gunzie Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 cekal jsem vic,mnohem vic.Neco mezi alone in the dark(ten me bavil vic) a starym silent hillem.Ma to akorat hodne slusnou atmosferu,napad s baterkou taky slusnej,chce to vic ruznorodych nepratel,sice jsem hru neprosel ale nejak me to nenuti ji zapinat.Ovsem tenhle mesic je nabity jinymi peckami :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 cekal jsem vic,mnohem vic.Neco mezi alone in the dark(ten me bavil vic) a starym silent hillem.Ma to akorat hodne slusnou atmosferu,napad s baterkou taky slusnej,chce to vic ruznorodych nepratel,sice jsem hru neprosel ale nejak me to nenuti ji zapinat.Ovsem tenhle mesic je nabity jinymi peckami :) Už jsem v šesté kapitole a je to hodně stereotypní , to že jsou tam stále stejní nepřátelé mně na této hře vadí nejvíc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Taky prispeji svym nazorem...zatim musim konstatovat, ze hra rozhodne nenaplnila me ocekavani.Grafika je skvela to je asi nejvetsi plus, ale akcni cas je opravdu uboha porad dokola strilet a osvetlovat nejake stiny to fakt ne. Bavilo me to asi hodinu pak je to totalni stereotyp. Co se tyce pribehu je dost jednoduchy a nic revolucniho se nekona. Tohle vsechno uz tady davno bylo. Myslim, ze co se tyce atmosfery neda se to vubec rovnat treba s Silent Hillem. Suma sumarum podle me nevyuzity potencial...lepsi nepratele trosku hlubsi pribeh jeste hutnejsi atmosfera a mohla to byt pecka..takhle zatim po zhruba 3 hodinach hrani spis lepsi prumer 6/10 ale samozrejme je to pouze muj nazor.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 já jsem maximálně spokojen 10/10, zatím nejsem tak daleko, takže nevím co ten stereotyp......pokkud tak nejhůř 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Taky bych souhlasil s hodnocením 6/10... Je to škoda, tolik lidí, co znám a nemají Xko by si to chtěli zahrát a přitom o nic moc nepřicházejí, dle mého názoru. No nic, půjdu zkusit jiné očekávané hry :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Bohužel musím také souhlasit s nižším hodnocením. Jediné, co je na výbornou, je atmosféra, dále je celkem slušný příběh. Bohužel hratelnost a grafika (zvlášť postav) mi nijak úžasné nepřijdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horst Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Musím se bohužel připojit... Jsem ve třetí epizodě, a počáteční nadšení už začíná pomalu opadávat a dostavuje se lehký stereotyp. Ano, pořád mě zajímá, co bude dál a jak to celé dopadne, ale větší herní pestrost by tomu opravdu neškodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 vzpamatujte se jste v nějakém městečku uprostřed lesů....co cchete aby si dal alan něco v mekáči? nebo šel na disku....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lonewolf_x Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Ano, příběhově je to silné, pro ty, co umí alepoň střední EN a přeloží si texty, ale jak jsem psal výše a teď i kolega Toro, že je v šesté epizodě a je to pořád stejné .... no nevím, ale to si klidně přečti S. Kinga, k tomu 3D grafiku nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 hosi sry za OT ale v jazicich MULTI 9 je i čeština ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Ty vole vy jste všichni nějak zaujatý ne? Furt stejný? To bych mohl říct že CoD je taky furt stejný že tam furt střílim nějaký vojáky :roll: To velká řada jiných her je daleko stereotipnější.. Jsem v šestý episodě a příběh je čim dál zajímavější a napínavější i když mi spoustu věcí uniká kvůli průměrný znalosti aj. Les s mlhou je udělanej geniálně a akční scény s baterkou jsou taky vymazlený.. Dle mě jeden z nejlepších tytulů poslední doby a dobře strávený hodiny v gauči :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 xDante: Měli ohromný potenciál - nemuseli se zaměřit jen na jednu noční můru, mohl prožívat více nočních můr. Prostředí mohlo být variabilnější. To, že tobě se to líbí zase neznamená, že se to musí líbit všem ostatním. Stejná situace, jako s bioshockem, co? :/ Mígl: Jenže v CoD se mění prostředí. Příběh být zajímavý může, ale když vím, že budu pořád bojovat proti úplně stejně vypadajícím nepřátelům úplně stejným způsobem (sviť baterkou a pak zastřel/sviť světlicí a pak zastřel/vystřel světlici) v úplně stejném prostředí, nic mě osobně netáhne hrát to dopředu. Pokud budu chtít skvělý příběh a nic více, zahraju si pořádné RPG, nebo si přečtu knihu. Zabodl jsem to v páté kapitole. Alan jde definitivně z mého Xka, bohužel :(.Tuhle hru si koupit, tak si rvu vlasy. Ohromný potenciál, šíleně dlouhý vývoj a vypadne kopie Alone in the dark. Smutný :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 No lidi jak tak koukám, tak asi zruším předobjednávku když to má tolik negativních ohlasů :( škoda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 No lidi jak tak koukám, tak asi zruším předobjednávku když to má tolik negativních ohlasů :(škoda no Máš přeci svou hlavu ne...Každému se líbí něco jiného ! Když vyjde humus hra,tak někteří jsou stoho hotový ,že je to bomba ale mě to zase nepříjde! Já pařim Alana a jsem moc spokojený ,grafika je moc krásná prostě všechno vypadá moc krásně! Nevím načem to hoši pouští ,že se jim nelíbí grafika a nebo,že je hra stereotypní.. Všude ta hra dostává vysoké hodnocení akorát tady někteří hoši jsou obrácení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 souhlasím s tebou TOSHIBA25 podle mě je to super hra jen mě strašně mrzí že to není na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 jsem ve třetí kapitolce a jsem zatím celkem ,,unavený" z té hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Myslím , že nikdo nenapsal , že grafika není dobrá , tak v tomhle nemáš pravdu . Souhlasím s tebou , že grafika je výborná a vše vypadá krásně . Ale krom některých pasáží kdy jedeš autem a nebo potom trochu pro zpestření výtahem , vozíkem na kolejích a nebo lanovkou je to stereotypní mlátička . I když někam dojedeš , tak zase na tebe vybafnou naprosto stejný příšerky s kterýma bojuješ naprosto stejným způsobem . A tomu ty neřekneš že je to stereotypní ? .Já tedy ano . A kdybych si to omylem koupil jako originálku , tak bych opravdu litoval , že jsem si to koupil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 hosi sry za OT ale v jazicich MULTI 9 je i čeština ne? Neni, nejblíž co jsem viděl je polština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 To jsem napsal já, grafika, zvlášť obličeje postav mi přijdou špatné. Na Eurogameru dostala 7/10 a já s tím souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Takže jsem hru dohrál celkem jsem si šetřil ji šetřil 2 epizody na den takže jsem stereotyp vůbec nepociťoval, dávám hodnocení 9,4/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 no by mě zajímalo kolik z vás projelo assasins creed :) ... alana jsem ještě nehrál ale chystám se ... co se týče stereotypu v assasinu 1 mi to vůbec nevadilo :) no uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Ty vole vy jste všichni nějak zaujatý ne? Furt stejný? To bych mohl říct že CoD je taky furt stejný že tam furt střílim nějaký vojáky :roll: Ale v CoD je to pestrejsie. V AW iba behas po lese, zdvihne sa vietor a cakas na temnotu...ale da sa to hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 lol a kolik byste chtěli mít monster....vy jste nepochopili o čem alan wake je.... je to o příběhu mysticismu a ty stíny to skvěle podkreslují, nechtěl bych tam nějaké stupidní monstra, tak jak to je, je to dokonalé dílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Nechápu ty lidi, co to zde kritizují. Já nevím jak stereotyp, ale mě to přišlo celkem v klidu. Je pravda, že prakticky děláte pořád to samé, ale ta atmosféra, příběh grafika, fyzika a ovládání, z toho jsem měl mráz na zádech. Není to zpackaná práce a po konci této hry, který mě totálně rozsekal, to mohu dojmem přirovnat k Heavy Rain. Ne nejlepší, ale 9/10 rozhodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 To jsem napsal já, grafika, zvlášť obličeje postav mi přijdou špatné. Na Eurogameru dostala 7/10 a já s tím souhlasím. ale na druhou stranu na eurogameru cz dostal 9 z 10 takže hodně good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.