jakubgaluszka Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 jj budej en jeden :( ale jinak aj videa sleduju ale nejak jsem si nevsim toho ze budu predbarakem atd...jak si psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 No já sledoval E3 konferenci a oni tam měli puštěnou nějakou misi a jak jí dokončili tak on si jen tak chodil po městě, střelil do někoho myslím a začali ho honit policajti. Drsné bylo jak ukazovali inteligenci tamnějších ochrancu zakona. Utikal před nimi oni ho pronásledovali autem a on se schoval za plotek tak oni párkrát projeli(hlídkovali) a pak zrušili pátrání. To se mi hodně líbilo, že to není jak v GTA IV, že stále znají tvoji pozici. Takže dá se tu schovat(něco jak v Assassinovi jestli jsi hrál). Když tě nevidí, neví kde jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 vím vím .) koukneš se kdyžtak po tom videu?:D :) děkuju :) znám okolo tý policie jen s gamescomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 já osobně mám radši jeden ... maximálně 2 konce ale aby byl jeden hlavní (něco jako prince of persia WW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Hele koukni na ign.com..tam jsem to sledoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 nasel jsem jen tohle http://xbox360.ign.com/dor/objects/957837/mafia-2/videos/mafia2_trl_e3walkthroug_71709.html?show=hi a tam to neni a z eltosni E3 tam jsou jen dve kratounky videa tkaze jsme to nenasel :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 tak na fan stránkách anjdete gameplay video neni tam moc novych zaberu ale i tak :D a na games.tiscali. je '''V úterý večer vyjde demo jedné české hry, více informací smí být zveřejněno až odpoledne.'' že by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Nový gameplay a ten začátek je úplná bomba!Jinak s review, screeny a s gameplay se teď asi roztrhne pytel, protože bylo ukončeno informační embargo pro novináře, kteří dostali možnost vyskoušet si část hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 mě jde spíš o to demo jak píšou an tiscali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Tak to je dost slušný vim že to je detail ale ten kufr a ty prolétající letadla to mě dostalo gta4 hard na vytírání ho.en :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 jenže gta se nedělalo 8 let a navíc je to 2royk stará hra tak nevím proč to porovnáváte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 i kdyby se dělalo gta 8let a vyšlo teď tak by to dopadlo stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 a ty si tvůrce nebo umíš předpovídat?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 jsem Patcher :D:D co by tak mohlo bejt lepší max grafika gta4 je dobrá hra ale mafia jo ta bude min 2x lepší.(už jenom že vychází v češtině) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Demo Mafie 2 nevyjde v červenci, ale až v začátkem srpna,takže ten spoiler na games.cz byl o nějaké jiné hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 jsem Patcher :D:D co by tak mohlo bejt lepší max grafika gta4 je dobrá hra ale mafia jo ta bude min 2x lepší.(už jenom že vychází v češtině) ty si to asi nepochopil... Mike55: ty si to taky nepochopil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Já to pochopil moc dobře. Psal jsi, že vyjde dnes večer demo jedné české hry a pod to jsi napsal: ,,že by"? Tak snad každý chápe, že to myslíš na Mafiu II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldop306 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 To demo je na ARMA2 datadisk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Na demo z mafie je brzo.. Čekal bych je až pár dní před vydáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Rychle koupit tady http://www.alza.cz/hra-pro-ps3-mafia-d104233.htm?kampan=heureka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Demo Mafie 2 se objeví začátkem srpna jak se tady už myslím psalo , doufám že to bude ta mise z E3 která vypadala moc dobře :D uvidíme s čím příjdou a doufám že to nebude časově omezené jako crackdawn 2demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 bude to ta buzzsaw akorat v lete v plne hre ma byt v zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Hoši, je to OT vím, ale má někdo z vás předobjednanou sběratelskou edici? At vím, že nejsem sám sběratel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 já si ji zrušil po tom co mi řekli že tam nebude volnost po misích :D pak jsem si řek tak alespon normalni verzi a doufal jsem ze tam volnost bude no furt nikdo nic tak jsem chtel zrusit i normalni ale po dnesku co jsem zjistil ze po misi si muzu jen tak jezdit po meste tak jsem se rozhodl ze ji koupim i kdyby na chleba nebylo :D (vim pro nekoho je to blbina ale pro me je to dulezity hodne) jinak mohl jsem ji mit za 1200 i s postou ale radis si koupim na xzone za 1600 :D kvuli tomu kalendari :D a ted uz je sberatelska vyobjednaná :D EDIT:čili sběratelů je tu vic ale jeden hloupej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Upřímně souhlasím, že jeden je hloupej, protože vykašlat se na hru jen kvuli bezcílnimu pojíždění jen tak po mapě, no promin, ale to si rovnou mužu stáhnout nějaký simulátor aut a jen si jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.