folty.hans Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 jj super dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 lol chci se zeptat nakolikrat ste delali ty prvni zavody v kariere s tim oranzovym polem....to je hruza pekelne tezky....mate nekdo nejakej figl jak na to nebo to je o tom furt jezdit a jezdit a jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 ma nekdo moznost upnout colina ve verzi na 512tku??? zatim nemam poradnou kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 cus lidi hele mam problem...po dlouhy dobe sem se vratil ke colinovi...a chci se zeptat jestli nekdo nema save na karieru uplne na zacatku...proste s tema pomalejma autama na zacatku neumim a potrebuj se uz konecne dostat pres to oranzovy debilni polo :oops: .....dik moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 tak ma nekdo nejakej save z colina???diky moc by mi to pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 to ja si stahl colina2005 a nekdy se mi pri loadingu sekne a musim vypnout psp. Zkousel sem to na dvouch PSP jedno s fw 3.02OE-B a druhy s 3.03OE-C. Nechapu to uz sem stahl druhy iso a obe delaj to samy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 wrc snad poškození má ne?ale pro mě největší plus u colina je mnohem větší počet aut,u wrc jich je jen párJen pár aut??? Vždyt je jich tam 30... Nedávno jsem si pujčil WRC od kamoše, ale dostal jsem se k ní až ted, ale nezdá se mi zase tak špatná... Sice jsem Colina nehrál, takže nechci porovnávat, ale WRC taky není špatný poježděníčko... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 wrc snad poškození má ne?ale pro mě největší plus u colina je mnohem větší počet aut,u wrc jich je jen párJen pár aut??? Vždyt je jich tam 30... Nedávno jsem si pujčil WRC od kamoše, ale dostal jsem se k ní až ted, ale nezdá se mi zase tak špatná... Sice jsem Colina nehrál, takže nechci porovnávat, ale WRC taky není špatný poježděníčko... :?jenže těch 30 aut je jen nějakejch 6 aut který sou vždycky o stupen lepší,tot vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 wrc snad poškození má ne?ale pro mě největší plus u colina je mnohem větší počet aut,u wrc jich je jen párJen pár aut??? Vždyt je jich tam 30... Nedávno jsem si pujčil WRC od kamoše, ale dostal jsem se k ní až ted, ale nezdá se mi zase tak špatná... Sice jsem Colina nehrál, takže nechci porovnávat, ale WRC taky není špatný poježděníčko... :?jenže těch 30 aut je jen nějakejch 6 aut který sou vždycky o stupen lepší,tot všeAaaaha.. Mám to chvíli, takže ještě nevim.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Přatele zavodni hry hraju uz hodne let a colin kdyz vysel na psp tak to pro me byla a porad jeste je naprosta seznace..podle me je to na psp strasne moc nedocenena hra. Ma nejlepsi grafiku,fyziku a proste je nej. lepsi nez nejnovejsi toca 3(podle me). Na to ze to je psp tak ta grafika je uplne dokonala a fyzika taky. Jak je tu na foru sekce racing game tak mel byt v hodnoceni i colin..proste neni to tak proflakla hra a je to skoda.Ale mozna je to diky tomu ze je to simulace takze hodne lidi odradi slozitejsi rizeni nez u arkad..ale pratele řadit,mit požitek s chovani auta , makat na lepsich casech a jeste s takovou grafikou..PROSTE PODLE ME JE TO NEJLEPSI ZAVODNI HRA NA PSP!!A taky je to jedina hra kterou si nejspis koupim* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Přatele zavodni hry hraju uz hodne let a colin kdyz vysel na psp tak to pro me byla a porad jeste je naprosta seznace..podle me je to na psp strasne moc nedocenena hra. Ma nejlepsi grafiku,fyziku a proste je nej. lepsi nez nejnovejsi toca 3(podle me). Na to ze to je psp tak ta grafika je uplne dokonala a fyzika taky. Jak je tu na foru sekce racing game tak mel byt v hodnoceni i colin..proste neni to tak proflakla hra a je to skoda.Ale mozna je to diky tomu ze je to simulace takze hodne lidi odradi slozitejsi rizeni nez u arkad..ale pratele řadit,mit požitek s chovani auta , makat na lepsich casech a jeste s takovou grafikou..PROSTE PODLE ME JE TO NEJLEPSI ZAVODNI HRA NA PSP!!A taky je to jedina hra kterou si nejspis koupim*WRC je uplna picovina..grafika hnusna,kreslena..modely aut na nic..cerny skla..a fyzika a ovladani razeni..proste pruser..nekupuj to PROSIIIIIIIM*colin je the best!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 No ja ti nevim Homolko,me se zase Colin tak moc nelibi,u her jde u me hlavne o zabavu a ta je lepsi u WRC,nejlepsi zavodni hra teda Colin urcite neni,aspon u me ne a grafiku taky nema lepsi nez zminovany WRC.....ale 1000 lidi 1000 nazoru...ze jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 O WRC bych si neopřel ani své kolo (70ti leté)...hrál jsem hodně závodek už na psx, gamecube i ps2 a wrc je zdaleka nejhorší. Neukočírovatelná rychlost + příšerná fyzika auta = skoro nehratelná závodní hra. Podobná věc mi vadí i u mnohem lepší TOCA 3, kde by se na fyzice dalo ještě mnohem víc zapracovat(+adheze). Nejlepší byla u TOCA1a2 pro psx a o něco horší u TOCA3(psx). WRC je smrt závodních her - kdyby byla má jediná, tak prosím, ale tohle házím okamžitě do koše...:( PS: mnohem lepší je i Colin MC pro GB Advance - Hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Jo kup si to , protoze to parim furt sice na isu , ale pokud mas nejaky blbej FW tak kupuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 to jakub ries: hele jestli chces tak ti colina prodam...dyztak mi napis na pm...jinka graficky super ale stve me ze je to strasne tezky...ten zacatek jako hruuuza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 kolik bys za nej chtel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 hele rikam to porad....ja bych radsi za neco vymenil....ale tak cenu nabidni....pod 500 nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 muzete jsem nekdo dat link na download colina diky moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asanga Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 čau nemáte někdo takový cheaty na všechny auta, zadává se to v menu ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 no chce to vyresit savema, pac cheaty asi nebudou....ale jen to zkousej at to muzes natrenovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 No nvm já měl WRC jako svou 1. hru a zdál se mi super ... tak sem zvědavej na colina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 taky bych bral nejakej link na toho Colina jako perdto na torrentech to us neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 je v topicu CMR 05...ta jednorátová soutěž..je to full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 a link by byl? at to nehledam :( dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=6860 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.