JanisXP Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 To by mě taky zajímalo vždycky když dám v Download The map tak se mi zobrazí čtverečky ve kterych je napsany že pro toto přiblížení nemáme mapový podklad , zkuste jiné přiblížení nebo jiný mapový podklad ... a to stejny mi to pise v PSP EDIT: a jak se nastavuej zoom jakej chcu ? Např. od toho zoomu co zrovna sem po co nejmenší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gongonzales Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Mám stejný problém, zobrazuje se mi ta samá hláška. Prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TykiTak Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 a neskusali ste GPS spojazdnit s mapami Go explore?...ja to mam zatial bez GPS modulu, ale nabuduci tyzden idem na holuxa 1200. ps: neviem ci go explore pokryva aj cz, ja som v UK a v tejto verzii co mam je cela europa, bez CZ SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Taky mám problém stěma čtvercema zobrazí se mi to pouze v MSN Virtual Earth. jimak v mapách musím mít celou čř aby se to zobrazilo , jo a jak vůbec poznám že mi navigace fakčí modul mám našlo to dva satelity a co dále ? DÍKY ZA ODPOVĚD Jsem to ale Lama :) už mi gps chodí ještě potřebuji dostat ty POI body do map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 chlapi, pujde mi to na petkovem CFW??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 jako dal sem si tam CFW 3,71, a pise mi to u tech map ty hlasky ze pro toto priblizeni nemame k dispozici mapovy podklad,prisel nekdo co s tim,v balicku je i mapa NY a ta normalne slape,poradi nekdo jak spravne stahnout ty mapy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 stim pětkovym CFW je dobra otazka taky bych chtěl znát odpověd =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 maka to uplne stejně na 3,71 i na 5,00 ,v tom problem neni,ale ty mapy mi nemakaj a nikdo neporadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 jo to teda jo ja to sthuju přes toto GMDL ale píšou tam že se tam da nastavyt stahovani z mapy cz ale velky kulovy ja to tam nenašel Edit: hele už sem to rozluštil ty mapy se stahujou přes toto http://www.edisk.cz/stahni/79683/GMDL-mapy.cz.rar_2.36MB.html jo a ten soubor je v raru =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Ta blbost na stahovaní map je pěkně na ..... páč to buď néstáhne to co cu a stahne to okus vedle a nebo to stahne Prej malí no tak to ktomu nemuhnete dat něakej popis !!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 a nikdo nic nenapovi...sme na tom stejne....me stahlo nejakou Glubac nekde kdovi kde...ac sem mel nastaveny LBC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 jak zaměřim mapu kerou chcu stáhnout. používám neto program GMDL-mapy.cz Tak nic už to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 mapy.cz nemakaj, google mapy jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 ahoj mohli byste mi poradit pls?mam psp 3004 fw5.00 zakladovku nevim.a chtel bych si dat gps do psp a nevim jak na to mohli byste mi to strucne napsat jak a kde a co nakopirovat moc diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 nerozjedes to. tento navod je jen pro CFW (prehrany firmware), ktery tvoje psp nepodporuje (aspon ne zatim) GPS oficialne pro evropu neni (nema udelane mapy) takze na psp 3000 ti je GPS k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Chci se zeptat, musím být připojený k wifi, když chci GPSku používat? Podle mého ne, páč když jedu třeba autem, wifi nechytnu všude, ale jen se chci ujistit než se do toho pustím... ---------------------------------------- Kdyby se tu na to někdo ptal tak sry za OT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 wifi k GPS neni potreba. musis mit v psp akorat GPS modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Zdravim muze mi nekdo poradit jak udelat aby se mi nacetly a zafixovaly satelity??? Mam vse PSP 3,90 m-3 modul sony 290 i program ale nevim jak to udelat??? Nacte se program neco to pise jako OK a potom se pusti vber mapy. Ale signal nula prosim o radu na Jozev@atlas.cz Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pišťa Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Už jsem tu četl že GPS jede jen na CFW a chtěl bych vědět jestli bych si mohl stahnout jen mapy a prohližet mapy na origo FW ???? Šlo by to ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 na OFW GPS jde, ale můžeš používat pouze oficiální soft na UMD. Mapy si nijak nestáhneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Prosim kdo mi pomuze dat GPS dohromady ja snad za to uz i zaplatim kdyby nekdo z prahy byl a mohl by mi to nastavit byl bych moc rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 neni tady nekdo kdo uz mapu CR stahl a nedal by to v raru treba na CZSHARE? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 stahovat českou mapu je nanic páč to zabýrá nehorázný místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 cau, mam takovy problem, kdyz si stahnu program GMDL, tak mi nejde spustit, Porad tam pise"spravna incializace aplikace se nazdarila", nevite nekdo, co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jej nějak se v tom nevyznám....jde to na PSP slim & lite 2000 5.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.