Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

No já sledoval E3 konferenci a oni tam měli puštěnou nějakou misi a jak jí dokončili tak on si jen tak chodil po městě, střelil do někoho myslím a začali ho honit policajti. Drsné bylo jak ukazovali inteligenci tamnějších ochrancu zakona. Utikal před nimi oni ho pronásledovali autem a on se schoval za plotek tak oni párkrát projeli(hlídkovali) a pak zrušili pátrání. To se mi hodně líbilo, že to není jak v GTA IV, že stále znají tvoji pozici. Takže dá se tu schovat(něco jak v Assassinovi jestli jsi hrál). Když tě nevidí, neví kde jsi.

Odesláno

já si ji zrušil po tom co mi řekli že tam nebude volnost po misích :D

pak jsem si řek tak alespon normalni verzi a doufal jsem ze tam volnost bude

no furt nikdo nic tak jsem chtel zrusit i normalni ale po dnesku co jsem zjistil ze po misi

si muzu jen tak jezdit po meste tak jsem se rozhodl ze ji koupim i kdyby na chleba nebylo :D (vim pro nekoho je to blbina ale pro me je to dulezity hodne)

jinak mohl jsem ji mit za 1200 i s postou ale radis si koupim na xzone za 1600 :D

kvuli tomu kalendari :D

a ted uz je sberatelska vyobjednaná :D

EDIT:čili sběratelů je tu vic ale jeden hloupej :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu