canava Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 neměl bys pálit vůbec :) vývojáře nepodpoříte a pak nadáváte že nejsou kvalitní hry ! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 No, tak kompletni ceska lokalizace Mafie 2 na PlayStation 3 je pro me minimalne prekvapenim roku 2010. Ale proc pri takovy udalosti troskarit, mnohem vystiznejsi by bylo, "nejvetsi prekvapeni v historii znacky Playstation" ;) U her jsem leta preferoval (diky smesnymu dabingu prvni Mafie - sorry) anglicky original a k tomu cesky titulky...idealni stav, ktery se snad zacne na PlayStation 3 stavat standartem. Titulky jsou proste zaklad.. Ovsem, kdyz se divam na video z novy Mafie, tak musim rict, ze si u Mafie 2 dabing v nasem rodnym jazyce pustim sakra rad a hru si budu maximalni moznou merou uzivat. Rozdil mezi dabingem prvni Mafie a novyho dilu je pro me az propastny a z toho co slysim na videu muzu rict, ze dabing Mafie 2 je vazne povedeny, profesionalni a hodne dobre se posloucha ;) Mam radost, ze se Cenega umoudrila a i pres svoji (pry tizivou) financni situaci udelala tenhle historicky krok!!! Bez ceskych titulku bych si hru i pres jeji na prvni pohled zrejmou kvalitu nekoupil, ale diky tomuhle vstricnymu kroku vydavatele maji ve me jasnyho kupujiciho. A nejen ve me, az tuhle skvelou novinku rozeslu mezi kamarady, tak i oni tenhle odvazny krok zarucene oceni :!: Puvodne by mi stacily i titulky a byl bych nadmiru spokojeny, ale timhle naprosto necekanym vyvojem udalosti si me Cenega i 2K Czech ziskali nazpatek.. DÍKY za splnění jednoho mýho letitýho snu - dočkat se naší krásný čestiny v konzolových hrách :wohow: :bash: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Presne tak. Kdyby nebyly ani ty titulky tak to taky nekupuju, i kdyby to bylo tak kvalitni, nemelo by to cenu. Z toho duvodu sem nekoupil Heavy Rain. Tohle si zahraju sakra rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Primátor: "Tytulky"? WTF? :D Jo, jsem na tom stejně, už si to jdu předobjednat! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 tak proč to píšeš sem a ne na x360 forum kdysi tady bylo pravidlo o multiplatfom. hrách ... jeden topic pro jednu verzi (x360 a ps3 jsou většinou totožné, tak proč zakládat další topic o hře?) pravidlo tu sice není ale hold už jsme si zvykli a jako nepsané pravidlo to funguje pořád ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 No, tak kompletni ceska lokalizace Mafie 2 na PlayStation 3 je pro me minimalne prekvapenim roku 2010. Ale proc pri takovy udalosti troskarit, mnohem vystiznejsi by bylo, "nejvetsi prekvapeni v historii znacky Playstation" ;) U her jsem leta preferoval (diky smesnymu dabingu prvni Mafie - sorry) anglicky original a k tomu cesky titulky...idealni stav, ktery se snad zacne na PlayStation 3 stavat standartem. Titulky jsou proste zaklad.. Ovsem, kdyz se divam na video z novy Mafie, tak musim rict, ze si u Mafie 2 dabing v nasem rodnym jazyce pustim sakra rad a hru si budu maximalni moznou merou uzivat. Rozdil mezi dabingem prvni Mafie a novyho dilu je pro me az propastny a z toho co slysim na videu muzu rict, ze dabing Mafie 2 je vazne povedeny, profesionalni a hodne dobre se posloucha ;) Mam radost, ze se Cenega umoudrila a i pres svoji (pry tizivou) financni situaci udelala tenhle historicky krok!!! Bez ceskych titulku bych si hru i pres jeji na prvni pohled zrejmou kvalitu nekoupil, ale diky tomuhle vstricnymu kroku vydavatele maji ve me jasnyho kupujiciho. A nejen ve me, az tuhle skvelou novinku rozeslu mezi kamarady, tak i oni tenhle odvazny krok zarucene oceni :!: Puvodne by mi stacily i titulky a byl bych nadmiru spokojeny, ale timhle naprosto necekanym vyvojem udalosti si me Cenega i 2K Czech ziskali nazpatek.. DÍKY za splnění jednoho mýho letitýho snu - dočkat se naší krásný čestiny v konzolových hrách :wohow: :bash: :cheesygrin: xD prej "historicky krok" to uz trochu prehanis, bavime se porad o hre ? Jo je to fajn ze tam bude CZ, ale je to puvodne cesky studio, tak bych to spis bylo divny kdyby ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 No, tak kompletni ceska lokalizace Mafie 2 na PlayStation 3 je pro me minimalne prekvapenim roku 2010. Ale proc pri takovy udalosti troskarit, mnohem vystiznejsi by bylo, "nejvetsi prekvapeni v historii znacky Playstation" ;) U her jsem leta preferoval (diky smesnymu dabingu prvni Mafie - sorry) anglicky original a k tomu cesky titulky...idealni stav, ktery se snad zacne na PlayStation 3 stavat standartem. Titulky jsou proste zaklad.. Ovsem, kdyz se divam na video z novy Mafie, tak musim rict, ze si u Mafie 2 dabing v nasem rodnym jazyce pustim sakra rad a hru si budu maximalni moznou merou uzivat. Rozdil mezi dabingem prvni Mafie a novyho dilu je pro me az propastny a z toho co slysim na videu muzu rict, ze dabing Mafie 2 je vazne povedeny, profesionalni a hodne dobre se posloucha ;) Mam radost, ze se Cenega umoudrila a i pres svoji (pry tizivou) financni situaci udelala tenhle historicky krok!!! Bez ceskych titulku bych si hru i pres jeji na prvni pohled zrejmou kvalitu nekoupil, ale diky tomuhle vstricnymu kroku vydavatele maji ve me jasnyho kupujiciho. A nejen ve me, az tuhle skvelou novinku rozeslu mezi kamarady, tak i oni tenhle odvazny krok zarucene oceni :!: Puvodne by mi stacily i titulky a byl bych nadmiru spokojeny, ale timhle naprosto necekanym vyvojem udalosti si me Cenega i 2K Czech ziskali nazpatek.. DÍKY za splnění jednoho mýho letitýho snu - dočkat se naší krásný čestiny v konzolových hrách :wohow: :bash: :cheesygrin: xD prej "historicky krok" to uz trochu prehanis, bavime se porad o hre ? Jo je to fajn ze tam bude CZ, ale je to puvodne cesky studio, tak bych to spis bylo divny kdyby ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Primátor: "Tytulky"? WTF? :D Sam nepochopim jak se to tam mohlo dostat :D 2corvette: sam to povazuju za revolucni krok, na PC je to samozrejmost ale tady de o PS3. Ale je pravda ze je to ceska hra a da se rict ze by to melo byt i logicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 primator3: nejde jen o PS3 ale i Xbox 360 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 no jasny proste o konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Já měl za to,že v Mafii byl ORIGINÁL CZ dabing a ne angličtina... Jinak je to věc vkusu,ale na jedničce se mi zdál dabing super...Hlavně Paulie :D třeba Paulie:Strčim mu hlavu do svěráku a budu si s ní hodně dlouho hrát! Sallieri:Chci aby ti parchanti celej život jezdili na kryplkáře a slintali si na košili! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Je novej gameplay. KRÁSA. Všem doporučuju podívat. http://www.playstation.hodnoceniher.cz/?p=4110 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Nevite proc je dycky PS3 verzeo tolik levnejsi..? Na PS3 to bude stat 1599,- a na PC 1199,- To je skoro pul tisice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Našel jsem ti levnou předobjednávku http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/12/mafia-2.html ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 No nevim, cena je stanovena od Cenegy na 1599,- Tak bych se nedivil kdyby to zmenili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 ja jsem cetl na konci srpna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Nahodou dabing u Mafie 1 byl výbornej, hlavně Vašuta zvolili dobře, to asi nepoznas spatnej dabing :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Nejhorší dabing co jsem mohl slyšet je ve filmu spaceballs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 hodně zajímavá videa přímo z vývojářských kanceláří v Brně - http://www.hrej.cz/preview/mafia-ii-vid-3179/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 ten dabing je luxusní ale ten homer tam xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 no nevím jistě jestli je to Homer :D ale nejvíc mě štve tam to video jak běží po ulici a prostě do koho strčí, tak se sním de prát, chtělo by to aby někdo prostě utekl nebo se jenom nějak bránil a křičel o pomoc atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Lidičky nevíte asi se zas budou muset dodržovat dopravní předpisi jako v prvním díle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 jo mají tam být ale policajti už prý nebudou tak přísní a ty nebudeš jedinej koho budou policajti honit/pokutovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Jak jsem postupně shlédl všechny videa na hrej.cz tak jsem příjemně překvapený ma na hru se těším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 kdo by se netěšil.. každopádně já doufam že se My jako Česká republika ve světe konzolí někam posunem.. plně lokalizovaná mafia do cz a crysis 2 s českými titulky.. opravdu doufam že je to krok kupředu a můžem se těšit na víc multiplatformních her s českejma titlema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.