Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ja se o silver sol snazim taky. dycky nez ho capturnu (vubec ho nezabijim) , tak si ho obehnu abych se presvvedcil - pac jedina moznost pro me je , ze nema ocas, obe kridla usmazeny a hlavu na dva kusy :P

at koukam jak koukam, nikde to tu nevidim, muzete mi tu nekdo napsat detailni verzi jak se pripojit na kai a jak to skombinovat s MHP2G ?? mam v tom hokej .... diky moc

Odesláno
^^ taky bez flashu a tohle je druhej screen... jinak te skusim prekonat ;) rikas Jungment Hammer? skusim

Kasli na Akantora,ten je lehouckej

postni svuj cas na solo Ucamulbase:cheesygrin:

ja ho dneska dal za necelejch 29min(1death)pouzil sem asi 6flashu a dal sem ho jeho vlastni silou->Uca hmmarem

zajimal by me spis tvuj cas s hammrem,jestli si vubec dal solo uca

edit//zkousel jste nekdo duo red cenataury ve wet arene?

docela humus,sel sem na ne jen s potionama a zradlem(uca hammer)->38min

Odesláno
Kasli na Akantora,ten je lehouckej

postni svuj cas na solo Ucamulbase:cheesygrin:

ja ho dneska dal za necelejch 29min(1death)pouzil sem asi 6flashu a dal sem ho jeho vlastni silou->Uca hmmarem

zajimal by me spis tvuj cas s hammrem,jestli si vubec dal solo uca

edit//zkousel jste nekdo duo red cenataury ve wet arene?

docela humus,sel sem na ne jen s potionama a zradlem(uca hammer)->38min

hmmm, jak vis sem zastance multiplayeru :) a popravde nemam ani jeste otevreny vlastniho ucalumbase xD a tedka delam chief questy... jinak vysel Bleach HtS5, takze MHP2G moc nehraju... jinak sem skousel heroic s Akantor Katanta+ a Yamatsuki Set a vyslo me 2456dmg a 1006 defense... mozna nekdy postnu screen :)

Odesláno
lidi kamos presel z MHF2 na Gcko , a nejde mu vzit kocka - je HR5 , ta by mu to jit melo, me to slo tak ze sem to koupil od babky kockarky, nevite co s tim?? kdyz prijde v kitchen pred fighter board, tak ma vse sede - jako ze nemuze pouzit)
nejdriv musis prid kty tabuli na vareni a tam dat posledni moznost (myslim) a tam si das jakou kocku chces mit jako fighter (suport,melee,bomber) a pak se ti zmeni ve fighter..a kdyz chces z5 tak das na fighter tabuli to predposledni... :) snad se nemylim..
Odesláno
hmmm, jak vis sem zastance multiplayeru :) a popravde nemam ani jeste otevreny vlastniho ucalumbase xD a tedka delam chief questy... jinak vysel Bleach HtS5, takze MHP2G moc nehraju... jinak sem skousel heroic s Akantor Katanta+ a Yamatsuki Set a vyslo me 2456dmg a 1006 defense... mozna nekdy postnu screen :)

delas si srandu,ty nemas otevrenyho svyho,mno to je lamarna teda,to se styd a ty Q na odemceni nejsou tak tezky(krom dual bl. diabloses ,ale v multi by to melo byejt extremne lehky)

nic proti,ale podle me se Bleach tekkenu nevyrovna,ale nechci vyvolavat flame

Odesláno

waiete klid :D

nějak se teď trochu věnuju škole takže na pc nemam moc času..... tak ale něco sem nahrál nebojte...

Udělal sem si Diablos X ( Hi Win res, Attack Up lg, RA+1 ) a Blango Z gunner ( SpeedFire, Normal S Up, Faint reduc, Adrenaline+2/Rolling Inc/Load Up ). Pak sem si taky udělal red Blango ls... je strašně overpowered....

Postnu screeny jen co bude čas...

Jo a dělam teď na něčem... nevim kdy to bude, snad brzo, snad se to bude líbít xD

termixi na Akantoura raw hammer.... mega juice se hodí. A vem si Silver Sol Z. A judmentem, mega juicema a trochou cviku je to na 8 minut. ^_^. Já ho dávam s Red Blango final za 5.

Odesláno
hodte mi sem prosim linky na full MHP2G nejlepe iso... dekuju

EDIT: jinak jste se na ten tutorial tady pekne vyprdli zacalo to pekne ale ted.... :)

kdyz jsem paril MHF2 tak se kazda rada hodila a asi jen diky tem radam jsem se dostal skoro az k fatalisovi...

Málo času, aspoň u mě... nevim co ostatní...

A linky jo ? Hledej šmudlo.... pspiso.com

Odesláno

caues..

potreboval bych poradit.. uz sem to proste nemohl vydrzet a zacal jsem hrat 2nG v japonstine

na SoC jsou preklady ktery nutne potrebuju, jenze problem je, ze misto japonskych znaku se zobrazuji "??????"

pouzivam firefox a vyzkousel jsem vsechny japonske znakove sady co v sobe firefox standardne ma... i pres to firefox japonske znaky neumi a zobrazuje "?":(

jak naucim svuj pocitac japonske znaky?

diky

Odesláno
[;353143']caues..

potreboval bych poradit.. uz sem to proste nemohl vydrzet a zacal jsem hrat 2nG v japonstine

na SoC jsou preklady ktery nutne potrebuju' date=' jenze problem je, ze misto japonskych znaku se zobrazuji "??????"

pouzivam firefox a vyzkousel jsem vsechny japonske znakove sady co v sobe firefox standardne ma... i pres to firefox japonske znaky neumi a zobrazuje "?":(

jak naucim svuj pocitac japonske znaky?

diky[/quote'] hele me to lae na firefoxu jede normalne , takze nevim a nic sem nezkousel jede to od zacatku , tak nevim .....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu