SmatrFop Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Na WC v letadle linka frankfut - LA(USA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Ja sem paril Loco Roco kdys sme jeli z kamosem po dalnici na motorce to bylo best!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cormick Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 ja teda zatim nikde extra ,jen ve vlaku, ale stejne nejlepsi bylo kdyz sme u kamose doma parili zhuleny syphon filter combat ops :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybi.Salat Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Na dovolene v Chorvatsku celkem mazec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marinada Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 ja na jachtě a v letadle:psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LTRaven Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Nejzajímavější místo nemám, páč jedu nonstop:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pheatony Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Jezdim si tak na chalupě se čtyřkolkou po lese a prostě sem zastavil a dostal jsemchuť zapařit vytah sem PSP a pařil když musíš tak musíš chja chja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 asi v letadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Nejzajímavější místa..... hmmm...... tak asi když jsem čekal s kámošema na bus v 8 večer (byli jsme na mol) a jeden týpek tam jezdil na BMX já neměl co dělat tak vytáhnu PSP opřu se o ten bus co tam stál a pařim Syphon Filter: LS . Pak na záchodě Test Drive: Unlimited ...... Musim ještě máknout a najít něco zajímavějšího :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Nejlepší je pařit ve vyučování:wohow:.Dycky učitelka vůbec neví:cheesygrin:, ale to jen někdy, když je nudné učivo.Jo jeste na ližáku celkem mazec.Měly jsme tam střevní chřipku a to bylo maso.Skoro mi tam pobl**y psp:lol::lol::lol:.Naštěstí asi o pul centimetru vedle.:roll::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Když sem byl na tom Londýnskym obřím ruským kole tak sem začal pařit bombermana :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PiXel009 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 No ja sem paril maximalne na zachode a nebo este potaji v noci v posteli :D potom ve skole sem se vyspal a doma zase paril :D a takhle to fungovalo asi mesic od doby co sem si poridil do PSP CFW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HooX Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 V Ogrimmaru,to je na Azerothu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 tabule jsem delal ze z nej ctu referat , na paintbolovym hristi kdyz mi dosli kulicky a zachody 4ever :psp: na london eye ale moc jsem is nezaparil protoze se mi vybila baterka :( mozna jeste na snowbordu kdyz me to v alpach prestalo bavit sedl jsem si uprostred sjezdu a pul hodky paril potom mi zacala bejt zima :cheesygrin::psp: no jsem zavislak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresh Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Na pohrbu :Dne-e kecam :) asi tak vsude kde se da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesenis Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Hraliste nekdo na WC..jestl ijo tak kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 v pařiži na ajfelově věži s nějakym frantíkem tekkena. sem videl jak to hral tak sem mu na svim psp ukazal ze ho mam taky a už sme hráli :-D JJ to mi něco říká..:) já to tam pařil taky akorát ne s frantíkama a s přítelkyní(umí obě francoštiny) a luxusně...:):roll: a pálili Jo*nt:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Pařim NON stop všude kde se dá,nevnímám kde sem :D občas do něčeho narazim ale to je OK :D EDIT:// Zjistil sem že nesmím hrát závodní hry (hlavně ty drifotovací) protože sem jedou jel do zatáčky a nějak sem si to ani neuvědomil a sám sem se taky otáčel a narazil sem do zdi baráku :D proto uš prodávám :D http://console-forum.net/showthread.php?p=462209#post462209 :D a tohle není vymišlený zeptejte se kreshe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Na záchodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grudy Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Nejzajimavejsi misto?... hmmm, tak to bylo, kdyz sme sli v Roztokach u Prahy na vyhlidku (takova skala, kde je prekrasnej vyhled na Prahu a okoli)... hlavne krasne bylo, kdyz sme tam neco malo koupili a pote sme vytuhavali u filmu : Kdo huli, ten umi :)... pote jeste nejake ty Bob Marley musics :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 ja sem faral prince of persha na London eye a v ang. muzeu byli jsme tam asi 3hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest mod_alesek Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 jednou sem se schovaval svymu malimu bratrankovy v gauci, dokaze celkem otravovat...a jak psp bodlo (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 nejzajimavejsi misto ? ... no jednou v saune .. na moři v egyptě s madračkou ... a nebo na výlovu rybínka se školou , ale spadlo mi do nějakýho hovna ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luschak Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 patapon při sexu : D s hravou přítelkyní to byla docala haluz (pata - uuh; pata - uuh; pata - uuh; pon - eeh) : D [škoda, že už to s ní dál nešlo, tak konec] ty wole no rofl :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luschak Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 ja paril v letadle kdyz jsem letel do anglie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.