LegionCZE Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Prosím všechny, aby si děj nechali pro sebe, jsou tu sice lidé, co si Mafii 2 kupovat asi nebudou, ale i tak nechtějí znát konec a průběh hry, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 mafia už po 3 projetá xD ... ještě mi chybí posbírat zatykače a mám to celý :) jinak mafia po příběhu je hodně dobrá ... není to mafia 1 ale za mě má 9/10 :) jen škoda že není moc obsáhlá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Taky jsem měl hrací dobu tak těch 14 hodin ale jen proto, že jsem si tu hru užíval, hodně jsem jen tak jezdil, páč ježdění autem navíc s ps ovladačem je v mafii skvělé, ale jinak hra docela rychle uběhla, pěkný příběh, ale ten konec mě donutil čučet na telku s hubou otevřenou jako, že co si to na mě vymysleli pánové z 2K Czech. A doufám, že s Joem to nedopadne špatně:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Já si koupil Playstation plus na český store a pak zjistím že Jimmyho vendeta je jen na UK a US store, to v tom 2K opravdu už přehnali pič... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Mafie 2 je otocena hned, spatna sice neni ale nenadchla mne jako to gameplay ktery sem videl na utube a kvuli kterymu sem si ji koupil. konec byl dost divnej to taky priznavam. co se mi na hre hodne libilo je jizda autem jinak se neda rict ze by to byl takovej prevrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 vcera jsem hru taky poridil, ale po par hodinach jsem davno z pulkou hry coz me mrzi budu muset jet jeste na hard aby mi ta hra alespon chvili vydrzela... jen ten datadisk me pekne se*e, hra za 1600 a nemuzu si k tomu dokoupit datac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Nemůžu udělat tu přestřelku v tom skladu u toho tlusťocha co zaměstnával Vitovo tátu (teď mi vypadlo jeho jméno) hned na mě začnou házet molotovy a než se rozkoukam tak jsem mrtvej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 stačí se krýt za bedny v pravo a vlevo na střídačku. Dvakrát přijdou po schodech a pak už je tam sám. Musíš ho párkrát trefit a je to. vydrž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 presne jak rika david nabehnout a hned se schovavat zleva zprava za bedny chlapci budou nabihat snad jedna vlna ze schodu na ty se da krasne pockat zprava se ti krasne ukazou na musku. potom vysprintovat nahoru a oddelat ho nebo zespoda ale to mi prislo tezsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Nemůžu udělat tu přestřelku v tom skladu u toho tlusťocha co zaměstnával Vitovo tátu (teď mi vypadlo jeho jméno) hned na mě začnou házet molotovy a než se rozkoukam tak jsem mrtvej.. Taky jsem to dlouho nemohl udělat (jmenuje se Derek). Mě se osvědčilo, že jsem rovnou vyběhl do kanceláře po schodech a odtud je pomalu zabíjel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Za bedny je hloupost se schovavat je lepsi kryt se za temi betonovymi sloupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Ted jsem dorazil domů tak jdu na to,včera jsem u toho nervil. Já takovej zkušenej pařan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Taky jsem se nervil, z toho si nic nedělej, ale pak jsem viděl verzi jak šel rovnou do kanceláře na youtube, tak jsem to vyzkoušel a ono se to povedlo hned na poprvé. Rozhodně tu mojí verzi aspoň zkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 To já tam vletěl jako blázen s thompsnem začal střílet všemi směry a hned jako prvního sem ho zabil pak to byla pohodička zrovna v tom kole byla UI nepřátel trochu slabá běhali tam jak lesní včely jinak ještě težší ale bylo potom poslední kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Když ti to nepujde tak tam vjed autem takhle jsem to udelal ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Doporučuju čekat až vykouknout a střílet napřesno pistolí... to je jistota, když nebude zbytí, uteč dál a skrej se od nich dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 neberte to osobně ale já nijak moc extra nehraju a na hard jsem s mafíí neměl žádný problém tak lehkou hru jsem snad nikdy nehrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 tak vcera kolem pul druhy rano jsem dohral, podle toho co vsichni vsude rikali, jsem cekal konec hodne marnej, navaznost jednoho ukolu na Mafii I se mi zdal vybornej! Celkove hra byla zezacatku az do konce dobra, sice jsem od toho cekal vic, jako vsichni, ale me se hra opravdu libila a nelituju penez, co jsem za ni dal... Dnes si to jeste rozjedu na hard, ale necekm nejaky vetsi zaseky nez na medium... A konec hry? nechci spoilovat, ale chudak J.... Me se konec velmi libil, jen se modlim, aby slapaly na nasi CZ verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Konec neni jen "hodně marnej" ... je to ukázkovej příklad jak co nejvíc zničit příběh/atmosféru/dojem ze hry během pár sekund. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 wolf - ty si to dohral a jdes si to pustit znova na hard?? heh to sem dlouho neslysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 co si neslysel ze to dohral na medium a ted si to da na hard?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 co ti na tom prijde divny? pokud chces aichy dojet vsechny, vetsinou to nedas na prvni dohrani! jesti jo tak ses super skiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Společnost 2K Games dnes odhalila už třetí DLC pro druhý díl Mafie. Hráč se v rozšíření nazvaném Joe’s Adventures chopí Joea Barbara, nejlepšího přítele Vita Scaletty, a to v době, kdy je právě Vito ve vězení. Joe v dramatické příběhové složce zjistí, proč Vito sedí v lochu, zároveň také odhalí tajemství mocné mafiánské rodiny Clementů. DLC tak rozšíří příběhovou složku, dále nabídne nové lokace, zbraně a boční arkádové mise. Podíváte se tak třeba na vlakové nádraží, do skladu lodí, na pobřeží jezera a do dalších dosud neviděných budov v Empire Bay. Vývojáři dále upozorňují na nové oblečení a další hudební skladby typické pro dobu 40. a 50. let minulého století. Hráče by ale výrazněji mělo potěšit několik bočních úkolů. V arkádových misích totiž bude možné sbírat body a v případě solidního výsledku se zapsat do high-score tabulek na internetu, čímž Mafia hráče naláká k vylepšování sebe sama. DLC Joe’s Adventures vyjde ještě letos (přesné datum zveřejněno nebylo) na obvyklých místech pro všechny platformy, cena je zatím neznámá. Poslední stahovatelný balíček pro druhou Mafii, Jimmyho vendeta, vyšel nedávno a obdržel od nás šest bodíků z deseti. Zdroj: hrej.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Joe's Adventures Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProStaff Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Ahoj. Asi by nikdo z těch, kdo mají Mafii 2 v češtině nebyl ochotnej vlézt na Blu ray disk do složky \PS3_GAME\USRDIR a z ní nahrát někam na net soubor sds_cz? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.