Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Taky doufám že to vyjde na konzole s dabingem ..těším se na Vašuta a ne na nějakeho magora z usa ktery to nadabu upně jinak ... doufam že když jsou tu ty zdržovačky tak pracují na pořádném dabingu bylo by to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Kolář z 2k czech řekl že to bude na konzole pouze s CZ titulky, protože Cenega jako vydavatel hry v Čr se rozhodla že dabing na konzole nebude, jen na PC. Hlavně ty titulky.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Tak aspoň že to.. Dabing by byl ohodně lepší, ale můžem bejt rádi za ty písmena :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 presne alepson ze titulky s tema uz se to pro nas kdo neumi moc anglicky da hrat i tak aby pochopili hezky pribeh :) dabing je dabing ale titulky budou stacit... jak se rika furt lepsi nez dratem do oka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 presne alepson ze titulky s tema uz se to pro nas kdo neumi moc anglicky da hrat i tak aby pochopili hezky pribeh :) dabing je dabing ale titulky budou stacit... jak se rika furt lepsi nez dratem do oka :D Taky by se vydavatelů žíly nezkrátily, kdyby ty titulky frkli ke každé hře. Věřím tomu, že banda vysokoškoláků by to dělala za pár peněz. Nebo bych si tu lokalizaci stáhnul třeba za 50,- Kč z PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Vánoční dárek od 2K 23. prosince 2009 10:12:13 Tak přece jenom na nás 2K nezapomněli a den před Štědrým dnem vypustili, skrze server Scrawlfx.com pětici zbrusu nových zimních obrázků, které vám ve svých hráčských doupatech jistě pomohou navodit tu správnou vánoční atmosféru ... :-) Na prvním screenu má Vito problém, je zatčen. Pochválil bych zde hlavně vynikající gestikulaci a zpracování mimiky. Tento obrázek zachycuje scénu, která snad předcházela situaci na prvním obrázku (a nebo taky ne :-)). Cením si hlavně skvělého nasvícení celého výjevu. Vito má dneska smůlu, podruhé zatčen za tři screeny. Povšimněte si skvěle zpracovaného ledu, divím se, že ten policista s Tommy gunem ještě normálně stojí ... Přestřelka v nové lokaci vypadá opět úžasně, co víc dodávat? Nová lokace prozrazena - masokombinát, což jen dokazuje, jak velkou fantazii kluci a holky z Brna mají. Sakra, ta hra bude něco! Autor: Dominick & Kubaiss | Zdroj: scrawlfx.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Některé už známe, některé jsou novinkou. Větší komentáře k nim asi nevymyslíme, takže - kochejte se. Thx Kubaiss a rock za tip. Autor: Raptor | Zdroj: Voodoo Extreme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Škoda toho dabingu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 CZ dabing chci, asi si dočasně koupím PC. Neskutečně mě ale sere, že to musím dělat kvůli jedný hře :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Já na to mám PC slabé.... především procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Snad to tu jeste neni ... :) http://www.youtube.com/watch?v=XjaBZwBXGZs&NR=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Snad to tu jeste neni ... :) XjaBZwBXGZs jak jsem byl spise pro titulky,tak ten dabing neni spatnej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 CENEGA CZ oficiální vydavatel Mafia 2 v Čr:http://www.cenega.cz/pdf/?id_platform=6&id_game=732 Položka lokalizace je zajímavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 zajímavé by to bylo, kdyby tu PC verze nebylo "český dabing", takže to "česky" znamená jen titulky (ikdyž lepší než nic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 100% je to lepsi nez ENG edit: tak jsem psal na cenegu ohledne ty lokalizace co maj napsano na webu... a dostal jsem tuhle odpoved fakt me nepotesily! Dobry den, bohuzel zatim nemame od 2K definitivni vyjadreni, ale podle vseho to spise vypada, ze plne lokalizovana bude pouze PC verze. Konzolove budou v ENG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 nechtel jsem dual post ale rad bych aby se to refreshlo, zjistil jsem nejaky info co by lidi mohlo zajimat a nevim jak smazat prvni prispevek. tak se nezlobte admini a moderatori :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 zajímavé je, že Cenega se vymlouvá na 2K a 2K zase na Cenegu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 je to divny no, ale musime se nejspis smirit s tim ze na konzole si to proste zahrajem jen ENG takze me ceka upgrade PC protoze si to chci uziv v CZ. Nechapu, ze kdyz je to hra od nas proc tam nemuzem mit nas dabing... Nebo alespon ty titulky zatracene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Ja bych se nedivil kdyby to pro nas udelali jenom hebrejsky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Proč tvrdíte že hra nebude mít cz titulky, ty na konzole budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 cetl jsi to o par prispevku ves co jsem psal? tak jsem psal na cenegu ohledne ty lokalizace co maj napsano na webu... a dostal jsem tuhle odpoved fakt me nepotesily! Dobry den, bohuzel zatim nemame od 2K definitivni vyjadreni, ale podle vseho to spise vypada, ze plne lokalizovana bude pouze PC verze. Konzolove budou v ENG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Plně lokalizovaná verze znamená celé v češtině i s dabingem, ale na konzole bude sice hra v eng ale s cz titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Moje otazka znela jestli bude mit dabing nebo alespon CZ titulky a odpoved byla tato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Distributor Cenega Czech, který u nás zastupuje Take 2, před okamžikem rozeslal novinářům svůj plán na první polovinu tohoto roku. Odhalil v něm dosud nezveřejněné skutečnosti, jak je mají Take 2 interně naplánované, ale ještě je nikde oficiálně neoznámily. Hra Mafia II podle něj v ČR vyjde 31. května 2010 pro PC a 3. června pro X360 a PS3. Potvrdil se tak náš dřívější odhad. "Informace berte samozřejmě s rezervou, protože může dojít k neočekávaným změnám," nemohl Karel Drda, PR manager Cenegy Czech vynechat tradiční varování. Přesto si troufáme tipovat, že tento přelom května a června sedí více než přesně, neb koresponduje se všemi souvislostmi, co na toto téma víme. Další novinkou, která vyplynula z tohoto release-listu, je fakt, že konzolové verze Mafie II nakonec nebudou lokalizovány. Vloni Cenega říkala, že se ještě v dané věci rozhoduje. Nyní to vypadá, že se tak už stalo, ostatně nejde s tím otálet věčně. Zatímco u řady jiných her se v tabulce uvádí "TBC" (To be confirmed - bude upřesněno), u PS3 a X360 verze Mafie II tam je napsáno "Localization: None". S kompletním českým dabingem a přeloženými texty tedy bude pouze PC verze Mafie II, což dnešní release-list znovu potvrdil. Zdroj Eurogamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 njn, Cenega, to se dalo čekat, ti rádi vrážej hráčům kudlu do zad a ještě se přitom tvářej jak moc toho pro ně dělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.