asterix13 Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 cau lidi pls poradte stahl sem si emulator na ps2 PCSX2 a kdyz chci spustit hru tak mi to napise nelze nacist bios PCSX2 bez toho nelze spustit nevite co stim ??:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 stáhni si PS2 bios...:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 a jak ?? a kde si ho mam stahnout a jak ho potom spustim ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 zkus :google: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 A je vůbec možné na emulátoru pcsx 2 spustit plynule nějakou ps2 hru? Já tam jich několik spustil ,ale rychlostně se to vůbec nedalo srovnávat s konozolou nebo s pc. Spíše bych řekl jako kdybych si pořídil to nejpomalejší pc co existuje a zkoušel jsem na něm spouštět nejnovější moderní hry , tak co bych moch očekávat jednoduše řečeno trhání obrazu a grafika by vypadala příšerně ten samý problém mě potkal s emulací ps 2 her na pc ,ale i tak tento program má stále co dohánět už aby tady byla verze 1!!! Ta už by měla dělat opravdu zázraky a na té jsi budou moci zahrát i ti co mají pc tak nějak zastaralé např AMD Athlon 2000+ atd..., tak uvidíme co ztoho vznikne minimálně do roku 2010 si budeme muset počkat to už ten vývoj bude o kousek vepředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 kdyz chces hrat hry ty hry tak myslim ze je lepsi si koupit ps2 nez cekat :lol: stejne uz je to dneska skoro zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 To teda jo kolika tak dám za nové psx 2 s dobrým chipem, aby to mohlo brát snad všechny typy vypálené DVD games? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Na AMD Athlon 5200+ x2, 2048mb RAM, MSI GeForce 8600GT OC mi ide FF X plynule s roznymi malymi chybami obrazu ale ovladanie analogov na klavesnici je strasne. FF XII ide tiez plynule okolo 35-180 fps , rozne artefakty na obrazovke atd. tiez na hov*o ovladanie. Takze tak. Ked nemate nejaky ovladac k PC s analogmi tak si moc nezahrate. Ja som si nedavno radsej kupil PS2 za 1400 SK a je to :dozey: Ked to chcete skusit tak odporucam stahnut novu BETA verziu na tej ide FF XII velmi pekne. Ine hry som neskusal. Tiez nezabudnite na dvojjadrovych procakoch pustit vyuzivanie 2 jadier a vsetkych featur ake ma vasa grafika. Velmi to zrychli. Aj tak je to podla mna nepouzitelne :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts