Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

>Nejzajimavejsi misto kde ste kdy hrali<

caesar

Recommended Posts

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejzajímavější místa..... hmmm...... tak asi když jsem čekal s kámošema na bus v 8 večer (byli jsme na mol) a jeden týpek tam jezdil na BMX já neměl co dělat tak vytáhnu PSP opřu se o ten bus co tam stál a pařim Syphon Filter: LS . Pak na záchodě Test Drive: Unlimited ...... Musim ještě máknout a najít něco zajímavějšího :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepší je pařit ve vyučování:wohow:.Dycky učitelka vůbec neví:cheesygrin:, ale to jen někdy, když je nudné učivo.Jo jeste na ližáku celkem mazec.Měly jsme tam střevní chřipku a to bylo maso.Skoro mi tam pobl**y psp:lol::lol::lol:.Naštěstí asi o pul centimetru vedle.:roll::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

tabule jsem delal ze z nej ctu referat , na paintbolovym hristi kdyz mi dosli kulicky a zachody 4ever :psp: na london eye ale moc jsem is nezaparil protoze se mi vybila baterka :( mozna jeste na snowbordu kdyz me to v alpach prestalo bavit sedl jsem si uprostred sjezdu a pul hodky paril potom mi zacala bejt zima :cheesygrin::psp: no jsem zavislak :)

Odkaz ke komentáři

v pařiži na ajfelově věži s nějakym frantíkem tekkena. sem videl jak to hral tak sem mu na svim psp ukazal ze ho mam taky a už sme hráli :-D

JJ to mi něco říká..:) já to tam pařil taky akorát ne s frantíkama a s přítelkyní(umí obě francoštiny) a luxusně...:):roll: a pálili Jo*nt:cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Pařim NON stop všude kde se dá,nevnímám kde sem :D občas do něčeho narazim ale to je OK :D

EDIT:// Zjistil sem že nesmím hrát závodní hry (hlavně ty drifotovací) protože sem jedou jel do zatáčky a nějak sem si to ani neuvědomil a sám sem se taky otáčel a narazil sem do zdi baráku :D proto uš prodávám :D http://console-forum.net/showthread.php?p=462209#post462209 :D a tohle není vymišlený zeptejte se kreshe :D

Odkaz ke komentáři

Nejzajimavejsi misto?... hmmm, tak to bylo, kdyz sme sli v Roztokach u Prahy na vyhlidku (takova skala, kde je prekrasnej vyhled na Prahu a okoli)... hlavne krasne bylo, kdyz sme tam neco malo koupili a pote sme vytuhavali u filmu : Kdo huli, ten umi :)... pote jeste nejake ty Bob Marley musics :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu