Nanaki Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 O tom, "že se nedá hrát" to nebylo ani tak na tebe, jako spíš na všechny, kteří ruší objednávky (aniž by chtěli jinou verzi) protože hra vypadá jak #%$, apod. Ale pořád v tom tu podpásovku nevidím. Pořád víš, do čeho jdeš, i jestli budeš mít DLC, nebo ne. Pořád je to tvoje volba, buď lepší hru bez DLC, nebo horší hru s DLC, jen tvůj výběr. Já si podpásovku představuji trochu jinak, typu: ukazuju jen super obrázky, žádné demo a ve výsledku mnohem horší hra. Zde tvůrci jasně ukázali, jaká hra bude a nemlží. Ale buďte optimisti, třeba se aspoň ten framerate spraví patchem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 O tom, "že se nedá hrát" to nebylo ani tak na tebe, jako spíš na všechny, kteří ruší objednávky (aniž by chtěli jinou verzi) protože hra vypadá jak #%$, apod. Ale pořád v tom tu podpásovku nevidím. Pořád víš, do čeho jdeš, i jestli budeš mít DLC, nebo ne. Pořád je to tvoje volba, buď lepší hru bez DLC, nebo horší hru s DLC, jen tvůj výběr. Já si podpásovku představuji trochu jinak, typu: ukazuju jen super obrázky, žádné demo a ve výsledku mnohem horší hra. Zde tvůrci jasně ukázali, jaká hra bude a nemlží. Ale buďte optimisti, třeba se aspoň ten framerate spraví patchem. Aha, tak to se omlouvám. Bohužel všichni ruší objednávky, a víš proč? Protože si to koupí na PC, kde to bude vypadat daleko lépe než na PS3. A protože tu většina přítomných nemá Xko, je to jejich jediná šance. Ano, ukázali, ale po těch letech vývoje, nadšených recenzí, řečí vývojářů a hype které se díky tomu vytvořilo to je jako pěstí mezi nohy. V podstatě se to daleko čekat (to jsem tu už někde psal), bohužel všichni z toho byli tak vystříkaný, že si myslel, že to bude vypadat dvakrát lépe než Uncharted 2, a celkově to bude jako spojení GoW3, U2, HR a RDR dohromady (celková kvalita). A je to přesně naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Já nevím, ale hrál jsem obě verze dema jak pro PS3 tak pro X360 a obě mají stejně hnusnou grafiku, stejné kolísání fps. Prostě konzolové verze stojí za starou bačkoru, to je celé. Na grafice nezáleží, pokud je dobře udělanej design úrovní.. No a pokud budeme srovnávat Dragon´s Age s Mafii 2 v tomto ohledu, pak narazíme ještě na několik faktů. Problém není v tom, že je v Mafii 2 nějak extra hrozná grafika, ale v tom, že Interiéry jsou pěkné a exteriéry jsou naproti tomu o několik let zpátky. Praští Vás to do očí pokaždé a to je špatné. Celé to ještě podtrhává fakt kolísání Fps pod 15 a tím pádem výsledný pocit? Hrozné, nepovedené. Demo není vysloveně zlé, ale spíš mě připadá jak nějaká beta. Já jsem od M2 však stejně nic neočekával, naopak spíše propadák a demo mě docela překvapilo, hodně věcí se docela dobře povedlo, ale celé to prostě ničí nevyvážená grafika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Ano, ukázali, ale po těch letech vývoje, nadšených recenzí, řečí vývojářů a hype které se díky tomu vytvořilo to je jako pěstí mezi nohy. V podstatě se to daleko čekat (to jsem tu už někde psal), bohužel všichni z toho byli tak vystříkaný, že si myslel, že to bude vypadat dvakrát lépe než Uncharted 2, a celkově to bude jako spojení GoW3, U2, HR a RDR dohromady (celková kvalita). A je to přesně naopak. Tohle chápu, je to opravdu hodně velké vystřízlivění. A ano, pokud někdo čekal, že bude vypadat lépe, než U2 a hrát se ještě lépe (jak jsi přesně napsal), pak je vlastně jisté, že bude zklamaný. I když minimálně napůl je to už jeho chyba, zase taková kvalita se čekat ani nemohla. Jeni: ano, souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 V podstatě si myslím, že už není o čem psát. http://g4tv.com/thefeed/blog/post/706853/mafia-ii-xbox-360--ps3-demo-comparison-video.html Na videu výše vidíte srovnání obou konzolových verzí. Osobně mi přijde zrovna tady PS3 verze barevnější, lepší. Uvnitř budov určitě. Ale v práci blbne net, takže nemůžu vytáhnout na větší obrazovku. Možná je rozdíl v kontrastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Tohle chápu, je to opravdu hodně velké vystřízlivění. A ano, pokud někdo čekal, že bude vypadat lépe, než U2 a hrát se ještě lépe (jak jsi přesně napsal), pak je vlastně jisté, že bude zklamaný. I když minimálně napůl je to už jeho chyba, zase taková kvalita se čekat ani nemohla.Jeni: ano, souhlasím. Chlape, nauč se chápat nadsázku :D. Ano, dokud nevyjdou další informace od 2K stejně to nemá cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Bohužel, ona to nadsázka často ani není. A to právě způsobuje tenhle řev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Bohužel, ona to nadsázka často ani není. A to právě způsobuje tenhle řev.)No, když chci dát dohromady 3 exkluzivní hry, tak tam něco být musí :D Jinak nový trailer: Tools of the Trade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Promiňte za blbej dotaz, ale hledám to jak vůl :D: Bude tedy ve hře nějaká volnost podobná GTA, že si budu moct mezi misemi chodit po městě, nebo bude hra jeden velký příběh a konec? )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Promiňte za blbej dotaz, ale hledám to jak vůl :D: Bude tedy ve hře nějaká volnost podobná GTA, že si budu moct mezi misemi chodit po městě, nebo bude hra jeden velký příběh a konec? )) Pokud vim, bude tam volnost, ale ne taková jako v GTA (tzn. asi ne vedlejší úkoly jako v GTA). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 určitě bude volnost, už jen podle toho co všechno tam můžeš dělat od najedení v restauraci po tuningovaní aut a kdo ví co ještě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Týýjo, pár dní do vydání, a je tu nějak ticho :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-lan!na Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Všichni netrpělivě čekáme P.S. PC verze už je na netu jako clonedvd, takže už jen čekaj na crack a pak můžou hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Pokud to někoho zajímá, může se tady podívat na seznam trofejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 První hodina hraní Mafie 2 (Pozor obsahuje Spoiler) http://www.ustream.tv/recorded/9046446 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Jsem na to neskutečně zvědavej. Počkám si na vaše ohlasy a pak uvidím :P. Nemám možnost jít na s tim na PC takže nemám jinak :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Já budu sosat hned jak ji na netu uvidím, ale budu si muset zjistit, jestli obsahuje češtinu, bez té ani ránu :lol: - doslova :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-lan!na Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Tak na Xbox uz je taky venku. Ale nejspíš jen verze s angličtinou. EDIT: Tak podle všeho česky ! Taham a pak dam vedet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 kde to taháš? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 první hodina Mafie2? Hmm, to by byla škoda se na to koukat, to si ověřím již brzy, stejně jsem teď zaneprázdněn Red Dead Redemption ... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Recenze: http://www.eurogamer.cz/articles/mafia-ii-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 máme tu jedny z prvních unboxingů x360 http://www.youtube.com/watch?v=-oVIF_SGAys ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Nemůžu si pomoct, ale Xboxová krabička se mi ani trochu nelíbí :D. přijde mi, že PS trojková má tu atmosféru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Taky nesnáším ty Xboxové, jsou dost obyčejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 nevím jak vy ale já hry hraju a nedivám se na krabičku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.