Primátor3 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2009 Aha, a kde sou teda dobry..? Citovat
tekken90 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2009 Mafia 2 Gameplay interview Pokud se řekne česká hra, asi si většina z vás vybaví Mafii od Illusion Softworks. Letos bychom se měli dočkat druhého dílu a než se tak stane, můžete se podívat na zajímavý rozhovor s vývojáři, kde naleznete i nějaký ten gameplay záběr. Video naleznete v novince. Když už jsme i té Mafie, tak zmíníme pár informací, které přinesl magazín CD Action. Podle něj se budou občané města chovat jako v reálu. Budou tak pojídat párky v rohlíku, číst si noviny a plnit spoustu dalších úkolů, které jim vývojáři naprogramovali. Hudební stránka hry bude převzata z padesátých let, takže se dočkáme skladem od Chucka Berryho, Little Richarda nebo Louisa Primu. Nebude chybět ani automaticky doplňované zdraví a krycí systém ala Gears of War. Citovat
MichalV65 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2009 Všude píšou že hra bude kompletně česky.Tak snad jak na Xbox360 tak i PS3 a samozřejmě PC..Třeba XBOX je k Wnidows naprogramováním velmy blízký.Anglicky bych to asi dával, ale všemu bych nerozuměl.Tím pádem požitek pryč.Třeba Mass Effect má angličtinu tak brutálně složitou že jsem to hrál asi půl hodiny a hru jsem pověsil na hřebíček. Ale přece jen Mafia 2 je česká hra ne?Podlě mě si ale 2K czech si tu práci s tímhle dají.Dělá to přece 120lidí 4 nebo 5 let a přehodit dabing z PC na konzole dokážou.Zvášť když hru tak dlouho odkládají. Zatím šechny hry od nich vyšli dabované tak snad tu tradici jen tak neporuší zvlášť u takového zásadního titulu, který je právě velkým synonymem pro čechy. Dofám že zase pozvou Vašuta nebo Rychlího. Citovat
tekken90 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2009 nevím jak u vás... ale u mě spíše zklamání .. :-/ Citovat
JohnnyX360 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2009 nevím jak u vás... ale u mě spíše zklamání .. :-/ Bohužel pro mě taky, nevim proč možná je to tím, že člověk po jedničce čeká něco úžasnýho ale to video mě nechalo celkem dost v klidu. Citovat
Revan_ Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 Mně to připadá jenom jako obyčejný klon GTA 4. Ale nechci soudit, dokud si nezahraju (: Citovat
espézetka Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 Ravan - Mě zas jako klon The Godfathera II ... Citovat
For_est-5 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 No graficky to teda moc úžasně nevypadá jak nám bylo cpáno, spíše lépe upravená jednička samozřejmě v uvozovkách, ale až to uvidim budu chytřejší, jinak to gameplay vypadá že kdyby to nebylo v sekci Mafia tak si myslím že je to Godfather 2 doufám že ničím se Mafia 2 nepřiblíží ani špetkou podprůměrnému Godfather 2 ani tragickému GTA 4:D Citovat
Heck Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 Nezapomínejte, že je to teprve alpha verze hry.... Citovat
tekken90 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 Mně to připadá jenom jako obyčejný klon GTA 4. Ale nechci soudit, dokud si nezahraju (: Ravan - Mě zas jako klon The Godfathera II ... mě to přijde zase jako míchanice těhle dvou her, který jsou obě dost podprůměrný No graficky to teda moc úžasně nevypadá jak nám bylo cpáno, spíše lépe upravená jednička samozřejmě v uvozovkách, ale až to uvidim budu chytřejší, jinak to gameplay vypadá že kdyby to nebylo v sekci Mafia tak si myslím že je to Godfather 2 doufám že ničím se Mafia 2 nepřiblíží ani špetkou podprůměrnému Godfather 2 ani tragickému GTA 4:D tak o grafiku zas tak nejde ;) Nezapomínejte, že je to teprve alpha verze hry.... jenže finální verze se od alpha, případně beta verze moc lišit nebude... těžko by teď narychlo přepracovali hru , kterou maj tak z 80-90% hotovou a dělaj na ní několik let no uvidíme, až vyjde, ale podle videa prostě nic moc... Citovat
Electrike Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 uvidime jak bude vypadat pribeh.. Citovat
Heck Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 Mě se to docela líbí. Jak byl ten rozhovor s tím vývojářem tak mě to docela nalákalo. Když na to ještě zapracujou tak to snad dopadne dobře.... Citovat
bezejmena Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 mě to přijde zase jako míchanice těhle dvou her, který jsou obě dost podprůměrný spíš je to evoluce prvního dílu, než kopie konkurence jenže finální verze se od alpha, případně beta verze moc lišit nebude... těžko by teď narychlo přepracovali hru , kterou maj tak z 80-90% hotovou a dělaj na ní několik let stáří té alfa verze odhaduji na minimálně půl roku, takže současný stav hry bude úplně jinde no uvidíme, až vyjde, ale podle videa prostě nic moc... co konkrétně se ti tam nelíbilo? Mě se to docela líbí. Jak byl ten rozhovor s tím vývojářem tak mě to docela nalákalo. Když na to ještě zapracujou tak to snad dopadne dobře.... jj, ten rozhovor byl přínosnej, a velmi zajímavej Citovat
