white Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Takže... Jednoduše jsem se rozhodul na vaše neustálé dotazy co a jak a jak to je a proč a kam atd. natočit jednoduché video, kde se pokusím veškeré základy k Xboxu 360 vyjasnit. Tak jsem sebral saky paky, vzal kameru a šel na věc... UPOZORNĚNÍ: Prosím všechny, aby omluvili veškeré nedostatky, jak ve slovní zásobě, tak v kvalitách videa, tak přeblebtech a podobné nedodělanosti. Video jsem natáčel asi 6x za sebou, tak se mi prosím nedivte za nějáké ty nesplněné sliby, že vám třeba ukážu video ze hry a podobně. Prostě jsem na to zapoměl. Ale snažil jsem se... Budu rád když oceníte mou snahu a rozhodnutí něco takového pro toto fórum natočit. Jako odměnu bych rád, aby jste si nechali nepěkné komentáře na mé nízké kvality a podobně (vždyť se znáte...). Děkuju za případné pochvaly :) Pro console-forum.net... by white... Co a jak vypadá... Xbox 360 Obsah videa: - Přehled v kabelech - Rozbor některých her - Rozbor ovladače (gamepadu) - Paměťová karta - Kam se dává HDD - Ukázka vstupů Welcome in Dashboard - Průvodce Dashboardem (menu) Xboxu 360 To be continued... Obsah videa: - Market Place - Xbox Live - Games - Media - System Video natočeno především na speciální požádání uživatelem narliza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 lol....hezký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 no lol nice prej ze ps3 nema hry v cestine za to te ps3kari ukamenujou x'D ale dobre jsi to vysvetlil super hlavne ze jsi nemel tremu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 akorát jsem moc nepochopil co si chtěl říct těma sluchátkama :) tam mi to nějak uniklo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 akorát jsem moc nepochopil co si chtěl říct těma sluchátkama :) tam mi to nějak uniklo :) Teď něják nevim co máš na mysli, uploaduju zase jinačí video, takže si to pustit znovu nemůžu, tak mi to prosímtebe napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 dobrý, ale je tom poměrně dost nepřesností ten "přijímač pro signál z ovladače" je pro příjem IR signálu z Universal Media Remote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Nemám to video radši stáhnout? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 určitě ne, to se vypiluje, ale bylo by asi lepší si to nejdřív sepsat malá poznámka: když ukazuješ jakým tlačítkem se otevírá mechanika, tak by to chtělo, aby se otevřela :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 udelal jsi to perfektne ale urcite to chtelo velkou davku odvahy a taky nechapu jak muzes byt porad na 100% byt tak nadseny z xboxu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 určitě ne, to se vypiluje, ale bylo by asi lepší si to nejdřív sepsatmalá poznámka: když ukazuješ jakým tlačítkem se otevírá mechanika, tak by to chtělo, aby se otevřela :cheesygrin: Bylo to vytažené z proudu, a zase to klínit k el. se mi nechtělo... Prostě jen názorná ukázka. udelal jsi to perfektne ale urcite to chtelo velkou davku odvahy a taky nechapu jak muzes byt porad na 100% byt tak nadseny z xboxu :D Děkuju. Odvahu ani zas tak ne, spíš chuť to všem ukázat, ať se nemusí ptát a navíc mě tenhle směr baví. A nadšený? Prostě Xbox má své kouzlo, ale není to o nadšenosti, ale o tom, že se prostě o tohle zajímám a chci aby to lidem pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 taky chvalim a tesim na dalsi ,,dil"" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Klobuk dole ;) dobra praca, mas odvahu... motivacne posielam 2000 pts ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 supr práce :-) díky moc, čekám další videa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 dobrý , fakt pěkný . Akorát jsem nějak nepochopil jestli tam tá ukázka hraní měla být nebo ne , ale to je celkem jedno hraní snad každý pochopí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Super moc diky , este tu ukazku z hrani , ..kdys ste tak chytry tak neco udelejte sami ..ne ? ..lami :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 To video si musím založit , jako budoucí Xbox User , perspektive v úterý , moc ď , hodí se to ... Moone - píše se lamY ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 18, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Dobry video pro lamky :D Chvalim ale chce to vypiglovat jak uz nekdo rikal na zacatku , met predem pripravenou rec , trosku si to na tom stole usporadat atd. ale jinak chvalim ja bych se do neceho takovyho asi nepustil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 To video si musím založit , jako budoucí Xbox User , perspektive v úterý , moc ď , hodí se to ...Moone - píše se lamY ;) A moje meno se pise M00N :) diky moc za opravu ,.. lamko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Pěkný videjko;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Tak nebolo by od veci si fakt napisat nejaku tu rec a hlavne mat staticku kameru polozenu na stative, resp. niekde inde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 ono nikdo by se na nic nemusel ptát....90% člověku dojde...a jak má pak někdo problém.....to už je jeho křeč že je zdechlý si přečíst manuál, protože tohle vše tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Pěkný, dobrá práce. :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 pekny videjko jen me dostalo jak si nezapomnel nekolikrat rict ze xko jhe vlastne lepsi nez ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 ono nikdo by se na nic nemusel ptát....90% člověku dojde...a jak má pak někdo problém.....to už je jeho křeč že je zdechlý si přečíst manuál, protože tohle vše tam je Ale přesto tací lidé jsou a je jich většina... Jsem rád, že se vám vido líbilo i když uznávám,že není nejlepší, přesto vážně děkuju za pochvaly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 jo parada!!!!pts odeme:)..uz je tam mas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.