ZodiacCZ Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 mě naopak demo nehorázně bavilo a po tomhle jsem přesvědčený, že kupuju full na x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Coast- Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 hej taky se vám v tom demu sekají ty uvodni ukazky?Mě jo,hra mi pak bezi v pohodě ale ukazky se mi nevim proc sekaj,demo sem stáhnul z xbox360warez.net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Prvni hodnoceni PSP verze je 80%. Slusne! :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 hej taky se vám v tom demu sekají ty uvodni ukazky?Mě jo,hra mi pak bezi v pohodě ale ukazky se mi nevim proc sekaj,demo sem stáhnul z xbox360warez.net...jo,dělá to víc lidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 jojo, taky se mi to trhalo, ale to bude na 100% tím, že se ti to bootuje z DVD a ne z hard-disku jako všem uživatelům, co si to sosnuli z Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludivitto Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Zdravím, ať se koukám jak se koukám nevidím nikde v PS Store demo téhle hry. Máte stejný problém? Tohle mě docela štve - ve světě jsou "desítky" dem (například i Madden 2009) ale já je nikde nevidím. Že by za*raný evropský PS Store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 je pouze na US a UK store ;)...udělej si účet na jeden z nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludivitto Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Hm tak to je hnus:( Díky za radu..je to demence, ale co se dá dělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 hry podle filmu většinou nedopadly dobře Musím tě zarazit.. Pán Prstenů: Návrat Krále byla vynikající hra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 nové video http://www.jeuxvideo.tv/video/star-wars-le-pouvoir-de-la-force.html#view:256974 nic moc teda..demo mě taky nijak moc neoslovilo...radši ať udělaj kotorIII :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 nové video http://www.jeuxvideo.tv/video/star-wars-le-pouvoir-de-la-force.html#view:256974nic moc teda..demo mě taky nijak moc neoslovilo...radši ať udělaj kotorIII :) Kotora jsem dohrál snad 5x I a 4x 2 a úplně dokonalos tsama ta hra...zaujala mne z singlů asi nejvíc ;-). Edit:// po shlédnutí nových videí Unslashed... Je to pro mně nejočekávanější hra na PSP, protože Patapon a flOw už vyšly :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpy007 Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Docela se tesim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 A je náký oficiální datum?..dyt to mělo vyjít o prázdninách ne?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 má to vyjít teď v září myslím, jinak, na PSP to bude určitě dost osekané, jako všechny multiplatformátové hry, takže plánuji koupi spíše na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Musím tě zarazit.. Pán Prstenů: Návrat Krále byla vynikající hra :-)kdyt psal většinou....já se na tenhle typ hry netěším , ale určitě vyzkouším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 zaujali mě vojáci...gripem ho chytnete, letíte s ním okolo jiného vojáka a on se ho chytne a můžete s nima dělat co se vám zachce :lol: ale to vykrejvání střel mohlo bejt lepší a zarazilo mě že zničení toho minibosse v demu bylo nascriptovaný...přepulen vejpůl jenom po mačkání tlačítek který naskákali na obrazovku...sám od sebe lightsaberem přepulit voják nejde :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branzik Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 ZDravim,nemuze te nekdo hodit odkaz kde demo stahnu ...prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Len Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 ZDravim,nemuze te nekdo hodit odkaz kde demo stahnu ...prosim? jj pls hodte sem odkaz :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 demo je pro PS3 a Xbox 360 .. PS3 na PSN US nebo UK, pro Xbox na XBL .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 tak za takych 11 dni by sa mala psp hra objavyt na usa forach, hned ako ju najdete alebo kupite alebo stiahnete dajte pls linky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 To cekani me zabije doufam ze to nebude jak GOW a ze to budu hrat aspon 3 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Tak sem dneska hral demo na xku a můžu potvrdit, že je to skvělý :) ta fyzika :love: Jsem zvejdavej na PSP verzi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ginie Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 nevite nekdo kdy to ma presne vyjit ? protoze sem koukal na par videii a je to sakra mazec a uz bych to mrte chtel :psp::bash: edit : uz vim 16.9.08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 jaj videli ste to na wiicko.. jednou rukou hazis s lidma to by ma bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 5o Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 vyzera to celkom slusne...dufam ze lucasart nesklame(zatial sa mu to nepodarilo umna hh...lego star wars a battlefront powa hh) ze to bude najocakavanejsia hra a trt z toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.