Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

>Nejzajimavejsi misto kde ste kdy hrali<

caesar

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no mel jsem nejaky test v programovani - ja si predtim nahral zdrojak do psp, kdyz chodil typek a kontroloval tak se me ptal co to je a ja ze velka mp3 a herni konzole :D si to prohlidl a sel pryc. ja z toho opsal zdrojak a zbytek hodiny paril tekkena

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest rey5757

za svoje nejzajimavějsi misto kde jsem kdy hral považuji školni jidelnu normalka sem si tam dal burnout až na to přišla jedna učitelka tak sem to honem vypl a nakecal ji že sem si to chtěl jenom položit tam kde by se to neušpinilo... :lol:

Odkaz ke komentáři

Sorry za offpost : Vám to zakazujou v jídelně? Si děláte srandu? :blink: My s kámošem vždycky jak dojíme tak dáme na 5-10 minut mulťák až potom jdeme do třídy... Nikdy žádnej učitel nic neměl proti jen jednou jedna učitelka která mě ani neučí si ke mě sedla a koukala chvilku jak paříme GTA VCS . Je mladá a ptala se na všemožný věci o PSP :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Sorry za offpost : Vám to zakazujou v jídelně? Si děláte srandu? :blink: My s kámošem vždycky jak dojíme tak dáme na 5-10 minut mulťák až potom jdeme do třídy... Nikdy žádnej učitel nic neměl proti jen jednou jedna učitelka která mě ani neučí si ke mě sedla a koukala chvilku jak paříme GTA VCS . Je mladá a ptala se na všemožný věci o PSP :)

Nám zakazují vše,se divím,že nemám zakázané hrát o přestávkách.......

A asi za nejzajímavější místo kde jsem hrál bylo ozo:cheesygrin:

Ta prohlídka zrovna nevoněla:blink:tak jsem si jí zpestřil:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu