dave23 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Cus nevite neco o Mafii II docela se na to hodne tesim nevite kdy to vyjde?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 jo ja slysel ze ma vyjit koncem září :) uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Ja cetl v next level, ze by mela byt zacatkem letnich prazdnin. Nejspis si ji koupim, co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 nedávno jsem obchodoval s jedním z firmy IS a říkal, že letos to ještě asi nebude....takže si musíme počkat............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 nedávno jsem obchodoval s jedním z firmy IS a říkal, že letos to ještě asi nebude....takže si musíme počkat............ mno to doufam ze si ještě chvilku počkáme, protože potřebuji nový hardware a kdyby mafia 2 byla venku a nefungovala by, to bych asi těžko nesl. btw me se postavy z trailerů na Mafii 2 moc nelibili. proste Tom Angelo je jen jeden:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 jj podle IGN TBA 2009 ...navíc PC verze by měla být ještě o 6 měsíců opožděná oproti PS3 a Xbox360 http://ps3.ign.com/objects/957/957841.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajus Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 doufám že bude aspoň tak dobrá jako 1. díl:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Udajne by mela byt opet lokalizovana do CJ a navic bude v CJ i na PS3 a Xbox...Listopad 2008/unor 2009 Mafia 2 - Informace Informace budou průběžně doplňovány. Datum vydání: zima 2008 až jaro 2009 (spíše se mluví o tom jaru) Herní styl je stejný, jako v Mafii 1. Opět se tedy jedná o third-person 3D akci, kombinovanou chůzí pěšky a jízdou v automobilu Děj se odehrává na přelomu 40. a 50 let minulého století a začíná příjezdem hlavní postavy (Vita) na vlakové nádraží Žádná přímá dějová návaznost s prvním dílem Přítomnost peněz, které budou hrát velkou roli - nakupování oblečení (pomůže při útěku), chůze do restaurací (doplnění zdraví, fyzičky) Město bude smyšlené a nese název Empire City Velká inspirace New Yorkem a San Franciscem Velikost města bude zhruba 2x větší než v M1 Auta mají opět smyšlené názvy Mafia 2 vyjde na PC, PS3 a Xbox 360 a díky wow-faktoru vznikne nový standard pro mafiánskou akci Hra bude opět v českém jazyce zřejmě i včetně dabingu Potvrzen systém krytí velmi podobný tomu z Gears of War Propracovanější a hezčí ničení aut než v Burnout Paradise Ve hře budou tři rodiny, které spolu budou válčit - Falcony, Clementy a Vinci Hra bude rozdělená na tři kapitoly Nenápadné připomínky na M1 v podobě easter eggů Okolo dvou hodin cut-scén Můžete si koupit jídlo (párek v rohlíku apod.) Policie si bude volat posily jen když budete dělat velký "bordel" Budete moci použít taxík, nadzemku a zřejmě i autobus k projížďce po městě Auto vybuchne po přesném výstřelu do nádrže Když si cokoli kupujete, nemůžete být napadeni Celé město bude přístupné hned od začátku Automobilu budete moci přiřadit svojí poznávací značku Okolní postavy budou žít (kouřit, čekat na MHD, číst si noviny apod.) V určité části příběhu budete moci ovlivnit jeho další vývoj Hra bude mít tedy více konců Policie nepůjde jen po vás, ale i po ostatních zločincích (konečně ;) Budete si moci kupovat nemovitosti ve který budete mít uložené oblečení Možnost navštěvovat tělocvičnu a zlepšovat si zde svoje bojové dovednosti (comba) Ve hře budou vedlejší úkoly a bude jich údajně více než dost Na mapě budou vyznačený hlavní i vedlejší úkoly (cíle) Checkpointy budou zlepšeny oproti Mafii 1 Úkoly si budete moci vzít od spřátelených i od znepřátelených rodin Opět město poznáme ve dne i v noci (bude na sebe plynule navazovat) Téměř všechny mise budete podnikat s přáteli V baru si budete moci zahrát poker, vyvolat rvačku apod. Krást auto nebude tak jednoduché, jako v M1 (budete muset občas rozbít okno apod.) Policie bude trochu benevolentnější než v předchozím díle Tlustším policistům se bude lépe utíkat (to zní celkem logicky ne?:) Z interiéru je možno pozorovat aktuální dění na ulici Kufr u auta bude sloužit jako úschovna zbraní i lidských těl V autě i v bytě bude hrát rádio, kde mimo hudby uslyšíte i o aktuálním dění ve městě Hra bude mít pravděpodobně 18 misí PC je primární platformou, bude lepší (bude lépe vypadat) Budete moci přeskakovat ploty a utíkat po požárním schodišti Hra bude rozdělená na tři části. V první se budete dostávat do Mafie, v druhé si vyberete rodinu (budou 3) a poslední část bude odlišná podle toho, kterou jste si vybrali V noci se rozsvítí okna domů, vždy náhodně Hra bude bude obsahovat zhruba 50-80 různých automobilů V Mafii 2 bude venkov, ale bude o dost menší než v M1 Ve hře budou psi a zřejmě i kočky Postavy budou mít 120 různých animací obličeje Vice: http://bonusweb.idnes.cz/pc/preview/mafia-2-cesky-klenot-0ov-/clanek.A071005_mafia2_bw.idn http://mafia.czech-games.net/ Oficialni stranka ke hre http://mafia2game.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 ...takový GTA z roku 45 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Udajne by mafia2 mela hodne moc konkurovat GTA IV. Melo tam byt obrovsky mnozstvi aut, ale kvuli licencim a narocnosti jich je min. Proto jsou ty nazvy aut smyslene a veskera podobnost s realnymi auty je opravdu nahodna ;o) Hra je zamerena na PC verzi, asi moc velky rozdil se neda ocekavat. maximalne v ovladani a prirazovani ukonu pod jednotlive klavesy...ikdyz na PS3 se da napichnout klavesnice Nechame se prekvapit s cim na nas vyrukuji programatori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Udajne by mafia2 mela hodne moc konkurovat GTA IV. Melo tam byt obrovsky mnozstvi aut, ale kvuli licencim a narocnosti jich je min. Proto jsou ty nazvy aut smyslene a veskera podobnost s realnymi auty je opravdu nahodna ;o)Hra je zamerena na PC verzi, asi moc velky rozdil se neda ocekavat. maximalne v ovladani a prirazovani ukonu pod jednotlive klavesy...ikdyz na PS3 se da napichnout klavesnice Nechame se prekvapit s cim na nas vyrukuji programatori Konkurovat GTA? Dyt obe dve herni serie patri pod jednu firmu :D 2K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Mel sem na mysli konkurence v zebricku hra roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Mafie 2, další hra kterou si stoprocentně koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Coast- Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 no pokud vyjde Mafia 2 na PS3 s českým dabingem atd...,tak ji rozhodně kupuju,pokud vyjde s českym dabingem jen na PC,raději si ji zahraju na PC,přeci jen, PC a MAFIA patři k sobě ... :) třeba dřív jsem mel mafii na PS2 a ani jednou jsem si ji nezahrál,proste bez cestiny to neni vonoo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Spíš bych řekl že GTA nemůže konkurovat mafii a to možná ani prvnímu dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Spíš bych řekl že GTA nemůže konkurovat mafii a to možná ani prvnímu dílu A tím chceš říct že dvojce jako nemůže konkurovat, vždyť ještě nevíš jaká ta hra bude, třeba to bude blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 jediná jistota je, že to blbost rozhodně nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 jediná jistota je, že to blbost rozhodně nebude :) Přesně blbost to určitě nebude...už jen proto, že první díl měl hodně velký ohlas a je to proste hit (i když to GTA taky a docela se jim ten poslední díl moc nevydařil...ale to je jen můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 No já nevim čet sem ten výpis co tam budete moct dělat, a připadá mě to jako osekaný GTA... jestli jde o tu češtinu tak se přece nezblázníte když budete hrát hru v Aj ne? :dozey: a taky mě zarazil počet misí:D 18 jo? a 50-80 NÁHODNÝCH automobilů? to jsou teda ohromná čísla... a tomu modelu poškození prej lepší než v burnoutech? co tam chtěl ještě rozmlátit?:D tak nevim nevim jestli to může konkurovat GTA.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 video ze hry ... http://www.gametrailers.com/player/usermovies/296685.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 blbeckovia mali pustat gameplaye .. ne nejake blbe videa :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 mafia 2 bude určitě bomba, ae prní díl podle mě nic nepřekoná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 prodloužený trailer na Mafii ... http://www.videogamer.com/videos/mafia_ii_extended_trailer.html# datum vydání: podzim 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relaxo Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 No jestli to bude fakt v ČJ ina PS3 tak jako best game. Já mám zatim ale opačný náznaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 No já nevim čet sem ten výpis co tam budete moct dělat, a připadá mě to jako osekaný GTA... jestli jde o tu češtinu tak se přece nezblázníte když budete hrát hru v Aj ne? :dozey: a taky mě zarazil počet misí:D 18 jo? a 50-80 NÁHODNÝCH automobilů? to jsou teda ohromná čísla... a tomu modelu poškození prej lepší než v burnoutech? co tam chtěl ještě rozmlátit?:D tak nevim nevim jestli to může konkurovat GTA.. Pokud to bude mít tak silný a kvalitní příběh jako jednička, myslím, že 18 misí nevadí. (původní Mafie jich měla cca 20). 50 - 80 automobilů to je poměrně rozsáhlý vozový park. Trochu horší mi přijde hudba, ale to je možná jen v traileru, až se to spojí s příběhovými zvraty vyzní to mnohem lépe:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.