Meridius Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Jedna věc je zajímavá, na 2k czech fóru se na 40 stránkách lidi domáhají oficiálního vysvětlení, proč je to tak dodrbané a opravdu vymýšlí šílené teorie, že demo je v pořádku a došlo k poškození při nahrávání na ps store atd. :-) No nevím. Když se podíváte, jak ikona Carmack oznámil, že jeho Rage poběží i na iphone v 60 fps, tak je práce programátorů na Mafii, co se týče konzolového portu, hodna pousmání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 meridius on je pomerne znacny rozdil programovat hru na iphone a na ps3, nehlede na to ze ps3 je znama svojim skvelym a jednoduchym programakem... takze se nesmis divit ... protoze kdyby meli udelat zase port kterej by byl o neco lepsi zabralo by to vic casu.. a taky by to mohlo podle mojeho vypadat o dost lip ;) preci jen na iP dokaze programovat skoro kazdy trochu zrucnejsi clovek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Tvle doufám, že konečná verze Mafie II bude na PS3 mnohem lepší. Framerate dole, strašně hnusné textury, žádná krev ani díry do těl...děs tvle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Tvle doufám, že konečná verze Mafie II bude na PS3 mnohem lepší. Framerate dole, strašně hnusné textury, žádná krev ani díry do těl...děs tvle. Na ps3 to neni? Ps3 nemám takže nevím, ovšem na pc krev i díry do těl jsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Ne. Tohle mě fakt nasralo. Nešlo mi o textury atd..ten framerate se určo polepší ještě, ale že tam nebude krev? To by mě nenapadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Mafia 2 Demo Autoencyklopedie Tady jsem pro vas vytvoril autoencyklopedie z dema Mafie 2 jestli me bude nejake auto chybet tak prosim o upozorneni a hned dodam dik. http://darkmatchcz.rajce.idnes.cz/Mafia_2_Demo_Autoencyklopedie/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 že není v mafii 2 krev ? kde jste to nabrali :D ... teda nevím jak na oblečení u mrtvol ale na stěnu atd. se vždy krev rozstříkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Nevím jestli se něco rozstříkne, ale nedělají se díry do těl+když zastřelíš někoho tak z něho na zemi nevyteče krev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 v mnoha hrách není ani kapka krve a nijak to neubírá na hratelnosti a ani si toho nevšímáš... ve skutečnosti by z tebe taky netekly litry krve jak např. v gta4 :D ikdyž pravda že by ta mafie mohla být víc propracovaná.. místo splachování hajzlu tam mohli dát něco užitečnějšího, např. tu krev, ale já jsem spokojenej, já si ani té chybějící krve nevšiml.. ale vím že když jsem jednomu hajzlovy rozstřelil hlavu tak se na stěnu ta krev pěkně rozstříkla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Tak jsem se rozhodl, že zruším sběratelskou edici na PS3 a koupím si normal na PC. Na mojem starci mi Mafia jede vše na nejvyšíí včetně vyhlazování. Jen physx musím mít vypnutou ale o tu mi nejde. Takže kdo by chtěl, je možnost si zarezervovat jednu PS3kovou sběratelskou verzi na Xzone, která ted už není dostupná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 canava: ''ve skutečnosti by z tebe taky netekly litry krve'' střel se 2x do břicha a uvidíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Hele nevíte jestli ve finální verzi pro ps3 bude tráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 myslim ze ne jack rekl ze konzolove verze vypadaji bajecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 No nic jen bych čekal ,že když na xboxu 360 tráva je a ps3 verze je s cenou xbox verze totožná,tak přeci si zaslouží majitelé ps3 plnohodnotnou verzi hry se vším všudy a ne nejakou o celkem dosti znatelný poznatek ošizenou hru.Přece když zaplatím stejnou cenu jako u xboxu tak si zasloužím to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 promin ale celkove v mafii jsou horsi veci treba spatny Framrate,rolovani obrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 No mě spíš ps3 verze připadá jak na nejniší detaili na pc s rozlišením 1024x768 pixelů.čekal jsem popravdě něco ůplně jiného.Když to hraju tak je to tak strašně „ohryzané" ,že steží rozeznávám detaily budov,vozů,atd na celmek krátké vzdálenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 myslim ze ne jack rekl ze konzolove verze vypadaji bajecne Já si myslím že naopak ano, při spuštění DEMA máš napsáno, že full hra bude odlišná, nebo něco v tom smyslu, vím že to konkrétně neznamená, že bude grafika lepší, ale myslím si , že by něco takového nevydali, ještě k tomu to je nejdražší ze všech tří platforem... PS: já hraji na Xkrabici, a nemůžu si stěžovat... Peace :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 promin ale celkove v mafii jsou horsi veci treba spatny Framrate,rolovani obrazu já takovej problém teda nemám... a jinak s tím krvácením to není tak žhavý... pokud se nezasáhne tepna nebo tak něco tak tý krve moc není.. ale souhlasím s tím že by tam mohla být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 na zacatku je napsano ze ten level je prispusoben demu a ze ve finalni hre bude vypadat jinak(bude v zime) samozrejmne ze tu hru nejak jeste opravi ale rikam ze u ty ps3 bych necekal zazrak hlavne at opravi bugy jsou jich tam desitky taky hraju na X-ku canava: ne to jen nepoznas problem tam je to scrolovani obrazu staci si vsimat na silnic kdyz jedes kazdysi rika problemy nemam ale ma neni to odlisny jen oko je odlisny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 scrolovaní obrazu ani pořádně nevím co je :D ale fps mám luxusní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 :D jako když scroluješ stránku na netu ale sekavy :D to je fuk bud rad ze si toho nevsimas :D ja to delal do dneska ted kdyz jsem si toho vsim sere me to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Takže, včera jsem se v demu věnoval hlavně zkoumání okolí, postav atd. AI civilistů ve hře je na naprosto dementní úrovni ... Nevím jestli jste si toho všimli, ale je hodně divné když na někoho namíříte zbraní a on na to vůbec nezareaguje. Zkoušel jsem se postavit i přímo před procházejícího chodce, a ten dál šel jako by se nechumelilo. Dokud opravdu nevystřelíte, nic se neděje :). Dále jsem začal střílet do čelního skla auta a pan řidič jen zastavil a zíral na mě, grafika mi přišla celkem nedoladěná a vůbec to na mě celé působí nehorázně odfláknutým dojmem. Nedávno jsem asi po 6 dohrál první díl a tam mi okolí přišlo mnohem propracovanější než u tohoto dema ... a i inteligence běžných lidí je tam na trochu jiné úrovni .... Pevně věřím že finální verze bude opravdu doladěnější, ale jestli chtěli hoši z 2K tímhle demem přilákat lidi ke koupi, utrhli si pěknou ostudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 A já sem hodím taky trochu ze svého názoru! Pro mne je Mafie Mafií. A i když je tam pár špatných věcí( pro mě to tedy nejsou věci kvůli kterým bych musel být naštvaný a nebo bych přemýšlel o sebevraždě)tak to ale nemě ní nic na tom že to demo mi dalo to co mělo. A vím že rozšířím sbírku her na PS3. A fakt se na to těším!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Spilif: Promin ň ale to je přesně ten názor o který se tvůrci modlí aby měla většina lidí.. je to prostě Mafia.. že to má název neznamená, že je to to stejné, to stejně kvalitní :) Je to stejné jako, když jméno Flashpoint odkoupili a pak vydali svou hru.. která skončila v propadlišti dějin. Pravda, Mafii dělají vesměs, ti stejní tvůrci, ovšem, už pod vedením ne sama sebou ale amíků, kteří si prostě řeknou co tam má být a co tam nemá být.. tudíž, je to prostě jiná značka, se stejným názvem. Prostě, nehleděl bych na to, že kdysi dávno byla nějaká úžasná Mafia, tohle je prostě jiné... bohužel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Demo docela ujde doufam ze plna hra bude mnohem lepsi ale co me tam vadilo je ze jsou snad na kazdem kroku policajti chces dat nekomu do huby a uz te honej je to des ale jinak jsem spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.