Marr Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 A nezapomínejte,že je furt půl roku do ohlašeného vydání ... Citovat
StAfo0 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 Heh na to se taky těším, možná si kvůli tomu koupím novou základovku...uvidíme... Podle mě to bude, jak to tu už někdo psal, podobné jako Godfather 2...Nechme se překvapit :D Citovat
tekken90 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 spíš je to evoluce prvního dílu, než kopie konkurencestáří té alfa verze odhaduji na minimálně půl roku, takže současný stav hry bude úplně jinde co konkrétně se ti tam nelíbilo? no evoluce určitě, teď jen záleží jestli správným směrem a co se mi nelíbilo ? ten styl hraní... nějak mi to prostě nesedí..připadá mi to až moc jako GTA4, který bylo příšerný... tam mě bavilo max jezdit po městě a blbout s autama a motorkama Citovat
adiZ Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 no evoluce určitě, teď jen záleží jestli správným směrema co se mi nelíbilo ? ten styl hraní... nějak mi to prostě nesedí..připadá mi to až moc jako GTA4, který bylo příšerný... tam mě bavilo max jezdit po městě a blbout s autama a motorkama Přesně. GTA , ať už IV, San Andreas nebo Vice City, všechno je na jedno brdo. Každý se to snaží kopírovat, ale radši bych něco jako první díl Mafie, propracované střílení, dobrá jízda a realistické animace. Ne, že jedeš 200 km/h, vyskočíš z auta, nic ti není, pak zmáčkneš R1 (samo to zaměřuje) a pak jen mačkáš tlačítko na střelu. Pocit ze střílení jak cip:dozey: Citovat
bezejmena Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 no evoluce určitě, teď jen záleží jestli správným směrema co se mi nelíbilo ? ten styl hraní... nějak mi to prostě nesedí..připadá mi to až moc jako GTA4, který bylo příšerný... tam mě bavilo max jezdit po městě a blbout s autama a motorkama koukal jsi na to kratší nebo delší (http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32448) video? schválně jsem na to video teď kouknul víckrát, ale stejně mi to víc připomíná první díl než GTA jediné co GTA může trochu připomínat je systém krytí, ale bez něj by to bylo trochu divné Citovat
Chester46 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 Godfather II - zklamal jak nejvíc mohl,nepřinesl nic novýho GTA IV - mě naprosto odrovnala,myslím si že furt patří mezi nejlepší Mafia II - zatim dobrý,hlavně to vývojáři moc nenafukujou jako Godfather II,takže když se to po*ere tak to nebude taková tragédie jako Godfather II Citovat
tekken90 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2009 koukal jsi na to kratší nebo delší (http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32448) video?schválně jsem na to video teď kouknul víckrát, ale stejně mi to víc připomíná první díl než GTA jediné co GTA může trochu připomínat je systém krytí, ale bez něj by to bylo trochu divné samozřejmě, že jsem viděl to delší..však jsem sem na něj dával link... už jsem to zkouknul víckrát a zdá se mi to o něco lepší... no uvidíme jakej bude příběh :) Godfather II - zklamal jak nejvíc mohl,nepřinesl nic novýhoGTA IV - mě naprosto odrovnala,myslím si že furt patří mezi nejlepší Mafia II - zatim dobrý,hlavně to vývojáři moc nenafukujou jako Godfather II,takže když se to po*ere tak to nebude taková tragédie jako Godfather II no tak Godfather 2 je podle mě lepší než nějaký GTA4... a že to nenafukujou ? to ne...ale první díl je jedna z nejlepších her co kdy vyšly..a tak od ní každej kdo hrál jedničku čeká jen to nejlepší... okolo Mafie se nic nafukovat nemusí Citovat
bezejmena Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2009 Games Axis Magazine na návštěvě v 2K Czech Citovat
bezejmena Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 13 minut celé mise v HD kvalitě :arrow: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32545&r=top Citovat
Heck Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 No, docela to ujde ale to ovládání aut vypadá hrozně. Vypadá to, že celou dobu to skoro nezatáčí, ale stačí to dýl držet a zatočí to mega. Snad to ještě vylepšej..... Citovat
bezejmena Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2009 spíš to jen někdo neumí pořádně s gamepadem :) doufám, že do finální verze zůstane střílení bez automatického zaměřování Citovat
bezejmena Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2009 v sobotu 2. 5. 2009 na ČT2 v 12:55 bude speciální vydání pořadu Game Page věnované Mafii Ve speciálním vydání Game Page se budeme věnovat jediné hře, legendární české Mafii a jejímu chystanému pokračování. Co vás čeká?Vzpomínka na Mafii s jejím scénáristou a designérem Danem Vávrou Anketa s českými novináři a zástupci fan stránek Přehled vybraných modifikací pro Mafii Velká reportáž o Mafia 2 z brněnského sídla 2K CZECH s in-game záběry a rozhovory s jejími tvůrci: Jarkem Kolářem (vývojový manažer), Michalem Janáčkem (technický ředitel) a Martinem Brandstätterem (hlavní programátor umělé inteligence) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.