trezzor Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Ano, mam...staci vzdy popozerat eshopy s hrami a tam to mas uvadzane! A nepytali by ste sa na lokalizacie pri hrach tu na fore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Někde se začalo psát, že možná titulky budou (ono to u MS a jeho exkluzivních her není nic novýho), takže uvidíme, až bude oficiálně potvrzeno/vyvráčeno. trezzor: E-shopy nemusí mít aktuální informace, když se oficiálně ještě titulky nepotvrdily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Nevedia ci budu titulky 1 mesiac pred vydanim? Nie je to neskoro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukysss Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 btw: myslíte když si to předobjednám ... že když to bude jen v aj tak se to stihnu dozvedet a stornovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Tak jde jen o to, že když ti to pošlou tak ty si to NEMUSÍŠ vyzvednout ;) Takže toho bych se nebál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Dneska jsem videl v praci u kamarada JRC letak Jaro 2010 kde stalo : Alan Wake s CZ titulkama a take datum kdy bude hra na trhu. Tak jsem docela zjedavej jak to bude.Kde o to,ze kdyby to byl kec,proc by delali potom reklamu na pul stranky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Pozor ne, ze bude s ceskyma titulkama, ale s ceskym manualem takze nic... http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=35358 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 11 minutové video z hraní. Řeknu vám tohle po večerech hrát nebudu http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=36399&r=top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 11 minutové video z hraní. Řeknu vám tohle po večerech hrát nebudu http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=36399&r=top pekne video...ted se rozhoduju zda si to mam poradit, jestli budu schopny to hrat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Včera mi došla aktuální nabídka JRC a tam jsou české titulky. Je možné, že lokalizovaná bude jenom normální verze (nikoli ta limitka, kterou teď nabízejí), ale to se mi nezdá. Spíše v tom sami nemají jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 No já to vidím tak,že se češtiny nedočkáme,ale jako by to nebylo jedno desítky her jsme hráli bez CZ tak se teď neposere* ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 No já to vidím tak,že se češtiny nedočkáme,ale jako by to nebylo jedno desítky her jsme hráli bez CZ tak se teď neposere* ne ? no jo ale u těch ostatní není takový důraz na příběh ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 no jo ale u těch ostatní není takový důraz na příběh ;) Přesně tak,i když člověk tak nějak anglinu zvládá tak to prostě neni takoví jako když je to v mateřskym jazice a u Alana to platí dvojnásob. Jestli tam cz titulky nebudou (jako že asi ne) tak budu hodně zklamanej. Zase takovou šponu by je ta cz lokalizace navíc nestála a v poměru co na celí hře vydělaj by to ani nepocítili..prostě je to ubohý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Ja se necham prekvapit jak to vlastne s CZ titulkama bude.U takove hry by to byla vazne smula :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 já myslim, ze to dopadne jak s mafii a utrem nos... jesi budou ale titulky tak hned kupuju! videa jsou totiz totalne vyborny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Špatná zpráva napsal jsem do JRC a ti mi napsali cituju: Distributor hry, společnost Microsoft, české lokalizování zrušil. Je mi líto. Ke hře by měl být jen český manuál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Mass Effect 2 byla taky dost o příběhu a ta angličtina tam nijak nevadila. Vsadím se, že jestli k Alanovi půjdou zapnout aspoň anglické titulky, bude to taky v pohodě :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Mass Effect 2 byla taky dost o příběhu a ta angličtina tam nijak nevadila. Vsadím se, že jestli k Alanovi půjdou zapnout aspoň anglické titulky, bude to taky v pohodě :-). Musíš si ale uvědomit, že existuje spoustu hráčů, co anglicky neumí. Mě osobně to nevadí, s angličtinou problémy nemám, ale chápu, že existujou lidi, co si kvůli absenci lokalizace příběhovou hru nekoupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Alan Wake se dočká krátkého seriálu Už jen necelý měsíc nás dělí od vydání očekávané hry Alan Wake od studia Remedy. Pokud se na hru těšíte stejně hodně, jako my, tak vás jistě bude zajímat následující informace. Microsoft oznámil, že před samotným vydáním hry bude předcházet šestidílný seriál od známého režiséra krátkých filmů Philipa Vana.Ten ponese název Bright Falls a má jít o velmi atmosférický zážitek, který je přirovnáván k seriálu Městečko Twin Peaks. První dva díly budou připraveny 4. května na brightfalls.com a Xbox Live. Třetí díl poté bude 8. Května a čtvrtý 14. května. Závěrečná dvojepizoda poté vyjde 18. května. ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 ................ mazec ... ted by se ten český live hodil ... i když takový problém to není když půjde 100% sehnat někde titulky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Trailer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Tak kdo už má předobjednávku ?? :) http://http://www.xzone.cz/alanwake.php3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Já mám objednáno za 900Kč včetně pošty LE :) teď ještě sehnat Xbox :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Já mám objednáno za 900Kč včetně pošty LE :) teď ještě sehnat Xbox :lol: To už je to nejmenší :) ale já už se těšim jak malej kluk :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Já mám objednáno za 900Kč včetně pošty LE :) teď ještě sehnat Xbox :lol: včetně baterky ?? 8) jestli jo tak by mě zajímalo kde si to objednal :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.