Luk3z^ Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 SW: presne tak:D...a ty filmy tam taky stoji zaprd...zapinam ji, jen pred spanim, abych se uspal nudou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 tjn hele a všimli jste si v tý reklamě na snickers jak tam řvou upalteho za kacíře že tam drží vzádu kanistr a nalejvá na to benzín a bleskne tam foták a ta reklama na bravii v tom battlefieldu je pecková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 tak co jake znate reklamy ktere vam uplne lezou krkem a divite se ze nikdo dokaze vyrobit neco tak trapneho tady mate muj seznam1.penny 2.rio mare pate 3.kofola bez cukru drive 1.magi ze zahradky 2.kofola LOL PENY:Nákup je hrou to je peny... když jsem ji viděl poprví tak gooog pak se to už jenom táhlo a opakovalo, tak už nic moc. Jinak mě nabavěl reklamy co nabízejí půjčky (nějaké úvěry a pod) ty bych do TV vysílání raději nedával vzbuzuje to jaké si porovnání s jinejma společnostma které nabízí 0%navýšení což je úplná hloupost nebo že vám jednu splátku zaplatí to taky je velká lež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 trapny je ještě hele osmáci se ještě učí já vim kdo je vysvobodi lipánek :dozey: trapny jak peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 A nebo ještě reklama Bonaqa možná ti ulehčí cestu Tak ta mě teda neosilnila ani náhodou. Pěkná reklama byla na nanuk MAGNUM za cca 40,- Takovýhle reklamy by byli supér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 na tu bonaqu...ta se mi prave hodne libila...protoze se clovek zamysli...co kdyz...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 maxi king :D, bez komentáře :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 zrovna amxi king je docela dobrá xD nebo ta bonaqua možná ti ulehčí cestu se mi taky líbí :) a taaky ta jak přiběhne holčička za maminkou že si Ludvík rozbil hlavu a aona že ho stejně neměla ráda že se pořád mračil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Maxiking the best 50cent is that a super!!!:wohow: Tu beru jenom škoda, že ji už nevysílají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Maxiking the best 50cent is that a super!!!:wohow:Tu beru jenom škoda, že ji už nevysílají... parodie je lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 sem neviděl tak ji sem hod :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 sem neviděl tak ji sem hod :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 A co takhle diskito hvězíčky a nebo ještě ty první? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 no lol tak ta poride je fakt dobra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Reklamy ma az tak neseru ale sere ma prerusovanie filmov reklamami. V minulosti bolo trochu menej reklam a bolo videt ze to do toho filmu bolo pekne nacasovane. Teraz vam kludne facnu reklamy v strede dialogu. Najviac ma sere ked kukam film, pridu reklamy, ja tam sedim jak kkt, konecne sa dockam toho filmu a.... konec filmu a zase reklamy :D . Inac dobra je ta reklama na AXE, potom Renault kangoo - auto pro celou rodinu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 este me sere ta na tn.cz jak s tim machrijou a zeke pod na skype! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Reklamy ma az tak neseru ale sere ma prerusovanie filmov reklamami. V minulosti bolo trochu menej reklam a bolo videt ze to do toho filmu bolo pekne nacasovane. Teraz vam kludne facnu reklamy v strede dialogu. Najviac ma sere ked kukam film, pridu reklamy, ja tam sedim jak kkt, konecne sa dockam toho filmu a.... konec filmu a zase reklamy :D . Inac dobra je ta reklama na AXE, potom Renault kangoo - auto pro celou rodinu :) To máš pravdu AXE a čokoladoví mladík se procházející se ulicemi velkoměsta, taky spousty pěkných slečen, tak to jo kdyby taková byla každá reklama (propagace), tak by se každej na ty reklamy díval úplně jinak byly by určtě více zábavnější jenom že tomu, tak se stále mezi reklamama ukazují i nějaké propadáky...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 presne tak AXE reklama je super nnebu uz spise byvala super donutila me si tu axe koupit a fakt omba jinak novoobe nehorsi reklama je tohle http://www.youtube.com/watch?v=J_SDSZl2deA&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 presne tak AXE reklama je super nnebu uz spise byvala super donutila me si tu axe koupit a fakt omba jinak novoobe nehorsi reklama je tohlehttp://www.youtube.com/watch?v=J_SDSZl2deA&feature=related to jo no to je pravda taková blbost ale je jich spoustu ale když jsme byli na exkurzi v čt1 říkali že do 10 let by měli být 100% bez reklam a měli by mít mrtě programů:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Ja nesnášim ty reklamy na internetu, hlavně kvůly kterýms e mi třeba zbytečně zapíná flash player... nebo pop-up nebo takoví ty co zakrejous tránku, to ej děs.. :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 ja vam reknu jake byly nejhorsi reklamy co si pamatuju ... a byl to vrchol vseho ... vzpominate ? Jirka krampol a AHA! "kdyz ctu AHA! mam ze sebe radost" tohle byl maximalni propad a hnuj ... http://www.youtube.com/watch?v=lMMgUQWcPok k cemu ses to Jirko upsal :( a to jsem te mel docela rad :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 jj dost traparna a jeste me se*e lipánek i hate it! hele osmáci se jefste ucfí ani to neumi vyslovit OMFG! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Jn bobo tadle reklama mě taky dostala nevim co donutilo Krampola to podepsat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Jn bobo tadle reklama mě taky dostala nevim co donutilo Krampola to podepsat ... prachy ... jsem zvedavy kolik milionu mu za to museli dat aby ze sebe udelal takoveho sasak pred celym narodem ktery ho jakz takz uznaval. Holt musela to byt castka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.