Nanaki Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 je to buhužel tím že XBOX tady byl dříve všichni vývojáři (programátoři) se naučili pracovat s vývojovými balíčky od XBOXU, pak přišlo PS3 a jejih balíček, ale právě pokud se jedná o multiplatformní hry, dělá se prioritně PC a XBOX a z XBOXU konvert na PS3, pokud se jedná o exluzivní tituly víme jak to dopadá, viz. Uncharted 2. Jako taky programátor tohle chápu. Ovšem pak nechápu ty ceny her... A samozřejmě se musí dodat, že Xbox má "klasickou" strukturu, jako PC už nějakých 10-20 let (možná i víc). PS3 se liší a občas na to dojede. Má potenciál, ale dostat to z něj není tak jednoduché a samozřejmě to stojí prachy navíc. A to zrovna v téhle době je důležitý faktor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 takze myslete si o me co chcete ale ted uz v plusku neni a tak sem ji nainstaloval ze store a za a je mensi nez byla z pluska a vazne se to na zacatku pta na CZ instalaci jazyka... ale nejsem snad blb... pri verzi z PLUS se me to neptalo a nainstalovalo rovnou EN... otazka zni je to vazne mozny ? kdyz tu nekdo psal ze ji ma z pluska v CZ a nebo jsem vazne truhlik a neco prehledl jeste jen mala vsuvka v menu ted v te CZ je vyber jazyka to v te me prvni nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Díky hoši za vysvětlení. Tohle mě mrzí ohledně PS3. Líbí se mi politka Sony a proto mě mrzí, že to takhle dopadá :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Díky hoši za vysvětlení. Tohle mě mrzí ohledně PS3. Líbí se mi politka Sony a proto mě mrzí, že to takhle dopadá :/ aspoň že ty PS3 Only hry vypadají tak jak vypadají ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Ať už je to jak to je. Mafia II je kvalitní hra. Líbí se mi moc. Jen stále nechápu jednu věc, kterou jsem nepochopil i u RDR. Proč jsou na PS3 vždycky ty nejhorší verze? Hardwarem to být nemůže, protože ten je ještě silnější než u XBOXu(nebojte se není to narážka, XBOX take vlastním), ale přeci je to vždy nejhorší. Dříve jsem to sváděl na to, že vývojáři ještě neumí pracovat tak dobře se systémem a proto jsou ve hrách chyby jak prohlásili. Ale to bylo jak PS3 vyšlo od te doby uplynula řádka let a stále PS3 je na tom nejhůř. Jestli je na tom zase na vině microsoft, tak tímhle by dokonal dílo. Microsoft začal srát s Win a pak přišel XBOX a s tím začali problémy PS3. Odkupují licence na dobré hry, podplácejí studia atd..tohle neni fer vuči ostatním. Jejich chování nikdy nepochopím. to že vlastníš i xbox z tebe nedělá objektivního hráče... jak vidím tak zaujatost vůču ms je u tebe na místě... přemýšlej logicky... proč by ms platil za menší rozdíl mezi xko a ps3 verzí?(menší je myšleno že když to nemá vedle sebe na jedne v tak bys na to nepřišel že je to horší) podplácejí studia? myslíš třeba časová exkluzivita? to není podplácení :D co vím podplácení je "trestné" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Mike55 pro mě to byl šok když sem několik let nehrál žádnou novou hru a jen sem pořád někde četl o nextgen konzolích a když sem si pak pořídil ps3 a viděl některý ty hry co vypadaly hůř jak * sprostý slovo * Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 co vím podplácení je "trestné" aha tak proto nikdo nepodplácí... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Líbí se mi politka Sony Můžu se zeptat, co přesně se ti na ní líbí? canava: podplácení je trestné, když ti to dokážou. :/ Ale v tomhle případě se samozřejmě o podplácení nejedná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Tohle je topic Mafia II. Nechcu tady řešit situaci PS3. Jen jsem napsal, že mě to mrzí. S tím MS to nemyslím zle, ale rozhodně to nejsou žádní svatoušci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 OK, pravda, nebudem to tu řešit. Napiš mi PM, prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Neznám úplně dokonale americký právní systém v padesátý letech, ale nejsem si jistej jestli nezaplacení pokuty a následný útek je důvod pro zahájení střelby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 maly ste nekdy chut pastit kuli tomuhle castemu problemu u ps3 her s ps3jkou a vymenit ji za xbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 maly ste nekdy chut pastit kuli tomuhle castemu problemu u ps3 her s ps3jkou a vymenit ji za xbox ? ne...Xbox uz dodelava...ted jeste zvlada hry...ale uz beztak dosahli limitu...hry na nem jsou lepsi diky *jednoduchosti* programovani....na PS3 je 7jader z cehoz 1 ovlada zbylejch 6 ovlada fyziku grafiku atd....a to je tezky naprogramovat(+ ma xbox o neco lepsi grafickej chip)...ale kdyz nekdo dela jen hru pro PS3 a vyhraje si s Cell CPU taky to vypada nadherne(Uncharted 2) btw: pro ty co porad resis co je lepsi....kdo ma PC a PS3...vsimli jste si ze narozdil od PC verze je(kdyz mate PhysX vyplej)na PS3 ve videu v byte kour od cigarety....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 maly ste nekdy chut pastit kuli tomuhle castemu problemu u ps3 her s ps3jkou a vymenit ji za xbox ? Z bláta do louže. Pokud chtěl skvělou grafiku, pořídím si PC. Kapr: a to je ten problém, Kdo si chce vyhrát s Cellem, tak si taky pěkně zacvaká. A na to spousta firem nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 jo za pc ale hry co tam nejsou si nezahram.ale to je jedno.a ten cell je fakt brzda kdyz kolik 4 roky od prodeje nevedi programovat to us jo no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 A na Xboxu si nezahraješ hry, co jsou jen na PS3, nebo PC a na PS3 hry, co jsou na Xboxu a PC. Nikdy nemůžeš mít všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 A na Xboxu si nezahraješ hry, co jsou jen na PS3, nebo PC a na PS3 hry, co jsou na Xboxu a PC. Nikdy nemůžeš mít všechno. to je pravda ja jen tak.ale je to skoda . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Tyjo, mohli bychom přejmenovat tento topic , nový název: "Obecná diskuze o PS3 a Xkrabici" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Tyjo, mohli bychom přejmenovat tento topic , nový název: "Obecná diskuze o PS3 a Xkrabici" :lol: nj...porad to nekdo resi.....ale co je na PS3(nevim jak na Xboxu) jsou na PS3 nejaky efekty(kour prach kdyz pada tlustoch) ktery na PC pri vyplem PhysX nejsou...ale zase na PC i s vyplim PhysX se hejbe kabat...na PS3 ne :/ nevim hraju to na plny na PC bez PhysX a na PS3...a je to stejny a hezky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 ne...Xbox uz dodelava...ted jeste zvlada hry...ale uz beztak dosahli limitu...hry na nem jsou lepsi diky *jednoduchosti* programovani....na PS3 je 7jader z cehoz 1 ovlada zbylejch 6 ovlada fyziku grafiku atd....a to je tezky naprogramovat(+ ma xbox o neco lepsi grafickej chip)...ale kdyz nekdo dela jen hru pro PS3 a vyhraje si s Cell CPU taky to vypada nadherne(Uncharted 2)btw: pro ty co porad resis co je lepsi....kdo ma PC a PS3...vsimli jste si ze narozdil od PC verze je(kdyz mate PhysX vyplej)na PS3 ve videu v byte kour od cigarety....:) To bych se hádal , nevíš jak muže nějaká konzole dodělávat když se zde nejedná ani tak o HW jako při vývoji o optimalizaci enginu a ta jde pořád dopředu , je jasný že se to rovnat s PC nemuže ale s PS ano , tam budou hry na stejné úrovni ... Je sice pěkné že má PS3 7procesoru ale každe z nich dokáže počítat jen jednu instrukci (je to 7jedro bez Hyper Traidingu ) což u Xboxu je to jinak je to 3jádrový procesor u kterého souběžně jedno jádro počíta dvě intrukce s Hypertraidingem takže se dá říct že xbox má 3jádrový procesor společně s třemi jádry simulovanými (3+3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 vemte si jak dopadl xbox1.mal hodne vykonu navic a jak dopadnul?byl na nem doom 3 atd.a stejne to ps2 vyhrala.takze vykon neni vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 tak kdyz je PhysX na medium tak ani ten prach od tlustocha neleti(na PS3 jo) ale zase odklitaj kusy zdiva a zustavaj tam proste ja bych nerekl ze je to strasny a uz vubec ne jak tu nekdo popisuje...co ja vidim rozdil kdyz na to kouknu je jen kus vyhlazovani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 To Fenix: takto porovnat ty dva procesory, je v podstatě jak porovnávat hrušky a jablka. Sorry, ale v tomhle ta síla absolutně není. Každý z těch dvou CPU (dá-li se Cell nazvat zcela CPU, protože má mnohé znaky GPU v grafických kartách) je dobrý na něco jiného. Bohužel jsem offtopic, takže nebudu pokračovat. Ale zadejte si do youtube PS3 render....a uvidíte, co cell dokáže. Měli bychom se vrátit k tématu mafie...stejně tohle vlákno potřebuje promazat či založit nové, až vyjde plná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Chtělo by to tady promazat od spamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Chtělo by to tady promazat od spamu. Já bych řekl, že to módi ví, tak nevím proč tady takhle spamuješ... Sry za SPAM :lol:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.