Suslikus Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Chci se zeptat jestli diky tomuto pluginu jdou hrat iso\umd hry na tv i s AV kabelem pochopil jsem to ze jdou ale nejde mi to :( http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008060001 Pluin mam v recovery aktivovany :wohow: marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Edit : uz jsem na to prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuvw769 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Ed Hardy Clothing cheap Ed Hardy clothing Ed Hardy shirtscheap ghd hair straighteners ghd hair straighteners Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Zdravím, potřeboval bych poradith... kamoš mě půjčil ten tv kabl který má 5 koncovek(2 zvuk 3 video) no moje televize co mám u sebe v pokoji je AV vstup jen na kart a na 3 koncovky(1 video 2 zvuk). na tu telku mám připojené dvd jako AV a v dvd je přesně 5 otvorů které potřebuju na ten kabl takže ty koncovky toho káblu sem zapichal do DVD a tudíš mám kábl v dvd a dvd v telce, ale když zapnu AV na telce tak slyším jen zvuk ale není obraz a když aktivuju fusa menu tak se neukáže. tot sem u sebe bez obrazu. Ale v obýváku co máme Hd telku tak tam to jede jak má. Chcu se zeptat jestli máte někdo zkušenosti stím zapojením > kábl do DVD které se připojené do TV. doufám že ste mě pochopily xD.... předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 mate nekdo video? chtel bych se podivat jak to vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 mate nekdo video? chtel bych se podivat jak to vypada Co treba vyzkoušet jůťub?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monterry Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Na stránkách foosa.do.am nová verze pluginu konečně si mužu zahrát tekkena a fifu jupí:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokiaman Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Je tenhle plugin bezpečný? Nechci si bricknout PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Je tenhle plugin bezpečný? Nechci si bricknout PSP :D Už i ten první beta byl bezpečný! Neměj obavy! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokiaman Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Když to tam nakopčím, tak v recovery menu se nic neobjeví :O EDIT: Dobrý už to jde. Ale na tý naší obří TV je to pěkně kostičkatý a trochu se to kouše. Jinak good. Můj 1.plugin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson1468621488 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Zdravím, potřeboval bych poradith... kamoš mě půjčil ten tv kabl který má 5 koncovek(2 zvuk 3 video) no moje televize co mám u sebe v pokoji je AV vstup jen na kart a na 3 koncovky(1 video 2 zvuk). na tu telku mám připojené dvd jako AV a v dvd je přesně 5 otvorů které potřebuju na ten kabl takže ty koncovky toho káblu sem zapichal do DVD a tudíš mám kábl v dvd a dvd v telce, ale když zapnu AV na telce tak slyším jen zvuk ale není obraz a když aktivuju fusa menu tak se neukáže. tot sem u sebe bez obrazu. Ale v obýváku co máme Hd telku tak tam to jede jak má. Chcu se zeptat jestli máte někdo zkušenosti stím zapojením > kábl do DVD které se připojené do TV. doufám že ste mě pochopily xD.... předem díky To Liquid: chci se zeptat jestli si rozjel PSP na telce pres to DVD?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest doprdelecigani Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 tohle jde kolem FATa asi kolem co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nowwwak Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Zdravím příznivce PSP. Mám otázku mám 3 konektorový kabel a nejde mi vůbec obraz ani když tam dam UMD s koncertem. Nevíte někdo čím to může být?:DDíky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 nastaveni TV?? nicim jinym asi ne... prepni si na TV/AV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 A jak je to s kvalitou obrazu na TV? ¨Je to stejně kvalitní obraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 pojede to i na komponentním kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twill Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 nikde jsem nenašel v té složce dvemgr.prx..kdo to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Vyšel novej Fusa SD v1.0.50b ,stačí aktivovat 1 plugin a všechno jede - jen zapnete hru a sám se spustí - testováno na 5.50GEN-D3. http://www.multiload.cz/stahnout/167833/fusa-sd-v1-0-50b-zip/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hell freezes over Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Pedon : diky )) btw monochrome me celkem sere chtelo by to barvy i pro nas co nemame progressivni TV :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 zajimave ze kdyz zapni pres 5cinh kabel,hry a vse mi jede jen jsou cernobile...a to mam v tv progresive scan zaply u nastaveni obrazu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 takze tenhle plugin funguje i na PSP 2000 s normal CRT televizi - composite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 perfektne konecne mi to funguje s tym novim pulingom pre 5.50 uz som myslel ze su to zbytocne vihodene peniaze:thanks::wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.