Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mafia II

dave23

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hm mam dohrano demo na pc.Teda sem docela zklamany porad se opakujici hlasky ze zacatku zabavi nekdy sou i vtipny ale vetsinou nuda.Hlavni chyba je v tom ze vsichni sou strasne sprosti ale uplne vsichni i benga a chodci.Potom mi ta hra prijde takova pomala nevim proc.To ze nemuzu do vody je taky docela blby proste me to demo celkove zklamalo snad plna bude lepsi ale moc nedoufam :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po grafické strance mooc dobře benga sou neodbytný interakce spouštení vody atd libozní'

ps:vim že asi blba otázka ale pude po netu ?

Oficialne v Mafii II zadny multiplayer nebude (tzn. ani po netu). Je samozrejme mozne, ze se vytvori nejaky fanpack addon - ale to je zbytecne nyni predpovidat.

Odkaz ke komentáři

No já teda nevím, jak ostatní, ale hrál jsem to na PC a ta grafika Mafie 2 byla hodně o ničem... Na to, že je to novinka... Ale oni už to říkali i sami vývojáři, že grafika nebude nic moc. Jinak, mě hra celkem zklamala, asi jsem kvůli hype čekal víc, než jsem měl :/.

Odkaz ke komentáři

Tak mě napadlo, přes tenhle ohromnej hype, očekávání a nadšené recenze, se bojím, aby to ne výsledku nebylo slabší než kdokoli z nás čeká, a nebyli z toho všichni zklamaní. Recenze jsou jedna věc, ale osobní styl a vyzkoušení druhá. Nemůžu si pomoct, ale čim dál tim víc mě ten pocit přepadá.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu