For_est-5 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Tak jak je na tom ta grafika u plny verze PS3? jak by na tom měla asi být?:roll:demo je ukázka toho nejlepšího ze hry, myslíš si že po vydání dema začali upravovat grafiku:roll: V zimním hávu to vypadá dobře, ale furt je to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Měl jsem za to, že demo právě neukazuje to nejlepší ze hry, že si tím pojistí to, abys hru neodsoudil na základě dema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Pokud by demo ukazovalo záměrně horší části, došlo by spíš k odsouzení. Demo má sloužit k tomu, aby sis udělal o hře nějaký dojem, když tam budou špatné věci, bude dojem jasně horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 jak by na tom měla asi být?:roll:demo je ukázka toho nejlepšího ze hry, myslíš si že po vydání dema začali upravovat grafiku:roll:V zimním hávu to vypadá dobře, ale furt je to stejné. To sem chtel vedet, dik. Nikdo se tu prave nevyjadril. Takze to pekne zkonili, pekny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 včera dojeto ještě jednou si to dám na hard a pak ještě jednou na easy at posbírám zbytek věci ... grafika se mi libi ... je krásná žádný blivajs jak u některých her mě přijde dostatečná na konzole :) příběh je pěkný akorát moc zamotaný a dost smutný konec ale to tak u mafie bývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 hru sem koupil,hral asi pul hodiny a vetsi shit je snad jen aliens vs predator.hned jedu vratit.hral jsem demo na pc a nebylo to spatny,ale ps3 verze?des a hruza.zlaty gta 4 oproti tyhle smucce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Je pravda, že na PS3 je vetší možnost tuningu aut než na Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Je pravda, že na PS3 je vetší možnost tuningu aut než na Xboxu? obsah je stejnej, liší se to jen ve kvalitě zpracování pokud vím :D MjollniR: hm tak ty asi nevíš co je dobrá hra viď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 canava ... vim jen ze Mafie to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 dobře hrál si půl hodiny...kam si se dostal a copak ti na tom vadilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 za pul hodky proste vsechno poznal chapes :D poznal ze pribeh je naprt a vsechno je spatne no jo komu nei rady tomu neni pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 já jsem zas hrál 4 hodky a poznal jsem že to má parádní příběh a to mi k druhým vánoců stačí :D ( od hry jsem nic moc nečekal ale byl jsem příjemě překvapen :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 presne pribeh paradni grafika no sere me trava ala mafie1 kdyz je na pc proc nejni na ps3ku ale co to ozelim super kary a dobre se ovladaj nejezdis na lede jako v gta (a to tam je zima) ja se z hrou spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Ja jsem to dohral uz skoro pred tejdnem(na PC)....prijemne me prekvapily naroky na hru(na PC)nemam zadny delo a jedu na max bez trhani...a grafika(zvlast v noci)vypada perfektne....na PS3 jsem hral demo a zase tak strasny mi to neprijde jak tady kazdej rika......ale je pravda ze 1ka byla lepsi...kdyz chodite a strilite tak mi to hodne pripomina Kmotra 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Dnes ráno se na internetu objevilo datum vydání připravovaného DLC přídavku Jimmy’s Vendetta pro Mafii 2. Nový obsah nám přinese hned 30 nových misí, v roli zabijáka Jimma, který je něco jako nájemný vrah. DLC se na PlayStation Store objeví 7.září. Původně bylo plánováno, že Jimmy’s Vendetta bude k dispozici zcela zdarma, ale cena je nakonec stanovena na $9.99 dolarů. Takže na konec žádné DLC zdarma :(. Já jim na novou hru kašlu a koupim ji až někde z bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Tomu se říká vychcanost,nalákaj lidi na DLC zdarma který pak v plný hře není a nakonec oznámý že si ho budem ještě muset zaplatit. Jsem rád že sem předobědnávku zrušil a koupím si bazarovku a po dohrání ji nechám kolovat dál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 To vás zabijou 2 kila? Já se to teda klidně zaplatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Me na mafii vadi vice veci, grafika je nejhorsi (to bych prezil) ale proc teda stoji ze vsech verzi nejvic? Pokles FPS (i ja to zaznamenal a to si toho nevsimam) v demu - nevim jak v plny. A to DLC slibili ze bude zdarma a nic. Tak proc sakra ta hra stoji o 100 vic nez na xku? Nejde mi o stovku, ale o to proc to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Takže na konec žádné DLC zdarma :(. Já jim na novou hru kašlu a koupim ji až někde z bazaru. :D jasne na PS3 je to nejhorsi a jeste to DLC co melo bejt zadarmo bude za penize :D no to je teda....to chtej snad ty lidi vic nas**** zlaty PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Jsou to ha*zlové...to co tam mělo být...no ty vole...http://mafia2.scorpions.cz/clanek/vsechny-mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Já bych zůstal nohama na zemi. Jestli vyjde 7. září nějaký DLC, tak stejně nebude v češtině... Pokud správně počítám, tak zatím vše co bylo slíbeno, tak nevyšlo (plnou lokalizaci neslibovali a vyšla... :-) ). Všechny verze budou identický, to se nějak nepovedlo. Bonusovej pack pro předplatitele, stále nemám a nikdo není schopen říct, kdy bude. The Betrayal of Jimmy v den vydání pro všechny zdarma je v nedohlednu. Takže nevěřím tomu, nespoléhám na to a hlavně se na to nebudu těšit. A jestli to vyjde, tak to bude příjemný překvapení. Jinak Mafia 2 i přes všechny výtky se mi moc líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Karol_PS3: Prave ze tohle je to DLC co melo bejt zdarma v den vydani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Tenhle přístup 2K je k zblití. neustále se něco ruší, na úkor zákazníka, aniž by nám o tom dali vědět. Wrout: 2 kila klidně dám, ale pokud mi slíbí, že dostanu DLC zdarma v den vydání, a nedostanu ho, v den vydán není ani na store ke koupení a 2K není ochotné alespoň říct, kdy bude, tak to je vrchol a na to jim seru. To ať si to sežerou, o tohle nemám zájem. A pak ať se nediví že všichni kupují bazarovky. Kdo souhlasí thanks ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 z cenegy povrdili že DLC budou v češtině tak nevím co tu kdo psal že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 playerPS: Nevím... jinak k té ceně, říkali, že pro 1.majitele zdarma, ostatní za 10dolaru. Na US Storu je to od dne vydání. Tak se nechme překvapit. jakubgaluszka: v češtině DLC bude, ale já mám pochybnosti o tom datu 7. 9., když psali, že to bude později v tomto roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.