Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Firmware 3.95


Recommended Posts

Tak kua kde je to 4.00 ?! :lol:

  • While playing PSone games on your PSP, you can now customize how the buttons are assigned by going to [Controller Settings] > [Assign Buttons] and select [Custom].

  • You can now quit Remote Play and choose to turn off your PS3 or leave it on after quitting. This is useful if you are performing a download and want to quit Remote Play, but still want your download to continue on the PS3.

  • Select [Quit and Turn Off the PS3 System] or [Quit Without Turning Off the PS3 System] from [Quit Remote Play] when you press the HOME button on the PSP system.

ješte neni ke stazení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dl: http://alek.dark-alex.org/filez/psp_fw/395.PBP

u tohohle fw by mi M33 nevadil :).to stím nastavením kláves u PSX se mi líbí...škoda že na ofiku stažený PSX nespustím xD

edit: teď mě napadlo že by možná šel do POPSloaderu dát 3.95 pops :)

btw:

Sony and it's stalling nature, 4.00 was supposed to be out before the end of march, now it's scheudled for May 8th
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechapu ze nekdo nevi co je ironie :dozey:

doufam ze ve 4.00 budou poradny novinky a ne jenom tyhle useless pakarny

lol, omg, mas pravdu :) ted si to ctu par dni po - lepsi nalada ... a jasne v tom vidim tu ironii, takze sorry Termixovi :)

Ale je tu dost clenu co by to klidne myslelo vazne ;) (Tim ted nemyslim termixe)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co teda ta 3.95 presne obsahuje ?
Odo dnes je k dispozícii nový firmware 3.95 pre PSP. Žiadne zásadné novinky však neprináša, opäť ide o ďalší z kozmetických updatov. Možnosť definície rozloženia tlačítok ocenia hlavne hráči PSone hier. Druhou zmenou je po ukončení Remote Play možnosť vypnúť PS3 alebo ju nechať bežať ďalej. Ideálne v prípade, ak niečo v pozadí sťahujete, alebo ak sa už nechcete opaľovať na streche s obľúbenou muzikou.

Keď už sme pri tých firmwaroch, budúci týždeň by sa mal objaviť jeden pre PS3, ktorý sprístupní nový PlayStation Store.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych přidal třeba icq klienta, proste oficialniho, reknete kdo pouziva mesengera? Na icq je zkratka kazdej. To by byla bomba!!!

co sem tak slysel, tak icq se pouziva snad jen u nas a pak nekde na ukraine /zhruba receno ne ze se do me budete navazet ze 5% japonců taky používá icq/. V ostatních zamích spís lidé používají mesenger od microsoftu a Yahoo atd... tudiz icq pro sony není příliš perspektivní... spíš by se v skypu mohl oběvit chat... (ikdyz icq bych taky privital - ale uprime receno tech 150 kontaktů co tam mám a to jsem ještě troškař nevim jak moc by se na displej psp vešlo...)

a pak jeste provsechny rejpaly proc uz neni Fw 4.00: no ono kdybyste si trreba hry kupovali tak ona by se sony víc snažila (ale spíš ne :D )

jinak fw 3.95 uz mam a je to bomba... nepocituji zadny rozdil oproti 3.93 ale proste muzu rikat ze mam posledni firmware.... a to se vyplatí xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu