PSN a XBL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.