Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Colin MCRAE Rally 5

folty.hans

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...

cus lidi hele mam problem...po dlouhy dobe sem se vratil ke colinovi...a chci se zeptat jestli nekdo nema save na karieru uplne na zacatku...proste s tema pomalejma autama na zacatku neumim a potrebuj se uz konecne dostat pres to oranzovy debilni polo :oops: .....dik moc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
wrc snad poškození má ne?ale pro mě největší plus u colina je mnohem větší počet aut,u wrc jich je jen pár
Jen pár aut??? Vždyt je jich tam 30... Nedávno jsem si pujčil WRC od kamoše, ale dostal jsem se k ní až ted, ale nezdá se mi zase tak špatná... Sice jsem Colina nehrál, takže nechci porovnávat, ale WRC taky není špatný poježděníčko... :?
Odkaz ke komentáři

wrc snad poškození má ne?ale pro mě největší plus u colina je mnohem větší počet aut,u wrc jich je jen pár
Jen pár aut??? Vždyt je jich tam 30... Nedávno jsem si pujčil WRC od kamoše, ale dostal jsem se k ní až ted, ale nezdá se mi zase tak špatná... Sice jsem Colina nehrál, takže nechci porovnávat, ale WRC taky není špatný poježděníčko... :?
jenže těch 30 aut je jen nějakejch 6 aut který sou vždycky o stupen lepší,tot vše
Odkaz ke komentáři

jenže těch 30 aut je jen nějakejch 6 aut který sou vždycky o stupen lepší,tot vše
Aaaaha.. Mám to chvíli, takže ještě nevim.... :)
Odkaz ke komentáři

Přatele zavodni hry hraju uz hodne let a colin kdyz vysel na psp tak to pro me byla a porad jeste je naprosta seznace..podle me je to na psp strasne moc nedocenena hra. Ma nejlepsi grafiku,fyziku a proste je nej. lepsi nez nejnovejsi toca 3(podle me). Na to ze to je psp tak ta grafika je uplne dokonala a fyzika taky. Jak je tu na foru sekce racing game tak mel byt v hodnoceni i colin..proste neni to tak proflakla hra a je to skoda.Ale mozna je to diky tomu ze je to simulace takze hodne lidi odradi slozitejsi rizeni nez u arkad..ale pratele řadit,mit požitek s chovani auta , makat na lepsich casech a jeste s takovou grafikou..PROSTE PODLE ME JE TO NEJLEPSI ZAVODNI HRA NA PSP!!A taky je to jedina hra kterou si nejspis koupim*

Odkaz ke komentáři

Přatele zavodni hry hraju uz hodne let a colin kdyz vysel na psp tak to pro me byla a porad jeste je naprosta seznace..podle me je to na psp strasne moc nedocenena hra. Ma nejlepsi grafiku,fyziku a proste je nej. lepsi nez nejnovejsi toca 3(podle me). Na to ze to je psp tak ta grafika je uplne dokonala a fyzika taky. Jak je tu na foru sekce racing game tak mel byt v hodnoceni i colin..proste neni to tak proflakla hra a je to skoda.Ale mozna je to diky tomu ze je to simulace takze hodne lidi odradi slozitejsi rizeni nez u arkad..ale pratele řadit,mit požitek s chovani auta , makat na lepsich casech a jeste s takovou grafikou..PROSTE PODLE ME JE TO NEJLEPSI ZAVODNI HRA NA PSP!!A taky je to jedina hra kterou si nejspis koupim*
WRC je uplna picovina..grafika hnusna,kreslena..modely aut na nic..cerny skla..a fyzika a ovladani razeni..proste pruser..nekupuj to PROSIIIIIIIM*colin je the best!!!
Odkaz ke komentáři

No ja ti nevim Homolko,me se zase Colin tak moc nelibi,u her jde u me hlavne o zabavu a ta je lepsi u WRC,nejlepsi zavodni hra teda Colin urcite neni,aspon u me ne a grafiku taky nema lepsi nez zminovany WRC.....ale 1000 lidi 1000 nazoru...ze jo :)

Odkaz ke komentáři

O WRC bych si neopřel ani své kolo (70ti leté)...hrál jsem hodně závodek už na psx, gamecube i ps2 a wrc je zdaleka nejhorší. Neukočírovatelná rychlost + příšerná fyzika auta = skoro nehratelná závodní hra.

Podobná věc mi vadí i u mnohem lepší TOCA 3, kde by se na fyzice dalo ještě mnohem víc zapracovat(+adheze). Nejlepší byla u TOCA1a2 pro psx a o něco horší u TOCA3(psx).

WRC je smrt závodních her - kdyby byla má jediná, tak prosím, ale tohle házím okamžitě do koše...:(

PS: mnohem lepší je i Colin MC pro GB Advance - Hm?

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu