Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mafia II

dave23

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Někde sem něco četl, že se zběratelske edice budou břebalovat a bude se tam dávat česká verze hry, ale ruku do ohně za to nedám... Jinak k tomu dabingu. Myslím, že by nebylo špatné kdyby to dabovali ne až tak známí herci, ale tím samozřejmě nechci říct aby ten dabing odflakli. Mám trochu obavy o ovládaní na konzolích, ale uvidím po demu, a potom se rozhodnu,jestli si to koupím na PS3, nebo PC....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nesmírně se těším na Mafii 2 jedniřčka nej hra v sandboxu ... českej dabing jedině od vašuta a spol jinak to nebude ono :D a na demo 10.srpna se nemužu dočkat ... nemužu dospat 10.srpna 2010 až výjde demo jen doufám že mě to nesklame a že bude stejně tak dobrá jako jednička ...beru boxovou verzy :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Mafia 2 bude totožná na všech platformách(sám Danby Grace to potvrdil) ,ovšem na PC si budeš moct vybrat rozlišení a zapnout physX efekty což bude lepší fyzika, tzn. že v detailech jako výbuchy, kouř, nebo pohyb oblečení bude dokonalejší fyzika protože bude tvořena více částicemi,ale rozdíl je opravdu v detailech takže rozdíl zase takový na pohled nebude, ale neznamená že když máš PC že physx ti pojede protože physx si budeš muset sám v nastavení zapnout, ale rapidně se zvýší nárok na hardware a tím pokles fps, takže pokude nemáš výkonou sestavu tak hru rozjedeš v krásné grafice, ale bez physx

Odkaz ke komentáři

měl jsem možnost si několikrát PhysX hry zahrát a zas až tak zásadní pro hru to není, v Batmanovi:AA pvně hraném na PC s PhysX se mi ty efekty líbily, ale ruku na srdce, koupil jsem si PS3 verzi a když jsou ty efekty vypnuté, těžko vědět v kterých momentech mají být v konzolové verzi

pokud to není součást hratelnosti, tak to nemá valný význam, EYE CANDY EFEKT je to super, ale mi bude stačit, když se budu moct kochat plynulou, hezkou grafikou

Odkaz ke komentáři

měl jsem možnost si několikrát PhysX hry zahrát a zas až tak zásadní pro hru to není, v Batmanovi:AA pvně hraném na PS s PhysX se mi ty efekty líbily, ale ruku na srdce, koupil jsem si PS3 verzi a když jsou ty efekty vypnuté, těžko vědět v kterých momentech mají být v konzolové verzi

pokud to není součást hratelnosti, tak to nemá valný význam, EYE CANDY EFEKT je to super, ale mi bude stačit, když se budu moct kochat plynulou, hezkou grafikou

V Batman:AA s PhysX je oproti konzolam napr. lamanie a ulomky obkladaciek

Odkaz ke komentáři

V Batman:AA s PhysX je oproti konzolam napr. lamanie a ulomky obkladaciek

dobrej je kouř v batmanou kterej se v místech kde ho je hodně realně víří za herní postavou :D to je hodně povedenej efect v Battmanoj :D na PC

Odkaz ke komentáři

hry na PC vypadají lépe vždy, než na konzoli (pokud to není zpackaná konverze), však srovnáváte x let starý HW a moderní počítačový HW... Ani PS3 se svou slaboučkou grafikou se nechytá, leč má devíti (osmi) jádrový procesor (což taky není až takové terno).

Odkaz ke komentáři

Endhalf napsal..

"Hry na PC vypadají lépe vždy, než na konzoli, však srovnáváte x let starý HW a moderní počítačový HW. Ani PS3 se svou slaboučkou grafikou se nechytá, leč má devíti (osmi) jádrový procesor (což taky není až takové terno)."

Nejak mi unika, co nam chtel basnik timhle moudrem sdelit. Ze na vykonnym hernim PC vypadaji hry o neco lip nez na konzolich? A co my s tim?? :cheesygrin:

Tak si Endhalfe hraj hry na PC, pokud je pro Tebe tahle platforma takovy terno a neunavuj se psanim komentaru do konzolovy sekce ;)

Odkaz ke komentáři

Maximum79: To byla reakce na PhysX a vliv na vzhled oproti konzoli... Komukoliv, komu jde jen o vynikající grafiku si koupí výkonné herní PC už jen proto, že hry už dávno zvládaly rozlišení větší, než dnešní fullHD na televizích (třeba pro dva-tři monitory) a samozřejmě si pořádně zaplatí. Já mám jak víceméně herní PC (dnes už jen lehký nadpůrměr), tak Xko a PS3 a právě proto, že můžu srovnávat, tak jsem reagoval :-). Nebyla v tom nevraživost vůči konzolím, pouze suché konstatování faktu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu