tekken90 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Zatím podpora her nic moc ale aspoň něco ;) FuSa v1.0 build 045 http://dl.qj.net/FuSa-SD-v1.0.47b-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/17574/catid/151 stránka projektu: http://foosa.do.am/ 1 ) Rozbalte, vytvořte si na rootu složku seplugins (pokud ji tam nemáte) a vložte do ní soubory dvemgr.prx, FuSa.prx a game.txt (pokud už nějaké pluginy používáte editujte game.txt a přidejte řádek ms0:/seplugins/FuSa.prx) 2 ) V recovery menu aktivujte plugin. Při spuštění hry by se mělo samo aktivovat menu, pokud ne stačí stisknout "-" a "+" najednou .:::: FuSa menu by Andy_maN ::::.|Cable: inserted - composite | indikuje jaký typ kabelu je zapojen | > DISABLE PLUGIN | vypnutí pluginu | SWITCH TO TV | přepnutí mezi TV/PSP(LCD), můžete také použít tlačítko jasu na PSP | SPEED BOOSTER [ ] | povolení SPEED BOOSTER | FuSa's priority < % > | nastavení priority | Minimal FPS < f > | minimální FPS | FULLSCREEN MODE < 1 > | fullscreen mod , 1- 16:9, 0 - 4:3 | GRAB VRAM TO VRAM.BIN | ukládá aktuální VRAM (video ram) do souboru (která může být později prohlížen pomocí Andyho programu RVV2) | EXIT MENU | vypnutí menu, nebo stačí stiskout O :: FuSa by OldPrisoneR ©2008 :: Hot keys "-" + "R" - přepnutí mezi TV/PSP "-" + "L" - vypnutí/zapnutí Speed Booster Novinky ve verzi v1.0 build 045 * Now FuSa support 6 languages (ENGLISH, RUSSIAN, GERMAN, ITALIAN, DUTCH, POLISH) * Fullscreen mode 2 was added (REAL FULL SCREEN!) * You don't need dvemgr.prx now * Now you can just hold RIGHT and LEFT buttons while setting up FPS/priority - values will scroll automatically * NEW: menu hotkey was added - hold R-TRIGGER while setting up FPS/priority - 10x scroll speed * And a few code improvements Novinky ve verzi v1.0 build 047b * nový SpeeDBooster, kompatibilní se všemi PSOne hrami * nová hotkeys: "VOL -" + [ ] aktivuje/deaktivuje plugin * přidán konfigurační soubor (fusaconfig.db se vytvoří při prvním spuštění pluginu) * nastavitelné hotkeys * nastavitelná pozice obrazu * odstraněna funkce "grab vram" (můžete použít FuSa ScreenShoot!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 nějak jsem to nepochopil to jako hry spustim třeba na lcd televizoru? a to + a - je L a R ? Jak vyvolám to menu? To připojení funguje i s 3 kolikovim kablem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 ano přesně tak + a - jsou prostě + a - tlačítka na PSP :D tím zapneš to menu (samozžejmě jen během hry) composite = 3 cinch kabel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 dik ale stejně to nějak nejede kdy to musim dát to + a - nenajede mi to ani do hry pořád je tam ta hláška jako normálně...Dále mě to nepustí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 :D připojíš PSP na kabel ale zatím neaktivuješ přepnutí na LCD zapneš hru počkáš až se načte do úvodníhoo menu a pak stiskneš + - :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sineD Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 no tak toto je namakane. hned to musim ist skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 tak zatim to nějak nechce jed ale dik za radu soráč dneska po ránu zrovna moc nevnímám :p edit: prostě mě to menu nenajede... vám to jede normal jo? nevíte čím to může být že se vůbec nedostanu do toho menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sineD Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 parada facha to. jedini problem je ze so zlou geometriou a pri niektorych hrat to cele padne. i ked je pravda ze som neskusal zatial ani jednu co je v 100% iducich hrach napisana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 tak už jsem to rozjel sice špatná geometrie ale i tak je to fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 wow, diky moc, zkusim to, uz sem myslel ze to sou vyhozeny prachy!!! :bash::bash::bash: Ok tak to funguje, je to super dikes MOC!!! Sice je tam spatna geometrie ale to se dalsima verzema spravi urcite :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 tak to je bomba :D ...akorat doufam, ze se brzo dockam i buildu s plnou podporou monster hunetra... edit: vyzkousel jsem to a mam dotaz... jsem jedinej kdo ma vystup na televizi 3:4 misto 4:3? :lol: edit2: zkousel jsem si zahrat i wipe out pulse na rychlostni uroven phantom a vubec to nesztraci FPS... hmm, nekdo odvedl sqelou praci, uz se nemuzu dockat na dalsi verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sineD Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 jj setci maju tu zlu geometriu 3:4 namiesto 4:3 respektive 16:9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Je videt ze to je uplne první verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 nová verze http://dl.qj.net/FuSa-1.0-beta-build-017-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/16764/catid/151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Tak sjem to chtl zkusit akorát přišel táta na mol a okupuje telku... :cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Konečně někdo, kdo se snaží udělat nějaký parádní plugin pro nás slimejše, snad to bude brzy perfektní a my si i s našima AV kablama pořádně zahrajem8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 no tak sem to udelal podle navodu propojil kabel s televizi zapnul hru a zmacknul + - a cerna obrazovka a jenom sel zvuk hry a zadne menu sem nevidel nevite co stim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Doma mám kabel z gamehouse.cz za 399Kč . Stáhnul jsem tu nejnovější verzi nahrál dvemgr.prx , FuSa.prx do seplugins a editoval game.txt a přidal ms0:/seplugins/FuSa.prx . Jdu do recovery menu a dávám plugin na ENABLED a dostávám se do menu...Připojuji kabel do PSP a zapínám hru...dostanu se normálně do menu , ale je na PSP a televize je stále černá:( nevíte co s tim je?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 jj mam stejny problem nevite cim to je ?? kdo poradi 100pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Doma mám kabel z gamehouse.cz za 399Kč .Stáhnul jsem tu nejnovější verzi nahrál dvemgr.prx , FuSa.prx do seplugins a editoval game.txt a přidal ms0:/seplugins/FuSa.prx . Jdu do recovery menu a dávám plugin na ENABLED a dostávám se do menu...Připojuji kabel do PSP a zapínám hru...dostanu se normálně do menu , ale je na PSP a televize je stále černá:( nevíte co s tim je?;) dal si Switch to TV ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 jj uz to de ale mam to take debilni rozliseni taka kostka oprostred tv nejde to nejak aby to bylo vic natahle ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Ne:Da kdy to jako mám dát?když se mě žádný FuSa menu neukáže:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 udelej to tak az se ti nacte hra jak mas treba menu new game tak tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Hele a jak to tam mám dát když se mě tam žádný Switch to TV neobjeví?:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 přidána verze FuSa v1.0 build 032 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.