Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Takže, rozhodl jsem se udělat topik o této stránce kde hodnotíte filmy. Byl bych rád kdyby jste sem psali své přezdívky na tomto servru. Mohli bysme si pak sestavit žebříčet TOP 20 a tak si navzájem dát nějaké ty body do celkového hodnocení.

Pro ty co neví o co jde: Zde si můžeš sestavit seznam dvaceti uživatelů CSFD, kteří se ti v profilech filmů - jak v hodnoceních, tak v komentářích - budou po nalogovaní na web zobrazovat na předních pozicích. Navíc, když v budoucnosti překročíš hranici 500 ohodnocených filmů, udělíš každému z vybraných uživatelů včetně sebe jeden bod a ovlivníš tak pořadí v celkovém žebříčku CSFD uživatelů podle počtu bodů.

Převzatý článek z www.CSFD.cz

Postupně sem budu doplňovat vaše přezdívky.

Nick Consol-Forum//// Nick CSFD.CZ

Guns-Player - Wolf3fd

El-Barto - Wacky14

metuj - metuj

eskimo - eskimo

Baski - Baski

DarthZelda - Séitheach

GameEs - GameEs

• 2 months later...
Odesláno
Všude bylo napsáno, že po 200 ohodnocených filmech můžu přidávat komenty. Tak jsem tedy začal poctivě ohodnocovat 200 děl a co nevidím...nějaký posraný test. Samozřejmě jsem ho neudělal. Přesně jak píše týpek nademnou 100s na 10 debilních otázek... Jsem značně nasrán

/cry

Napiš POMOvi. Je rozumnej a dá se s ním dohodnout. Povolí ti komenty i bez testu. Kdysi se toto na fóru CSFD probíralo a vyšlo najevo, že s nesplněným testem je tam asi třetina hodnotících;-)

Odesláno

jj, ten test byl docela nechutnej

ale po čase mi přišlo toto: "Pokuď jsi náhodou jedním z těch, co kdysi v minulosti neudělali TEST filmových znalostí, a doteď kvůli tomu nemůžeš komentovat filmy, rádi ti to komentování umožníme. Pošli nám prosím na ukázku 5 komentářů k libovolným filmům a pokud budou hezky čitelné, bez gramatických chyb, komentování ti obratem zpřístupníme. České komentáře posílej uživateli Bart, slovenské uživateli POMO, obojí sem do interní pošty."

• 2 years later...
  • 6 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu