Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ja jsem to dohral uz skoro pred tejdnem(na PC)....prijemne me prekvapily naroky na hru(na PC)nemam zadny delo a jedu na max bez trhani...a grafika(zvlast v noci)vypada perfektne....na PS3 jsem hral demo a zase tak strasny mi to neprijde jak tady kazdej rika......ale je pravda ze 1ka byla lepsi...kdyz chodite a strilite tak mi to hodne pripomina Kmotra 2

Odesláno
  http://www.playstation.hodnoceniher.cz/ napsal:
Dnes ráno se na internetu objevilo datum vydání připravovaného DLC přídavku Jimmy’s Vendetta pro Mafii 2. Nový obsah nám přinese hned 30 nových misí, v roli zabijáka Jimma, který je něco jako nájemný vrah. DLC se na PlayStation Store objeví 7.září. Původně bylo plánováno, že Jimmy’s Vendetta bude k dispozici zcela zdarma, ale cena je nakonec stanovena na $9.99 dolarů.

Takže na konec žádné DLC zdarma :(. Já jim na novou hru kašlu a koupim ji až někde z bazaru.

Odesláno

Já bych zůstal nohama na zemi. Jestli vyjde 7. září nějaký DLC, tak stejně nebude v češtině... Pokud správně počítám, tak zatím vše co bylo slíbeno, tak nevyšlo (plnou lokalizaci neslibovali a vyšla... :-) ). Všechny verze budou identický, to se nějak nepovedlo. Bonusovej pack pro předplatitele, stále nemám a nikdo není schopen říct, kdy bude. The Betrayal of Jimmy v den vydání pro všechny zdarma je v nedohlednu. Takže nevěřím tomu, nespoléhám na to a hlavně se na to nebudu těšit. A jestli to vyjde, tak to bude příjemný překvapení. Jinak Mafia 2 i přes všechny výtky se mi moc líbí.

Odesláno

Tenhle přístup 2K je k zblití. neustále se něco ruší, na úkor zákazníka, aniž by nám o tom dali vědět.

Wrout: 2 kila klidně dám, ale pokud mi slíbí, že dostanu DLC zdarma v den vydání, a nedostanu ho, v den vydán není ani na store ke koupení a 2K není ochotné alespoň říct, kdy bude, tak to je vrchol a na to jim seru. To ať si to sežerou, o tohle nemám zájem. A pak ať se nediví že všichni kupují bazarovky.

Kdo souhlasí thanks ! :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu