Luk3z^ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 taky už to stahuju na PSko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Taktéž zběsile stahuji :D Jen škoda toho omezení města a času :( UPDATE: Ještě sice nemám stáhnuto, ale XZONE potvrdil, že demo na PS3 je s českým dabingem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Stazeno a demo dohrano, neni to spatny, jen skoda ze na plnou nemam penize. Jinak demo je kompletne v CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Hm mam dohrano demo na pc.Teda sem docela zklamany porad se opakujici hlasky ze zacatku zabavi nekdy sou i vtipny ale vetsinou nuda.Hlavni chyba je v tom ze vsichni sou strasne sprosti ale uplne vsichni i benga a chodci.Potom mi ta hra prijde takova pomala nevim proc.To ze nemuzu do vody je taky docela blby proste me to demo celkove zklamalo snad plna bude lepsi ale moc nedoufam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 A jak to vypadá po grafické stránce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldop306 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 po grafické strance mooc dobře benga sou neodbytný interakce spouštení vody atd libozní' ps:vim že asi blba otázka ale pude po netu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 jj po graficke strance krasa z mestskych akci urcite nejhezci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Tak tak už dohráno.. no grafika moc pěkná :) Ale zdálo se mi že se občas trhne a hlavně v tom baráku na alkohol, tuším v druhém patře to tak v té jedné části to jelo hrooozně zpomaleně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 doufam ze to toho 26teho vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Prosim hodíte sem Demo na Xbox?díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 po grafické strance mooc dobře benga sou neodbytný interakce spouštení vody atd libozní'ps:vim že asi blba otázka ale pude po netu ? Oficialne v Mafii II zadny multiplayer nebude (tzn. ani po netu). Je samozrejme mozne, ze se vytvori nejaky fanpack addon - ale to je zbytecne nyni predpovidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Není někde grafické srovnání s xbox verzí? Na ní si někteří stěžují, že je hra (alespoň demo) poměrně zubatá a jelikož grafiku má xbox hw lepší, tak by mne zajímalo, jak to vypadá na ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 No já teda nevím, jak ostatní, ale hrál jsem to na PC a ta grafika Mafie 2 byla hodně o ničem... Na to, že je to novinka... Ale oni už to říkali i sami vývojáři, že grafika nebude nic moc. Jinak, mě hra celkem zklamala, asi jsem kvůli hype čekal víc, než jsem měl :/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 No ten neberu nic ostatniho ale grafika na pc v 1920x1080,vse na plny,physX zapnuty vypada krasne (akorat mych 30fps pri tom nic moc :D ) nevim jako co si cekal.Jeste su zvedavej zitra jak to bude vypadat na ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 To StefiCZ: tak pak napiš...máš možnost srovnání...jak velký rozdíl tam bude. Čekám hlavně rozdíly ve fyzice a chování předmětů. Rozlišení a vyhlazování....to je asi jasný, že PC bude lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejh Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Prosim hodíte sem Demo na Xbox? Stejná prosba. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Demo pro Xbox360: http://console-forum.net/showthread.php?t=99470 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 proč to má vyjít na ps3 až zítra ? ... pěkně mě nasrali, nemůžu se dočkat zítřka, já už chci taky vědět jak to vypadá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Protože maj dneska jenom ty co maj PS + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Já jen doufám, že to tam bude hned o půlnoci. Mám příšerně pomalej internet, tak aby se to do rána stáhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 proč to má vyjít na ps3 až zítra ? ... pěkně mě nasrali, nemůžu se dočkat zítřka, já už chci taky vědět jak to vypadá :D Zle to vypada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Předpokládám že to bude zase odfláklej port na PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Zle to vypada... no já teď koukám na juťub na gameplay českýho dema a vypadá to dobře, až na tu policii a šíleně malý město ... :( no jo ale až si to zahraju tak můžu mít uplně jinej názor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Tak mě napadlo, přes tenhle ohromnej hype, očekávání a nadšené recenze, se bojím, aby to ne výsledku nebylo slabší než kdokoli z nás čeká, a nebyli z toho všichni zklamaní. Recenze jsou jedna věc, ale osobní styl a vyzkoušení druhá. Nemůžu si pomoct, ale čim dál tim víc mě ten pocit přepadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 tak koukam prave vyslo DEMO :-) uz taham a tesim se na nej jake to opravdu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.