Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

O tom, "že se nedá hrát" to nebylo ani tak na tebe, jako spíš na všechny, kteří ruší objednávky (aniž by chtěli jinou verzi) protože hra vypadá jak #%$, apod.

Ale pořád v tom tu podpásovku nevidím. Pořád víš, do čeho jdeš, i jestli budeš mít DLC, nebo ne. Pořád je to tvoje volba, buď lepší hru bez DLC, nebo horší hru s DLC, jen tvůj výběr. Já si podpásovku představuji trochu jinak, typu: ukazuju jen super obrázky, žádné demo a ve výsledku mnohem horší hra. Zde tvůrci jasně ukázali, jaká hra bude a nemlží.

Ale buďte optimisti, třeba se aspoň ten framerate spraví patchem.

• Odpovědi 1.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
O tom, "že se nedá hrát" to nebylo ani tak na tebe, jako spíš na všechny, kteří ruší objednávky (aniž by chtěli jinou verzi) protože hra vypadá jak #%$, apod.

Ale pořád v tom tu podpásovku nevidím. Pořád víš, do čeho jdeš, i jestli budeš mít DLC, nebo ne. Pořád je to tvoje volba, buď lepší hru bez DLC, nebo horší hru s DLC, jen tvůj výběr. Já si podpásovku představuji trochu jinak, typu: ukazuju jen super obrázky, žádné demo a ve výsledku mnohem horší hra. Zde tvůrci jasně ukázali, jaká hra bude a nemlží.

Ale buďte optimisti, třeba se aspoň ten framerate spraví patchem.

Aha, tak to se omlouvám. Bohužel všichni ruší objednávky, a víš proč? Protože si to koupí na PC, kde to bude vypadat daleko lépe než na PS3. A protože tu většina přítomných nemá Xko, je to jejich jediná šance. Ano, ukázali, ale po těch letech vývoje, nadšených recenzí, řečí vývojářů a hype které se díky tomu vytvořilo to je jako pěstí mezi nohy. V podstatě se to daleko čekat (to jsem tu už někde psal), bohužel všichni z toho byli tak vystříkaný, že si myslel, že to bude vypadat dvakrát lépe než Uncharted 2, a celkově to bude jako spojení GoW3, U2, HR a RDR dohromady (celková kvalita). A je to přesně naopak.

Odesláno

Já nevím, ale hrál jsem obě verze dema jak pro PS3 tak pro X360 a obě mají stejně hnusnou grafiku, stejné kolísání fps. Prostě konzolové verze stojí za starou bačkoru, to je celé. Na grafice nezáleží, pokud je dobře udělanej design úrovní.. No a pokud budeme srovnávat Dragon´s Age s Mafii 2 v tomto ohledu, pak narazíme ještě na několik faktů. Problém není v tom, že je v Mafii 2 nějak extra hrozná grafika, ale v tom, že Interiéry jsou pěkné a exteriéry jsou naproti tomu o několik let zpátky. Praští Vás to do očí pokaždé a to je špatné. Celé to ještě podtrhává fakt kolísání Fps pod 15 a tím pádem výsledný pocit? Hrozné, nepovedené. Demo není vysloveně zlé, ale spíš mě připadá jak nějaká beta. Já jsem od M2 však stejně nic neočekával, naopak spíše propadák a demo mě docela překvapilo, hodně věcí se docela dobře povedlo, ale celé to prostě ničí nevyvážená grafika.

Odesláno
Ano, ukázali, ale po těch letech vývoje, nadšených recenzí, řečí vývojářů a hype které se díky tomu vytvořilo to je jako pěstí mezi nohy. V podstatě se to daleko čekat (to jsem tu už někde psal), bohužel všichni z toho byli tak vystříkaný, že si myslel, že to bude vypadat dvakrát lépe než Uncharted 2, a celkově to bude jako spojení GoW3, U2, HR a RDR dohromady (celková kvalita). A je to přesně naopak.

Tohle chápu, je to opravdu hodně velké vystřízlivění. A ano, pokud někdo čekal, že bude vypadat lépe, než U2 a hrát se ještě lépe (jak jsi přesně napsal), pak je vlastně jisté, že bude zklamaný. I když minimálně napůl je to už jeho chyba, zase taková kvalita se čekat ani nemohla.

Jeni: ano, souhlasím.

Odesláno

V podstatě si myslím, že už není o čem psát. http://g4tv.com/thefeed/blog/post/706853/mafia-ii-xbox-360--ps3-demo-comparison-video.html

Na videu výše vidíte srovnání obou konzolových verzí. Osobně mi přijde zrovna tady PS3 verze barevnější, lepší. Uvnitř budov určitě. Ale v práci blbne net, takže nemůžu vytáhnout na větší obrazovku. Možná je rozdíl v kontrastu.

Odesláno
Tohle chápu, je to opravdu hodně velké vystřízlivění. A ano, pokud někdo čekal, že bude vypadat lépe, než U2 a hrát se ještě lépe (jak jsi přesně napsal), pak je vlastně jisté, že bude zklamaný. I když minimálně napůl je to už jeho chyba, zase taková kvalita se čekat ani nemohla.

Jeni: ano, souhlasím.

Chlape, nauč se chápat nadsázku :D.

Ano, dokud nevyjdou další informace od 2K stejně to nemá cenu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu