kingondra007 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 a oni ti to nezakázali ja sm pařil a když si mně všimly tak sem ho musel schovat pak sem stejně faral akorad bylo schovane pod časopisem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 ja sem pařil na psp u holiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Při pohovoru ve škole sem hral Medal of honor heroes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 V letadle... Na záchodě... U písemky... V laboratoři (pří žíhání:lol:)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 jj záchod je tradice :D a jinak jak už tu někdo psal :D tak sem to hrál na zkouškách z barmanského kurzu :D strhli mi za to 2 body svine:( , ze sem zacal michat až na 10 upozorneni :D byl sem zazranej no:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 tak ja jsem faral na lanovce a to byl ficak malem mi to spadlo z ruky... Jeste ze mam to bile poutko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 vzdyt si rikal ze to nenosis ze se ti to nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Mě osobně se to poutko taky nelíbí , ale když jdu někam do výšky tak si je radši vezmu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 no mel jsem nejaky test v programovani - ja si predtim nahral zdrojak do psp, kdyz chodil typek a kontroloval tak se me ptal co to je a ja ze velka mp3 a herni konzole :D si to prohlidl a sel pryc. ja z toho opsal zdrojak a zbytek hodiny paril tekkena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 ja sem pařil na psp u holiče zejtra du k holiči :D dobrej nápad díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 u Lenyho doma :dozey: :D to bylo zajimavy :D :lol: ale ted vazne : na hajzlu , v letadle , v lanovce , ve fronte na vlek a na pomě (vlek kdyby jste nevedel co to je :roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrov Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Mno já zatím nějaké nejneobvyklejší místo nemám. Jinak obvykle v buse ve vlaku... Někdy na WC... Ještě ve škole, na praxi, ve vyučování pohodkaa, v technologii pařím a poslouchám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Ve škole při vyučování fyziky mame fajnovyho učitela tak sem hral po pul hodině mi to zebral sem řekl že si to aspoň vypnu tak mi to vratil a ja PSP schoval.Pohoda. :psp: A rad bych šel někdy na nějakej sraz ale přece jenom Prostějov je z ruky. :bash: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 takze na zachode to je tradice:cheesygrin: a jeste ve vane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Já dneska hrál ve frontě v obchodě :D lidi nechápali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 U maturity na potitku nebo na servisu kdyz jsme menili brzdovku, tak jsem slapal a pri tom paril Juiced 2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Ja sem hral většinou pod lavicí ale mojenejzajimavější místo bylo asi v londínském oku tam to byla fakt nuda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Doma na záchodě..dyž sem tlačil...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyadio Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 kdyz me byly v masterdamu tak sem mel pri ruce medal of honor heroes 2 ale nikdo ho tam nemel pak sem narazil na naky 40 letyho typka a uz to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 za svoje nejzajimavějsi misto kde jsem kdy hral považuji školni jidelnu normalka sem si tam dal burnout až na to přišla jedna učitelka tak sem to honem vypl a nakecal ji že sem si to chtěl jenom položit tam kde by se to neušpinilo... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 v jídelně taky no ale jenom když máme fajnýho učitela kterej kontrolu jini mi říkaj abych to vypl demence učitelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Sorry za offpost : Vám to zakazujou v jídelně? Si děláte srandu? :blink: My s kámošem vždycky jak dojíme tak dáme na 5-10 minut mulťák až potom jdeme do třídy... Nikdy žádnej učitel nic neměl proti jen jednou jedna učitelka která mě ani neučí si ke mě sedla a koukala chvilku jak paříme GTA VCS . Je mladá a ptala se na všemožný věci o PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreme007 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Asi kdyz jsem byl v pokoji zavrenej se dvouma buchtama a ja paril MotoGP:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Sorry za offpost : Vám to zakazujou v jídelně? Si děláte srandu? :blink: My s kámošem vždycky jak dojíme tak dáme na 5-10 minut mulťák až potom jdeme do třídy... Nikdy žádnej učitel nic neměl proti jen jednou jedna učitelka která mě ani neučí si ke mě sedla a koukala chvilku jak paříme GTA VCS . Je mladá a ptala se na všemožný věci o PSP :) Nám zakazují vše,se divím,že nemám zakázané hrát o přestávkách....... A asi za nejzajímavější místo kde jsem hrál bylo ozo:cheesygrin: Ta prohlídka zrovna nevoněla:blink:tak jsem si jí zpestřil:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Sme byli na adaptačním kurzu s prvákem a byla tam náka hra o důvěře a já tam v rohu pařil Crisis Core!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.